super recept...neodolala jsem a kousek ukrojila, když byl ještě vlažný.. a musela jsem ukrojit ještě jeden malý, protože moje dvouletá dcera mi ho snědla a dožadovala se dalšího kousku :-) díííky
zajímala by mě velikost plechu, dala jsem to na normální a zdá se málo těsta, no je to v troubě tak uvidím
zajímala by mě velikost plechu, dala jsem to na normální a zdá se málo těsta, no je to v troubě tak uvidím
Opravdu skvělá buchta, všichni se olizovali a ptali se na recept! Jen místo oříšků jsem do těsta rozemlela slunečnicová semínka, ale na chuti to rozhodně neubralo :-) Ještě jednou - SUPER! Jo a pekla jsem cca 40 min na 175°C a bylo to akorát.
Večerní rychlobuchta a fakt super!! to těsto je famozníííííí!!!!! udělala bych z něj i dort mňam!!!!!!! :-P :-P
Výborná dobrota , jen se po ní zaprášilo. :-)
Pekla jsem ji v remosce (cca 45-50 min), dala jsem jen 140g cukru (i tak by šlo ještě méně, záleží na kyselosti jablek), jablka jsem nastrouhala 4, vyšlehala jsem sníh z bílků a zbytek normálně smíchala, mléka jsem musela přidat více, než je uvedeno. Myslím, že vzhledem k jednoduchosti, levných ingrediencí, výborné chuti, je tento koláč dobrá volba
Naprosto báječný recept. Jsem nadšená a okolí také, určitě jsem nepekla naposledy. Dala jsem na plech a i když jsem měla strach z množství těsta, tak to je právě ten úžasný fígl, kdy se jablka do těsta zapečou. Děkuji za úžasný recept. L.
doporučuji povedla s a je výborná,do těsta jsem přidala kakao aby byla barevná když se krájí
Je výborná! Dala jsem jí na klasický velký hluboký plech, tím nebyla tak vysoká, a nemusela se tak dlouho péct. Jablky jsem nešetřila
škoda ingrediencí - nepovedla se ... :-!
Opravdu výborná buchta!!! i bez ořechů a bílého jogurtu! Nakonec jsem ji posypala skořicí (ne skořicovým cukrem).
nakonec skořici čiatou nebo skořicový cukr?díííky :-)
Vynikající buchta ...upekla jsem a buchta do večera nezbyla.. chutnala i vietnamcům, kterým jsem dala ochutnat na brigádě prostě skvělá :*
Prave jsem dopekla a jsem na ni moc zvedava , voni uzasne rada prepisu do sve sbírky. Dekuji ;-)
vynikající buchta. Je fakt luxusní a všem moc chutná! Určitě dopouručuji pro ostatní. Jen jsem neměla doma kypřící prášek do pečiva, zkusila jsem nahradit práškem do perníku - právě se peče a voní taky úchvatně:-) přidala jsem též více jablek a zakysané smetany, ale to je asi podle chuti.
super :-!
No tak nevím, pekla jsem na 175 stupnů 40 min a bylo to málo, tak jsem pořád dopékala a teď to snad bude v pohodě.Zatím se chladí, pak písnu jak chutnal. ;-)
úžasný koláč!!! dělala jsem v dortové formě a množství je úplně akorád ..do těsta jsem dala lískové oříšky a nastrouhala čokoládu z vánočních figurek a je to fakt mňamka ..moc děkuji za recept a určitě budu péct znovu
Já ji peču tak 35 až 40min.,ale opravdu na těch 175st.Je fantastická.
To také nevím, už dvakrát jsem jí spálila :-!
Jak dlouho by se měla buchta péct?
O víkendu jsem zkoušela a povedel se hned napoprvé. Velice jednoduchý a chutný :-* . Můžu jen doporučit. (I babičce chutnal a brala si recept).
Po nějaké době jsem se zase vrátila k této oblíbené buchtě. Neměla jsem vlašské ořechy, tak jsem použila lískové oříšky a všem tuto variantu vřele doporučuji ;-) .
veliká dobrota! Určitě zopakuji. Po přečtení komentářů jsem rovnou udělala z dvojité dávky a je toho akorát na velký pekáč. Děkuji!
Výborná buchta,udělala jsem rovnou z dvojité dávky a určitě se zařadí mezi naše oblíbené :-)
Tuto buchtu jsem pekla již několikrát a je to jedním slovem - lahoda. Všichni, kteří ji ochutnali, moc chválili. Já ji vždy raději rozdám, protože bych ji asi snědla sama. Je opravdu vynikající, vyzkoušejte, doporučuji.
Dělala jsem několikrát, chuťově vynikající. Příště udělám z dvojité dávky, přijde mi nízká a to dělám na menším plechu.
Opravdu výborná buchta, ty sekané ořechy v těstě, to je lahůdka. Zakysanky jsem dala víc a jablek taky, navíc je to rychlovka, zasloužená 1!!!!!
Opravdu výýborná!!! Během týdne jsem ji pekla už třikrát :-) Dala jsem více jablek i více zakys. smetany. Nemá chybu. Všem mooc chutnala. Díky za recept :-)
Skutečně výborný. Dneska jsem s tímto moučníkem vyhrála 2. místo v soutěži o nejlepší jablkový moučník. prostě super :-)
Buchta je jednoduchá na přípravu, směs zakysané smetany a jogurtu nahoře nemá chybu. Všem moc chutnalo. Díky za recept!
První buchta, kterou jsem kdy v životě pekla a dopadlo to dobře! 8-) A moc chutnala :-D
Vynikající!!! Pekla jsem ho cca 55 min, možná by snesl i o 10min déle, dá se to hůře odhadnout, jak je vlhký z těch jablíček. Posypala jsem ho směsí ze skořice a skořic. cukru a fakt nemá chybu <:-) . Skutečně lahoda!!!
dnes bych chtěla tento koláč zkusit jen prosím nikde nevydím jak dlouho se ma pect,prosím tedy o dobu pečení,děkuji:-) :-)
receptík mooooc chválím,každý kdo ochutnal chce hned recept :-))
Budu se trochu opakovat, ale byla jsem požádána o koláč do školy pro učitelky, protože moje maminka učitelka slavila narozeniny. První její reakce byla bohužel a bude to dobrý? :-D (vzhledově smetana nad jablky prostě nevypadala jako z cukrárny) Tentokrát jsem se řídila přesně receptem a opravdu neměl chybu, takže maminka a snad i učitelé byli spokojeni.
Výborné, šťavnaté, super!
Také ji chválim, nemám ořechy, tak jsem do těsta dala jen kakao, ale i tak byla moooc dobrá.Dávám míň prdopeče, nebo si kupuju ve zdravé výživě bezfosfátový. Jenom doporučení všeobecně
Musím se přiznat, že jsem dělala všechno možné pro to, abych ji pokazila, počínaje vytvářením receptu na menší koláčovou formu, kdy jsem se pokusila vyrobit ze surovin třetinu, záměnou mléka za pomerančovou šťávu a oleje máslem. Dále mnohem víc oříšku, než by dané množštví mělo dle receptu obsahovat a také mnohem víc jablek, ale nedá se nic dělat stále to dopadlo dobře a velice žravě. Takže chválím, i jako inspiraci, i jako recept samotný...
S těmi figurkami je to super nápad, vůbec by mě to nikdy nenapadlo, tak to hned nějakou zničím...
Jednoduchá, rychlá a hlavně moc dobrá buchta. Jogurt se smetanou ji výborně doplní. Díky za recept.
tak jsem zvědavá, každá z vás to tu chvílá.. :-) jen nevím, co s buchtou udělá mé máslo namísto oleje. Jelikož jsem u přítelových rodičů a oni vůbec olej nemají. Na vše používají olivový olej. A ten se mi tam dávat opravdu nechtěl. :-D :-D
Opravdu vynikající buchta. Zbožňuji jablíčka v kombinaci s kysanou smetanou. Mňam )
Vynikající buchta, ráno jsem ji upekla a teď odpoledne není ani kousek. ;-)
Tak právě jsem dopekla a je vynikající,a dávám za jedna. Příště zkusím ještě obměnit přidání jablek do těsta a taky si myslím,že by šla do těsta nastrouhat čokoláda.To dělám když na velikonoce nebo na mikuláše zbydou figurky ta je přidávám do bábovky a je to taky moc dobré.Jinak jsem recept odeslala všem kamarádkám :-) :-* :-[
Vypadá to velice dobře jdu to vyzkoušet ;-)
vynikající :-P nemá chybu
Byla skvělá i když jsem jablka místo na hrubo udělala na jemno. Jo chybička se vloudila.
Posypte kakaem, taky moc dobrý!
velky ci maly jogurt?
nejlepší buchtička, co jsem kdy jedla! A to jsem ji pekla v "bojových" podmínkách, kdy jsem neměla ani váhu ;-) Ještě jsem ji vylepšila skořicovým cukrem a plátky másla na jablíčka než přišla do trouby...doporučuji, vznikne výborný skořicový karamel! A dala jsem dvě zakysané smetany, aby byla ještě lepší, což už vlastně možná ani nejde :-D
tak ten teda zkusím,už ted se mi zbíhají sliny.
vynikající :-)
Je výborný na chuť, rychlý a nenáročný na přípravu. Určitě nepeču naposledy. Moc děkuji za recept. Dávám velkou jedničku!!!
buchta je velice dobrá, vláčná a to i po 3 dnech od upečení. velice doporučuji- jana
Výborný recept, peču pravidelně, občas nepřidávám ořechy a do těsta přidávám ještě kakao.
Rychlé, jednoduché, dobré - dávám za jedna!
Výborná buchta.Lahodná a šťavnatá.Hodnotím 1.
Právě jsem dopekla a samou nedočkavostí ochutnala ještě vlažné... MŇAAAAAAMDávám za jedna :-)
Tak jsem ji dnes dělala už podruhé a opravdu musím ještě jednou pochválit, vynikající. Minule jsem dělala na menším plechu, moučník byl cca 3cm vysoký a taky jsem jablka nakrájela na plátky. Tentokrát jsem použila velký plech, moučník má asi 1cm, nastrouhaná jablka vč. slupky a musím říct, oba způsoby jsou vynikající. Smetana s jogurtem a hlavně ta skořice... Mňam.
Velebnosti, vynikající!!!! :-) Děsně jednoduché a hlavně MŇAM MŇAM!
Tak jsem buchtu "úspěšně" dopekla a musim přiznat,že to není zas taková katastrofa,jak původne se zdálo. o)Možná méně znamená více,dát méně jablek..uvidíme..Tak doufám,že příště to dopadne lépe.Jinak chutově je dobrá, ale že to stálo nervů. o)
Tak nevím,kde udělali soudruzi z NDR chybu.o/ Přeci jen mám už neco napečeno,vše jsem dělala podle receptu a výsledek..žalostný.Buchta se srazila či co,zda byla jablka na ni moc kyselá,nevím.o(Okraje už dávno hotové a střed stále mazlavý a mokrý,takže už peču asi hodinu a mám strach na to dát zakysanou smetanu..A jááá se tak těšila,že rodinu překvapím novinkou.o(
moc,moc dobré dnes jsem upekla a nemá chybu, moc všem chutnal, jen tak dál
Moučník je opravdu výborný. Nabídla jsem kolegyním v práci a všechny byly nadšené. Moc děkuji za tak dobrý recept.
podobnou dělám s pudingem místo jablek a taky super..tahle už se peče a moooc se na ní těším, hlavně je rychlá a málo pracná :-)
Paní Hano, je to vynikající moučník-slovo buchta ho uráží:-). Je to vážně velmi lahodné, jednodiché a rychlé, děkuji.
Mňam mňam, už po přečtení se olizuju, to bude dobré a hlavně to není žádný suchý moučník. Už vím, co upeču na víkend. Děkuji paní Hano za recept.