• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Buchta s jablky a hrozinkami
Napište svůj komentář k receptu

Buchta s jablky a hrozinkami

autor: M.e.d.l.i.n
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Buchta s jablky a hrozinkami
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g hladká mouka
    • 0,50
      g jablka
    • 3
      ks vejce
    • 300
      g cukr
    • 1
      ks prášek do pečiva
    • 1
      ks vanilkový cukr
    • 1
      balíček hrozinky
    • ořechy hrst
    • mléko Půl hrnku
    • olej Půl hrnku

Postup přípravy receptu

1
Jablíčka oloupeme, zbavíme jádřinců a nakrájíme na plátky. Vejce ušleháme s cukrem, přidáme mouku s práškem do pečiva, olej a mléko.Vše pořádně promícháme na hladké těsto. Polovinu těsta nalijeme na vymazaný a vysypaný plech, přidáme na plátky nakrájená jablka, posypeme rozinkami, ořechy a vanilkovým cukrem. Zalijeme druhou polovinou těsta a dáme péct do předehřáté trouby na 180 stupňů, po 15 minutách snížíme na 150 stupňů a dopékáme.
2
Upečenou buchtu pocukrujeme, můžeme dát i polevu...
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Buchta s jablky a kysanou smetanou

Buchta s jablky a kysanou smetanou

Perníková buchta s jablky

Perníková buchta s jablky

Šťavnatý mrkvový koláč (buchta) s ořechy - hrnková buchta podle Lidky

Šťavnatý mrkvový koláč (buchta) s…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Karin | 14. 3. 2013 11:24

    Když jsem lila těsto na pekáč a viděla jsem, jak je to nizoučké, tak jsem tomu moc nevěřila. Stejně tak horni vrstva těsta byla velice nízka a měla jsem problém rozetřít těsto všude (asi mam moc velky plech) ale jinak chuťově dobré. Jablka jsem dala odhadem a dala jsem více oříšků (vlašáky) a nemůžu si stěžovat. Určitě jí upeču znova :-)

  • Helanová | 5. 1. 2013 16:40

    Moc nezaujala, dost obyčejná, málo jablek a taky přeslazená.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Ostatní Buchty Pro děti Pečení Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Hladká mouka Hrozinky Jablka Mléko Olej Ořechy Prášek do pečiva Vanilkový cukr Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuřecí roláda se špenátem

Kuřecí roláda se špenátem

Pařeznická bramboračka

Pařeznická bramboračka

Placek ze strouhanky

Placek ze strouhanky

Jemná křenová pomazánka

Jemná křenová pomazánka

Smažená tlačenka s falešným bramborovým salátem

Smažená tlačenka s falešným…

Vepřová žebírka s medem a zázvorem

Vepřová žebírka s medem a zázvorem

Kmínové přírodní filety

Kmínové přírodní filety

Pečené smetanové řízky

Pečené smetanové řízky

Brokolicové tagliatelle

Brokolicové tagliatelle

Doporučujeme

90 minut
Husí prsa s nádivkou

Husí prsa s nádivkou

320 minut
Husí polévka s játrovými knedlíčky

Husí polévka s játrovými knedlíčky

300 minut
Pečená husa s kaštanovou nádivkou a červeným zelím

Pečená husa s kaštanovou nádivkou a…

50 minut
Nejlepší bramborové knedlíky

Nejlepší bramborové knedlíky

115 minut
Mrkvové rohlíčky s povidly

Mrkvové rohlíčky s povidly

100 minut
Husí stehna, červené zelí a domácí lokše

Husí stehna, červené zelí a domácí…

40 minut
Tažený jablkový závin

Tažený jablkový závin

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Poslední sledované recepty

23
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
21
Hovězí po burgunsku
Hovězí po burgunsku
17
Nejlepší bramborové knedlíky
Nejlepší bramborové…
16
Jednoduchá rajská polévka
Jednoduchá rajská polévka
15
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…

Zajímavé články

Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit zavářku do polévek i základ hlavních jídel
Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit…
Uvařte si husí kaldoun: Započněte svatomartinské hodování tradiční polévkou s játrovými knedlíčky
Uvařte si husí kaldoun: Započněte svatomartinské…
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás zahřejí
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás…
Zelí k svatomartinské huse: 3 tipy, jak ho udělat trochu jinak
Zelí k svatomartinské huse: 3 tipy, jak ho udělat…
Ořechová bábovka podle babičky Josefa Maršálka: Upečte si vláčný moučník z rodinné kuchařky
Ořechová bábovka podle babičky Josefa Maršálka:…
AHA.cz Tohle se v seriálu Polabí fakt povedlo: Cibulkovou nahradí Cibulková!

Tohle se v seriálu Polabí fakt povedlo: Cibulkovou nahradí Cibulková!

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz 5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

Blesk pro ženy Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Ženy.cz „Můžu si sáhnout?“ aneb Jak se z těhotenského břicha stane veřejná atrakce

„Můžu si sáhnout?“ aneb Jak se z těhotenského břicha stane veřejná atrakce

Blesk.cz Hvězda Zlaté labutě Kusnjerová překvapila: Ukázala své šediny! Brzy zbělá...

Hvězda Zlaté labutě Kusnjerová překvapila: Ukázala své šediny! Brzy zbělá...

SportRevue.cz „Trochu“ to přehnali. Tito slavní sportovci si poskvrnili kariéru sexuálním skandálem

„Trochu“ to přehnali. Tito slavní sportovci si poskvrnili kariéru sexuálním skandálem

Maminka.cz Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Blesk Horoskopy Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Další doporučené recepty:

Buchta na doma
Buchta na doma
Buchta nebo bábovka ze šlehačky
Buchta nebo bábovka ze šlehačky
Buchta proti všem předpisům
Buchta proti všem předpisům
Buchta s jablky a kysanou smetanou
Buchta s jablky a kysanou smetanou
Buchta s makovými hrudkami (nejen z remosky)
Buchta s makovými hrudkami (nejen z…
Buchta s marmeládou a kokosem z Anglie
Buchta s marmeládou a kokosem z Anglie
  • Recepty.cz
  • Buchta s jablky a hrozinkami
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact