• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Buchta s margot čokoládou
Napište svůj komentář k receptu

Buchta s margot čokoládou

autor: princezna
0.0
moje hodnoceni
2.6
hodnotilo: 5
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Buchta s margot čokoládou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      ks margotka
    • 1
      hrnek polohrubá mouka
    • 0,50
      hrnek moučkový cukr
    • 1
      balení prášek do pečiva
    • 1
      kelímek šlehačka
    • 2
      ks vejce
    • tuk

Postup přípravy receptu

1
Smícháme mouku, cukr, prášek do pečiva a vejce. Přidáme nastrouhanou margot čokoládu a šlehačku. Pořádně propracujeme.
2
Těsto vlijeme na vymazaný a moukou vysypaný plech a upečeme ve středně vyhřáté troubě.
3
Po upečení můžeme polít polevou (čokoládovou...) nebo jen pocukrovat.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Buchta Margot  "píchaná"

Buchta Margot "píchaná"

Margot buchta z remosky

Margot buchta z remosky

Rybízová buchta s čokoládou

Rybízová buchta s čokoládou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Lenička | 9. 2. 2013 14:05

    :-) :-) :-)

  • jarka | 24. 2. 2007 10:29

    I já tuto buchtu včera upekla, dala jsem jí do bábovkové formy-je z toho menší bábovka,než jsem zvyklá-množství tak pro 2 lidičky. Není špatná,ale já jsem zvyklá na bábovky nadýchané,spíše mechové,tahle je "hrubší".

  • Bára | 22. 2. 2007 22:37

    Já jí peču, ale ve formě na bábovku, lépe vypadá v řezu, občas poleju čokoládou, zkoušela jsem místo margotky dát 2 tyčinky banány v čokoládě, taky dobré.

  • Táňa Miňová | 22. 2. 2007 22:10

    Já tuhle buchtu nedělám na velký plech.Davám jí do menšího pekáčku, a množství cukru tam dávám jak kdy.Někdy víc a jindy méně.

  • Vlasta Vejvodova | 22. 2. 2007 19:49

    Toto množství se mi zdá malo na velký plech,ja dávám 2 hrnky pol.mouky,3/4 cukru,3 lžíce oleje,1 vanilkový cukr,1 margot,1slehačku,2 vejce,prdopeč,mléko podle potřeby,těsto musí být řidší!!!Tuto buchtu dělam často a vždy se povede.Davam na velky plech!Mam vyzkoušeno dat místo margotky 3 sojové suky,které mají dnes už mnoho příchutí(např.rumový,citron.,s rozinky,atd)

  • Sarka Honzakova | 22. 2. 2007 18:49

    To mnozstvi vyjde na cely plech?

  • Petra Plevová | 22. 2. 2007 18:20

    I u nás oblíbená,mám jí zařazenou do stálého sortimentu.

  • Miroslava Severová | 22. 2. 2007 11:51

    Dělám,je moc dobrá, místo šlehačky dávám mléko, ale většinou když chci dělat tak nemám čokoládu Margot - tak dávám asi 10 dkg kokosu. Navrch čokoládovou polevu. Dávám za 1 !!

  • Hanka | 22. 2. 2007 11:47

    Buchtu znám, je dobrá. Nemusí se tolik sladit, protže Margotka je sama dost sladká. Když jsem byla na mateřské tak můj malý syn jí vyžadoval jednu dobu dost často.Říkal jí "Kokoládová".Dopuručuji vyzkoušet.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Buchty Snídaně Dopolední svačina Svačina Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Margotka Moučkový cukr Polohrubá mouka Prášek do pečiva Šlehačka Tuk Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Vídeňský řízek

Vídeňský řízek

Polévka z hlívy ústřičné

Polévka z hlívy ústřičné

Rychlý dort z listového těsta

Rychlý dort z listového těsta

Fenyklová polévka

Fenyklová polévka

Česnekovo-žampionové masíčko: minutka

Česnekovo-žampionové masíčko: minutka

Tvarohový dort s malinami II.

Tvarohový dort s malinami II.

Jidáše - drobenkové

Jidáše - drobenkové

Indiánci

Indiánci

Hrachová polévka

Hrachová polévka

Doporučujeme

35 minut
Mrkvový krém se zázvorem a chilli

Mrkvový krém se zázvorem a chilli

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

70 minut
Dýňová polévka s červenou čočkou

Dýňová polévka s červenou čočkou

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

90 minut
Rychlá bábovka

Rychlá bábovka

105 minut
Řepánky

Řepánky

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

54
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
33
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
26
Selská směs
Selská směs
25
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
22
Sele na rožni
Sele na rožni

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Husté a rychlé podzimní polévky k večeři
Od pondělí do pátku: Husté a rychlé podzimní…
Vlašské ořechy dozrávají: Jak je správně skladovat a proč je dobré je namočit?
Vlašské ořechy dozrávají: Jak je správně…
Koláče jako z pohádky: Američanka ohromuje svět sladkými příběhy ukrytými v pečivu
Koláče jako z pohádky: Američanka ohromuje svět…
Rostou! 10 skvělých receptů z podzimních hub, které možná dělávala i vaše babička
Rostou! 10 skvělých receptů z podzimních hub,…
Restaurant Week se vrací: Láká na výhodná menu do luxusních hotelových restaurací i k Pohlreichovi
Restaurant Week se vrací: Láká na výhodná menu do…
AHA.cz Brzobohatý už problém neskrývá: Rodinný odkaz ohrožen závislostí

Brzobohatý už problém neskrývá: Rodinný odkaz ohrožen závislostí

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz Pletené vesty jsou hitem šatníku: Hodí se ke košili, krajkám i na holé tělo

Pletené vesty jsou hitem šatníku: Hodí se ke košili, krajkám i na holé tělo

Blesk pro ženy Od korunky krásy k politice: Jak šel čas s bývalou Miss ČR Monikou Brzeskovou?

Od korunky krásy k politice: Jak šel čas s bývalou Miss ČR Monikou Brzeskovou?

Ženy.cz Můj názor? Zákaz tepláků ve škole je vyhlášení války hiphopové kultuře

Můj názor? Zákaz tepláků ve škole je vyhlášení války hiphopové kultuře

Blesk.cz Šéf Amfory Salava slavil „70“: Velkolepá party, slzy i odjezdy v protisměru!

Šéf Amfory Salava slavil „70“: Velkolepá party, slzy i odjezdy v protisměru!

SportRevue.cz Hřebíkovy děti. Kam to dotáhli čeští fotbalisté ze stříbrné devatenáctky?

Hřebíkovy děti. Kam to dotáhli čeští fotbalisté ze stříbrné devatenáctky?

Maminka.cz Ve 36. týdnu těhotenství jí diagnostikovali rakovinu ve čtvrtém stadiu. Zbývá vám půlrok života, řekli jí lékaři

Ve 36. týdnu těhotenství jí diagnostikovali rakovinu ve čtvrtém stadiu. Zbývá vám půlrok života, řekli jí lékaři

Blesk Horoskopy Říjnový úplněk v Beranu přinese bouřlivé emoce. Pozor na hádky a impulzivní kroky!

Říjnový úplněk v Beranu přinese bouřlivé emoce. Pozor na hádky a impulzivní kroky!

  • Recepty.cz
  • Buchta s margot čokoládou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact