Pekla jsem včera a musím říct, že je výborná a vůbec se nedrolila. Myslím, že jsem ji nedělala naposledy. Vřele doporučuji.
Výborný koláč. Dala jsem sklenici povidel (0,7 l)a je to pro mne tak akorát. Jen příště dám do náplně trochu méně cukru (nebo použiji ne tak sladký tvaroh, teď jsem dala maskar). Měla jsem strach, že je náplň moc řídká a pro jistotu jsem přidala vanilkový pudink v prášku. Jednoduchá příprava a velmi dobrá buchta. Ráda zopakuji.
Já jsem se inspirovala podobně jsko markitka zase tak, že místo povidel dávám makovou náplň, trochu řidší. Teď to zkusím asi půl s povidly a půl s mákem, máme rádi obojí.
Právě jsem dopekla, voní nádherně a chutná, mňam. Příště zkusím přidat i čerstvé švestky nebo ještě víc povidel. Dávám za 1.
Dělám často. Poloviční dávku do dortové formy. Povidla ale ředím rumem :-) a přidávám trošku skořice. Vždy dávám na poloviční dávku tak 300 g povidel!! Moooc dobrý. Druhý den, když se rozleží, tak ještě lepší.
Buchtu jsem upekla v sobotu, byla vynikající, mohu doporučit. A ani se moc nedrobila.
Markitko, díky za odpověď, určitě někdy zkusím.
obě nádivky natřít po celé ploše - nejprve povidla a na ně tvaroh
Recept vypadá zajímavě i já mám ráda kombinaci povidla-tvaroh. Jeden dotaz - natřít povidly po celé ploše a na to tvaroh, nebo napůl povidla a na druhou půlku tvaroh??