• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Buchta Himaláje
Napište svůj komentář k receptu

Buchta Himaláje

autor: GABUŠKA
0.0
moje hodnoceni
3.9
hodnotilo: 14
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Buchta Himaláje
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • 1. těsto
    • 1
      balíček prášek do pečiva
    • 2
      hrnek hladká mouka
    • 1
      hrnek krupice
    • 1
      hrnek mléko
    • olej 1/2 - 3/4 hrnku
    • 2
      ks vejce
    • 2
      lžíce kakao
    • citronová kůra
  • 2. těsto
    • 2
      ks tvaroh
    • 1
      balíček vanilkový cukr
    • 1
      balíček vanilkový pudink
    • 1
      hrnek moučka
    • 2
      ks vejce
    • 1
      hrnek mléko

Postup přípravy receptu

1
**1. těsto:** Vajíčka vyšleháme s cukrem do pěny, postupně přidáváme olej a pak i ostatní ingredience.
2
**2. těsto:** Opět vyšleháme vajíčka s cukrem a přidáme ostatní ingredience, puding se sype sypký (nevařit), toto těsto bude řídké. Na vymaštěný a vysypaný plech dáme půl prvního těsta, na to druhé těsto tvarohové a nahoru zbytek prvního těsta. Upečeme pozvolna a pomalu. Necháme pořádně vychladnout.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Šťavnatý mrkvový koláč (buchta) s ořechy - hrnková buchta podle Lidky

Šťavnatý mrkvový koláč (buchta) s…

Mandlová buchta s meruňkami

Mandlová buchta s meruňkami

Jednoduchá citronová buchta

Jednoduchá citronová buchta

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Catherly
    Catherly | 8. 4. 2016 15:24

    Skvělá buchta u nás v rodině velmi oblíbená s mandarinkami.

  • penizek | 8. 3. 2015 18:29

    Tak právě se mi buchta pece v troubě. Snad se povede ale vypadá ze ano:-) jen do toho těsta s tvarohem jsem nedala skoro žádné mléko jelikož bylo až dost řídké. Je asi lepší kupovat tvaroh v kostce v alobalu a ne ve vanicce. Naopak to kakaové těsto bylo husté tak jsem redila mlékem:-) ;-)

  • Petra | 15. 2. 2013 14:00

    jdu hned vyzkoušet

  • hanule | 9. 2. 2013 17:28

    Vaše buchta je bombastická :-* vyzkoušela jsem ji když ji donesla švagrulka na jmeniny své maminky a byla tak výborná že jsem ji ujídala tajně z talířku i své 2,5leté dceři :-P.Nenazvala bych ji buchtou nýbrž vynikajícím dezertem 8-) .Jakmile koupím tvaroh hned ji upeču a Vám všem vřele doporučuji <3 !Mnam mnam už se na ni těším ;-)

  • Gabriela | 16. 1. 2011 17:23

    Zkoušela jsem upéct Vaší buchtu a musím říct,že je opravdu vynikajíci nemá chybu :-)

  • triticala | 15. 10. 2010 17:48

    Fantastická buchta!

  • Zuzana Šindlerová | 15. 3. 2010 11:54

    Výborná a jednoduchá.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Buchty Snídaně Dopolední svačina Svačina Pečení Šlehání Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Citronová kůra Hladká mouka Kakao Krupice Mléko Moučka Olej Prášek do pečiva Tvaroh Vanilkový cukr Vanilkový pudink Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bábovka s vaječným koňakem

Bábovka s vaječným koňakem

Grilovaná kořenová zelenina

Grilovaná kořenová zelenina

Jahodový koláč

Jahodový koláč

Vanilkové rohlíčky - rychlé

Vanilkové rohlíčky - rychlé

Bohaté řízky

Bohaté řízky

Jemná křenová pomazánka

Jemná křenová pomazánka

Zapečené brambory se zelím

Zapečené brambory se zelím

Kokosová bábovka ze šlehačky

Kokosová bábovka ze šlehačky

Jednoduchá vajíčková pomazánka (salát) s okurkou

Jednoduchá vajíčková pomazánka (salát…

Doporučujeme

55 minut
Smažené nudle s krůtím masem

Smažené nudle s krůtím masem

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

135
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
95
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
62
Kapustová polévka s drožďovými knedlíčky
Kapustová polévka s…
35
Vláčný perník s jablky
Vláčný perník s jablky
31
Knedlíčky ze strouhanky
Knedlíčky ze strouhanky

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Podzimní recepty, které připravíte za půl hodiny
Od pondělí do pátku: Podzimní recepty, které…
Pěkně vypečené brambory: Vyzkoušejte 20 nejlepších receptů z trouby pro celou rodinu
Pěkně vypečené brambory: Vyzkoušejte 20…
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá cukrárny po celém světě
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá…
Dýňový kompot: Vyrobte si retro specialitu našich babiček v moderní podobě
Dýňový kompot: Vyrobte si retro specialitu našich…
Pečené kuře: Jak na to, aby bylo šťavnaté s křupavou kůží
Pečené kuře: Jak na to, aby bylo šťavnaté s…
AHA.cz Totální vyčerpání Kubelkové: Sáhla jsem si na dno!

Totální vyčerpání Kubelkové: Sáhla jsem si na dno!

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Blesk pro ženy Eva Pavlová bodovala šaty, které sluší všem! Na co si ale podle stylistky dát pozor?

Eva Pavlová bodovala šaty, které sluší všem! Na co si ale podle stylistky dát pozor?

Ženy.cz Stereotypy škodí nejen ženám. 6 věcí, v kterých to mají těžké muži

Stereotypy škodí nejen ženám. 6 věcí, v kterých to mají těžké muži

Blesk.cz Tereza Ramba otevřeně o zánětu mozkových blan: Doteď mám bolesti!

Tereza Ramba otevřeně o zánětu mozkových blan: Doteď mám bolesti!

SportRevue.cz FOTO: Holky s šišatým míčem. Podívejte se na polonahé krásky z nejrajcovnější sportovní soutěže na světě

FOTO: Holky s šišatým míčem. Podívejte se na polonahé krásky z nejrajcovnější sportovní soutěže na světě

Maminka.cz Má spinální atrofii, je na vozíku, ale přesto se stala matkou. &#039;Lidé nechápali, proč nejdu na potrat,&#039; diví se statečná Alex

Má spinální atrofii, je na vozíku, ale přesto se stala matkou. &#039;Lidé nechápali, proč nejdu na potrat,&#039; diví se statečná Alex

Blesk Horoskopy Magické amulety proti ztrátě energie: Jaký je ten váš?

Magické amulety proti ztrátě energie: Jaký je ten váš?

  • Recepty.cz
  • Buchta Himaláje
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact