• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Buchta s margot čokoládou
Napište svůj komentář k receptu

Buchta s margot čokoládou

autor: princezna
0.0
moje hodnoceni
2.6
hodnotilo: 5
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Buchta s margot čokoládou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      ks margotka
    • 1
      hrnek polohrubá mouka
    • 0,50
      hrnek moučkový cukr
    • 1
      balení prášek do pečiva
    • 1
      kelímek šlehačka
    • 2
      ks vejce
    • tuk

Postup přípravy receptu

1
Smícháme mouku, cukr, prášek do pečiva a vejce. Přidáme nastrouhanou margot čokoládu a šlehačku. Pořádně propracujeme.
2
Těsto vlijeme na vymazaný a moukou vysypaný plech a upečeme ve středně vyhřáté troubě.
3
Po upečení můžeme polít polevou (čokoládovou...) nebo jen pocukrovat.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Buchta Margot  "píchaná"

Buchta Margot "píchaná"

Margot buchta z remosky

Margot buchta z remosky

Rybízová buchta s čokoládou

Rybízová buchta s čokoládou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Lenička | 9. 2. 2013 14:05

    :-) :-) :-)

  • jarka | 24. 2. 2007 10:29

    I já tuto buchtu včera upekla, dala jsem jí do bábovkové formy-je z toho menší bábovka,než jsem zvyklá-množství tak pro 2 lidičky. Není špatná,ale já jsem zvyklá na bábovky nadýchané,spíše mechové,tahle je "hrubší".

  • Bára | 22. 2. 2007 22:37

    Já jí peču, ale ve formě na bábovku, lépe vypadá v řezu, občas poleju čokoládou, zkoušela jsem místo margotky dát 2 tyčinky banány v čokoládě, taky dobré.

  • Táňa Miňová | 22. 2. 2007 22:10

    Já tuhle buchtu nedělám na velký plech.Davám jí do menšího pekáčku, a množství cukru tam dávám jak kdy.Někdy víc a jindy méně.

  • Vlasta Vejvodova | 22. 2. 2007 19:49

    Toto množství se mi zdá malo na velký plech,ja dávám 2 hrnky pol.mouky,3/4 cukru,3 lžíce oleje,1 vanilkový cukr,1 margot,1slehačku,2 vejce,prdopeč,mléko podle potřeby,těsto musí být řidší!!!Tuto buchtu dělam často a vždy se povede.Davam na velky plech!Mam vyzkoušeno dat místo margotky 3 sojové suky,které mají dnes už mnoho příchutí(např.rumový,citron.,s rozinky,atd)

  • Sarka Honzakova | 22. 2. 2007 18:49

    To mnozstvi vyjde na cely plech?

  • Petra Plevová | 22. 2. 2007 18:20

    I u nás oblíbená,mám jí zařazenou do stálého sortimentu.

  • Miroslava Severová | 22. 2. 2007 11:51

    Dělám,je moc dobrá, místo šlehačky dávám mléko, ale většinou když chci dělat tak nemám čokoládu Margot - tak dávám asi 10 dkg kokosu. Navrch čokoládovou polevu. Dávám za 1 !!

  • Hanka | 22. 2. 2007 11:47

    Buchtu znám, je dobrá. Nemusí se tolik sladit, protže Margotka je sama dost sladká. Když jsem byla na mateřské tak můj malý syn jí vyžadoval jednu dobu dost často.Říkal jí "Kokoládová".Dopuručuji vyzkoušet.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Buchty Snídaně Dopolední svačina Svačina Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Margotka Moučkový cukr Polohrubá mouka Prášek do pečiva Šlehačka Tuk Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Košíčky i pro začátečníky

Košíčky i pro začátečníky

Koprovka podle Barunky

Koprovka podle Barunky

Lovošská topinka

Lovošská topinka

Ředkvičková pomazánka s okurkami

Ředkvičková pomazánka s okurkami

Měsíčky s citronovou polevou

Měsíčky s citronovou polevou

Řízky naruby - na zelenině (leču)

Řízky naruby - na zelenině (leču)

(nejen) Tuňáková směs s mozzarellou

(nejen) Tuňáková směs s mozzarellou

(Nejen) Velikonoční špenátová nádivka / žemlovka

(Nejen) Velikonoční špenátová nádivka…

Tudelská zeleninová polévka

Tudelská zeleninová polévka

Doporučujeme

30 minut
Mexický hrnec s rýží

Mexický hrnec s rýží

55 minut
Švestkové knedlíky z bramborového těsta

Švestkové knedlíky z bramborového…

20 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

Domácí kečup

Domácí kečup

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Poslední sledované recepty

245
Dýňová tortila
Dýňová tortila
171
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
163
Máslové řízky
Máslové řízky
32
Klasické lečo
Klasické lečo
30
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou

Zajímavé články

Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát, září jako duha a je doslova nabitý živinami
Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát,…
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři suroviny!
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři…
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které připravíte do půl hodiny
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které…
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na recepty pro zoufalé babičky
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na…
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch se starou technikou zdobení dortů
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch…
AHA.cz Milenka Vaška od Evy promluvila: Zásnubní prsten a domluvený kostel

Milenka Vaška od Evy promluvila: Zásnubní prsten a domluvený kostel

Mimibazar Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Dáma.cz Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Blesk pro ženy Look Jany Plodkové do chladného léta: Omladí, zeštíhlí a sluší každé věkové kategorii

Look Jany Plodkové do chladného léta: Omladí, zeštíhlí a sluší každé věkové kategorii

Ženy.cz Sex po 40: Unavená, ztracená, nebo právě na startovní čáře?

Sex po 40: Unavená, ztracená, nebo právě na startovní čáře?

Blesk.cz Návrat Jiřího Krampola (†87) k nejmilovanější roli: Naposledy opravdu šťastný...

Návrat Jiřího Krampola (†87) k nejmilovanější roli: Naposledy opravdu šťastný...

SportRevue.cz Svatá přírodo! Petra Kvitová a 30 dalších nejprsatějších sportovkyň všech dob

Svatá přírodo! Petra Kvitová a 30 dalších nejprsatějších sportovkyň všech dob

Maminka.cz Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Blesk Horoskopy 5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

  • Recepty.cz
  • Buchta s margot čokoládou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact