Mouku, prášek do pečiva, cukr, olej, mléko, vejce smícháme dohromady. Zvlášť připravíme tvaroh. Polovinu těsta vlijeme na pekáč, na to dáme část ovoce, vlijeme tvarohovou hmotu a na to další část ovoce. Na závěr vlijeme druhou polovinu těsta a posypeme kakaem.
2
Další možnost je smíchat tvaroh dohromady s těstem a místo ovoce připravit tvaroh s kakaem.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Marcela
|7. 12. 2014 18:29
TED JSEM BUCHTU DALA DO TROUBY TAK JSEM ZVĚDAVÁ.TĚSTO JE DOSTI TUHÉ TAK JSEM HO NECHALA TAK ALE UDĚLALA RIDŠÍ TVAROH,TAK UVIDÍME JAKÁ BUDE...
Petra Seibertová
|19. 1. 2007 09:04
Buchtu jsem včera upekla a musím říct,že lépe vypadá,než-li chutná. Není špatná,to ne,ale to těsto,no nevím,dost sladké a dost tuhé. Spodní vrstva po upečení je fajn,protože navlhne tím tvarohem,ale ta horní je prostě tuhá. Možná jsem uvažovala,co by se stalo,kdyby se těsto udělalo,jako piškotové,nejdříve vyšlehat vajíčka s curkem,bylo by to pak asi vláčnější.Otázkou je,jestli by to pak drželo pohromadě,protože tvaroh je dost těžký.
Marie Mráčková
|12. 11. 2006 19:43
Zdravím, já dělám takovou buchtu s jiným množstvím ingrediencí. Tvarohová hmota by měla být přibližně stejně hustá jako těsto. Jinak je to velmi dobré. Mizí hned jak vystydne.
Monika
|29. 6. 2006 09:21
Asi se to má péct, když je tam ten prášek do pečiva. Taky bych to chtěla zkusit.
Lucie
|29. 6. 2006 08:59
souhlasím s prvním dotazem a taky mi pořád nedochází jestli se to má dát péct nebo to jenom stydne nebo co jako se s tím má dělat?
Jana Konečná
|27. 4. 2006 13:17
ahojky, nez jsem recept napsala, uvazovala jsem, ale tvaroh normalni, mekky, mleka tak 1 dc aby bylo testo vlacne
Pavlína
|24. 4. 2006 15:16
Prosím, prosím, jak má být hustý ten tvaroh? Kolik do něj mléka? Díky Pavlína