• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Buchta s pudingem, zakysanou smetanou a skořicí
Napište svůj komentář k receptu

Buchta s pudingem, zakysanou smetanou a skořicí

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.5
hodnotilo: 153
doba přípravy: 45 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Buchta s pudingem, zakysanou smetanou a skořicí
Buchta s pudingem, zakysanou smetanou a skořicí
Buchta s pudingem, zakysanou smetanou a skořicí
Buchta s pudingem, zakysanou smetanou a skořicí
Buchta s pudingem, zakysanou smetanou a skořicí
Buchta s pudingem, zakysanou smetanou a skořicí
Buchta s pudingem, zakysanou smetanou a skořicí
5fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

24 porce
  • piškot
    • 250
      g hladká mouka
    • 5
      ks vejce
    • 1
      dl rostlinný olej
    • 1
      balení prášek do pečiva
    • 1
      lžíce kakao Holandské (ne instatntní)
    • 1
      dl vlažná voda
    • 250
      g cukr krupice
  • puding
    • 1
      l mléko
    • 2
      balení vanilkový pudink
    • 3
      lžíce cukr krupice
  • smetanový krém
    • 3
      lžíce moučkový cukr
    • 3
      kelímek zakysaná smetana může být i light
    • 1
      lžička skořice - mletá

Postup přípravy receptu

1
1) Z bílků ušleháme sníh, žloutky a cukr utřeme, přidáme mouku, olej, vodu, prášek do pečiva a nakonec bílky.
2
2) 2/3 těsta vylijeme do vymazaného, nebo pečícím papírem opatřeného pekáčku,

RADA: Jak na dokonalé tiramisu

3
3) do zbývající 1/3 přidáme kakao, a do těsta vylijeme cik cak.
4
4) Uvaříme puding, a vylijeme jej cik cak do syrového těsta.
5
5) Dáme péct do vyhřáté trouby (horkovzduch 160 °C)
6
6) Na upečenou buchtu rozetřeme krém ze zakysané smetany a cukru
7
7) Vrch posypeme skořicí.

RADA: Zkuste také fantastické rolády

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pudingové kostky jinak

Pudingové kostky jinak

Pudinkový pohár

Pudinkový pohár

Puding s chia semínky a pomerančem

Puding s chia semínky a pomerančem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • ccesina | 15. 9. 2017 08:18

    Super ňamka....

  • Radek | 12. 3. 2017 16:49

    Díky, vše mám připraveno a když se to chystám vložit do trouby, jsem ponechán na pospas... Zachránila jste mě :)

  • Iva | 29. 7. 2015 20:41

    Vynikající ;-)

  • janatka | 28. 4. 2015 12:14

    Děláme často s ovocem,ale i bez ovoce jenom s pudinkem.

  • ¨Nikol | 15. 11. 2014 15:09

    Já místo hladké mouky použila polohrubou a i tak se povedlo :) ... Musím říct, že tato buchta je vynikající :) Budeme dělat pravidelně :)

  • Blanka | 15. 6. 2014 16:33

    Buchta je vynikájicí,,,už jsem ji dělala dvakrát a vždy se hned snědla,,,,, a je i rychlá,,,, doporučují :-) :-)

  • Eva | 5. 2. 2014 15:18

    Dobrý den mohu nahradit hladkou mouku polohrubou???

  • Luci | 30. 1. 2014 10:47

    Pečení asi 30-35 minut. :-)

  • Lucie | 22. 11. 2013 08:40

    Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak dlouho se buchta peče. Děkuji.

  • Miška | 28. 9. 2013 12:56

    U mě jsou body už jen za vzhled....ještě jsem ji nepekla,ale už teď vím,že bude vynikající:-) ;-)

  • Elis | 28. 9. 2013 07:57

    tak jste ji mozna pekla špatně :-D :-D :-D i u nás je to ta nejlepší buchta a každý se mě ptá na recept. Za mě bod!!!!!

  • excella | 17. 6. 2013 13:03

    vynikájící

  • Marek | 4. 6. 2013 16:51

    Perfektní..Peču ji každý týden :-P

  • Martin | 17. 4. 2013 21:29

    Proč není možné nastavit počet porcí na nulu?

  • Lucka | 5. 4. 2013 20:00

    Nejlepší buchta co jsem kdy jedla :-) děláme ji doma už dlouho a vždy se po ní zaprášilo do druhého dne nic nezbylo tak se mohlo péct znova :-)

  • Mája | 5. 4. 2013 13:01

    Buchtu jsem včera pekla a musím říci, že moc nezapůsobila... není nejlevnější a žádný zázrak tedy 8-)

  • Helča | 21. 3. 2013 08:58

    Tato buchta je vynikající,vždy když ju upeču tak se všichni na ni vrhnou a je hned po ní :-) . Dávám velkou jedničku :-). :-\

  • Stáňa | 16. 3. 2013 15:27

    Včera sem jí pekla je dobrá. :-))

  • Didushe | 10. 3. 2013 15:55

    Včera jsme s přítelem pekli......... vynikající !!!! :-)

  • Rudischová | 2. 2. 2013 10:05

    Dnes jsem dělala,opravdu je dobrá. 8-)

  • Lena | 13. 1. 2013 12:18

    Tahla buchta je fakt výborna,ale místo vanilkového pudingu dávám malinovej je pak taková chutnější :)

  • božolé | 6. 1. 2013 16:37

    je moc dobrá jen se po ní zaprášilo :-)

  • Petra | 19. 8. 2012 19:29

    Proč je na fotce navrchu čokoláda, když je v názvu výslovně psaná skořice, recept s čokoládou jsem dělala a chutná jinak.

  • Borůvka22 | 14. 7. 2012 14:06

    Buchtu jsem dnes poprvé vyzkoušela a mohu vřele doporučit. Je opravdu výborná..!!..:))..

  • giovicova
    giovicova | 6. 5. 2012 16:18

    Výborná, pudinky jsem namixovala, jeden vanilkový, jeden banánový a nakonec přidala banány :-P

  • Kubasklen | 9. 4. 2012 16:15

    Bylo to moc dobré,ale za chvíli nebylo z toho nic :-) :-) :-) :-)

  • Domi :o)
    Domi :o) | 30. 3. 2012 10:04

    Buchta je výborná, miluju všechno co je s pudinkem, a tento recept je super!

  • Pavlina | 13. 2. 2012 22:04

    Tato buchta je vynikajici, zkusila jsem udelat pouze vanilkovou variantu (bez kakaa), na upeceny piskot jsem polozila mesicky kompotovanych broskvi a na ne teprve zakysanou smetanu. Ovoce buchte doda osvezujici smrnc. Priste zkusim pod zakysanou smetanu trochu tvarohu. Uvidime, jak bude chutnat.

  • vavrosa | 4. 2. 2012 16:58

    Tato buchta je výborná.Doma se na ní vrhnou a je hned pryč. Opravdu moc dobrá. Díky za super recept. ;-) Nahoru jsem posypala grankem.

  • Zita Matejkova
    Zita Matejkova | 25. 11. 2011 00:04

    Peču tyto řezy často a ráda, receptů je tu už několik, ale pod jinými názvy. Do těsta přidávám trošku rumu, do zakysanek dávám vanilkový cukr, navrch strouhám čokoládu Ledové kaštany ;-)

  • Lucy.9 | 18. 10. 2011 20:41

    Mám podobný recept od tchýně, ale i tak jsem vyzkoušela tento a podle ohlasů v rodině (během půl hodiny bylo po buchtě) už budu dělat tento, fakt bomba. Dávám velkou jedničku :o)

  • Lucy.9 | 18. 10. 2011 20:41

    Mám podobný recept od tchýně, ale i tak jsem vyzkoušela tento a podle ohlasů v rodině (během půl hodiny bylo po buchtě) už budu dělat tento, fakt bomba. Dávám velkou jedničku :o)

  • recepty73
    recepty73 | 19. 8. 2011 08:16

    ... dobrá, recept podobný ,,Měsíční krajina,, ;-) :-) ...

  • odesa | 24. 7. 2011 19:35

    Vynikající :-D mohu jen doporučit. . . . .pokud nevíte čím potěšit své blízké, právě jste na to přišli :-D

  • malickaaa | 14. 6. 2011 16:19

    naprosto výborna buchta, sypala jsem kakaem a hned se po ní zapřášilo ;-)

  • Ludva | 7. 5. 2011 17:33

    Dobrý den, paní/slečno, věřím, že jste byla s buchtou vážně spokojená, ale nedá se to po Vás číst...a s těmi smajlíky můžete jít do prdele O:-) :-\ <3

  • šárka hrubá | 4. 5. 2011 17:38

    tak ta je moc dobrá,už dlouho ji dělám,mnam ;-)

  • LuckaH | 17. 1. 2011 10:44

    Tak tahle buchta nemá chybu. Už roky ji doma peču pro svého manžílka a děti, ale jen místo hladké, dávám polohrubou mouku a nedávám skořici, povrch posypu kakaem a teď po vánocích jsem ji posypala strouhanou čokoládou. Chutná báječně, jen dlouho nevydží :-D . Hned se na ni vrhnou a je po buchtě !!!!!

  • Natuša | 13. 11. 2010 19:58

    jééé kokla na tento recept udělala hihi !!!! 8-) a moc mocinky dobrá a jak sem to udělala spoměla jsem si že vlastně tuhle buchtu dělala !!!!!!!!!!!!! <3 :-D

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dezerty Koláče, buchty, bublaniny a crumbly Zákusky Nejlepší dezerty
Moučníky Zákusky Řezy Buchty Snídaně Dopolední svačina Svačina Pečení Děti Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krupice Hladká mouka Kakao Mléko Moučkový cukr Prášek do pečiva Rostlinný olej Skořice - mletá Vanilkový pudink Vejce Vlažná voda Zakysaná smetana

Jak vyšlehat veganský sníh

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Linecké košíčky

Linecké košíčky

Makový koláč se sněhem

Makový koláč se sněhem

Smažené sýrové placičky

Smažené sýrové placičky

Cuketové matesy II.

Cuketové matesy II.

Vločková pomazánka

Vločková pomazánka

Soté z vepřového masa

Soté z vepřového masa

Pizza roláda podle mě

Pizza roláda podle mě

Palačinky se šunkou a vejci

Palačinky se šunkou a vejci

Jahodovo-smetanové řezy

Jahodovo-smetanové řezy

Doporučujeme

30 minut
Obalovaný asijský květák z trouby

Obalovaný asijský květák z trouby

75 minut
Hraběnčiny řezy

Hraběnčiny řezy

95 minut
Hovězí sekaná Wellington

Hovězí sekaná Wellington

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

70 minut
Gyoza knedlíčky

Gyoza knedlíčky

60 minut
Dýňové muffiny

Dýňové muffiny

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

105 minut
Řepánky

Řepánky

Jak vyšlehat veganský sníh

Poslední sledované recepty

57
Bezlepkové koláče
Bezlepkové koláče
55
Zelný salát se zeleninou
Zelný salát se zeleninou
50
Losos (nejen) v bylinkách
Losos (nejen) v bylinkách
47
Jednoduchá ovesná kaše
Jednoduchá ovesná kaše
40
Špízy se svěžím salátem
Špízy se svěžím salátem

Zajímavé články

Neviditelný jablečný koláč: Upečte si francouzský moučník, který se stal v Japonsku hitem
Neviditelný jablečný koláč: Upečte si francouzský…
Domácí listové těsto: Jak ho připravit, na co si dát pozor a tip na rychlejší variantu
Domácí listové těsto: Jak ho připravit, na co si…
Domácí dýňové pyré: Jednoduchý recept a tipy, jak ho využít do moučníků i slaných jídel
Domácí dýňové pyré: Jednoduchý recept a tipy, jak…
Vlašské ořechy: 12 nejlepších sladkých i slaných receptů
Vlašské ořechy: 12 nejlepších sladkých i slaných…
Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z Rokycanska mizí z plechu rychlostí blesku
Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z…
AHA.cz Hvězda Polabí Vilma Cibulková: Akutní převoz do nemocnice!

Hvězda Polabí Vilma Cibulková: Akutní převoz do nemocnice!

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Neuvěříte, že se takto oblékly! 19 nejšílenějších svatebních šatů, které jsou naprostý úlet

Neuvěříte, že se takto oblékly! 19 nejšílenějších svatebních šatů, které jsou naprostý úlet

Blesk pro ženy Když nevíte, co na sebe: 5 kombinací s džínami, které budete točit pořád dokola

Když nevíte, co na sebe: 5 kombinací s džínami, které budete točit pořád dokola

Ženy.cz Jak být správná tchyně? Důležitá je příprava

Jak být správná tchyně? Důležitá je příprava

Blesk.cz Zpěvačka hitu Pejskové se koušou Marie Pojkarová oslavila 70: Upír Krejčí si užíval s pannou

Zpěvačka hitu Pejskové se koušou Marie Pojkarová oslavila 70: Upír Krejčí si užíval s pannou

SportRevue.cz Památné duo Poulíček a Tittelbach. Připomeňte si jejich 13 nejlepších hlášek

Památné duo Poulíček a Tittelbach. Připomeňte si jejich 13 nejlepších hlášek

Maminka.cz Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Blesk Horoskopy 10 andělských znamení, která byste neměli ignorovat. Co se vám snaží říct?

10 andělských znamení, která byste neměli ignorovat. Co se vám snaží říct?

Další doporučené recepty:

Buchta s jablky a kysanou smetanou
Buchta s jablky a kysanou smetanou
Buchta s makovými hrudkami (nejen z remosky)
Buchta s makovými hrudkami (nejen z…
Buchta s marmeládou a kokosem z Anglie
Buchta s marmeládou a kokosem z Anglie
Buchta s pudinkem a zakysanou smetanou
Buchta s pudinkem a zakysanou smetanou
Buchta s rebarborou II.
Buchta s rebarborou II.
Buchta s rosolem
Buchta s rosolem
  • Recepty.cz
  • Buchta s pudingem, zakysanou smetanou a skořicí
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact