TED JSEM BUCHTU DALA DO TROUBY TAK JSEM ZVĚDAVÁ.TĚSTO JE DOSTI TUHÉ TAK JSEM HO NECHALA TAK ALE UDĚLALA RIDŠÍ TVAROH,TAK UVIDÍME JAKÁ BUDE...
Buchtu jsem včera upekla a musím říct,že lépe vypadá,než-li chutná. Není špatná,to ne,ale to těsto,no nevím,dost sladké a dost tuhé. Spodní vrstva po upečení je fajn,protože navlhne tím tvarohem,ale ta horní je prostě tuhá. Možná jsem uvažovala,co by se stalo,kdyby se těsto udělalo,jako piškotové,nejdříve vyšlehat vajíčka s curkem,bylo by to pak asi vláčnější.Otázkou je,jestli by to pak drželo pohromadě,protože tvaroh je dost těžký.
Zdravím, já dělám takovou buchtu s jiným množstvím ingrediencí. Tvarohová hmota by měla být přibližně stejně hustá jako těsto. Jinak je to velmi dobré. Mizí hned jak vystydne.
Asi se to má péct, když je tam ten prášek do pečiva. Taky bych to chtěla zkusit.
souhlasím s prvním dotazem a taky mi pořád nedochází jestli se to má dát péct nebo to jenom stydne nebo co jako se s tím má dělat?
ahojky, nez jsem recept napsala, uvazovala jsem, ale tvaroh normalni, mekky, mleka tak 1 dc aby bylo testo vlacne
Prosím, prosím, jak má být hustý ten tvaroh? Kolik do něj mléka? Díky Pavlína