Všechny suroviny na těsto smícháme a nalijeme na vymazaný a moukou vysypaný plech, dáme péct do vyhřáté trouby na 180 °C na 15 minut. Upečený korpus dáme vychladit.
2
Uvařený pudink vychladíme, smícháme se zakysanou smetanou a na buchtu uděláme touto směsí kola, pomocí cukr. sáčku. Dáme do trouby vyhřáté na 180 °C na 10-15 min. dopéct.
3
Na vychlazenou buchtu naskládáme do středu bílých kol meruňky a celou buchtu polejeme želatinou.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Gabriela Vošická
|16. 4. 2008 15:04
Zkusila jsem upéct v úterý,piškot se povedl dobře, ale puding se smetanou, nechtěl ztuhnout,takže jsem buchtu potřela místo dělání kol.Vzala jsem do práce a během hodinky zmizel.Moc dobrý.
Hana Rožníčková
|15. 2. 2007 09:07
Se 1/4 litrem želatiny se dá polít celý plech, jen bude slabá vrstvička. Takže spíš záleží, kolik kdo chce mít želatiny.
marie chocholová
|14. 2. 2007 20:40
To určitě nestačí-ze 1/4l želatina na velký plech je málo!Z1/2l možná!!! A i to se mi zdá ještě málo.
Zdeňka
|14. 2. 2007 19:16
Recept se mi líbí,ale zdá se mi na velký plech málo krému i želatiny.1/4 litrem to nemůže jít polít celé.
englicka
|14. 2. 2007 15:46
super,už vím co budu péci o víkendu:o)))díky za super tip.....