Smícháme všechny ingredience na těsto a polovinu ho nalejeme na tukem vymazaný a moukou vysypaný pekáč. Druhou polovinu obarvíme kakaem a vlijeme na pekáč k bílému těstu. Z pudinku, mléka a cukru uvaříme hustý pudink, tvaroh smícháme s také s cukrem. Nyní klademe na těsto v pekáči střídavě kupky ochuceného tvarohu, uvařeného pudinku a džemu. Pudinku vrstvíme na jedno místo více. Dáme do vyhřáté trouby na 180 °C a upečeme.
2
Pudink můžeme použít jakýkoliv, tak stejně i džem. Záleží na chuti. Od věci by nebyly ani kousky např. zavařených meruněk místo džemu.
Tak dnes jsem recept zkoušela a opravdu můžu vřele doporučit. Je MOC dobrá a není náročná .....
Lucka
|16. 3. 2011 19:04
Trošičku jsem se bála toho tvarohu protože ho moc nemusím, ale v této kombinaci s pudinkem a marmeládou je to paráda...krasně pocukrovat a už se může mlsat :-)
Irča
|10. 12. 2010 09:48
Díky za opravu receptu. Hned včera jsem buchtičku upekla s měruňkama místo marmelády a dvěma tvarohy a :-) je vynikající. Půl plechu už večer padlo.
Taky v tom mám trošku zmatek. Kolik a kam patří ten olej a co cukr, to si ho mám nasypat kolik chci?? Chtěla jsem buchtu vyzkoušet o víkendu, ale nejsem si jistá. :-\
Tina
|7. 12. 2010 12:00
prosím, co jsou to všechny ingredience na těsto? kolik tam přijde oleje? ten je na vymazání pekáče anebo i do těsta? děkuji
Dnes padla volba na tuto senza buchtu.Je moc chutný.Jasná 1.:-)
Pája S
|20. 2. 2010 20:06
Dnes padla volba na tento koláč a je moc chutný.Jasná 1.:-)
Kristýna Novotná
|20. 2. 2010 12:35
Teď jsem dopekla a moc mi to chutná. Příště ale nahradím tu marmeládu spíše nějakým ovoce. Příjde mi totiž, že je příliš sladká vůči zbytku náplně. Ale i tak je to výborné :)
venyss venyss
|6. 7. 2009 13:23
Klasický,hluboký pekáč.
zdenka supolova
|5. 7. 2009 18:29
Na jak velký "pekáč" to je?Děkuji.
venyss venyss
|5. 7. 2009 14:37
Tak jsem konečně vyzkoušela. Jů to byla rychlost a s takovým perfektním chuťovým výsledkem! Jak je ta celulitida krásná!1.
Markéta Sýkorová
|6. 12. 2008 10:23
Buchta je naprosto dokonalá, moc děkuji za recept, který nemá chybu
Daniela Šrámková
|15. 5. 2008 20:21
Moc moc dobrá. Nahradila jsem jeden hrnek celozrnou moukou (to kvůli tý celulitidě :o)), navrh naskládala broskve a kladla kopečky čoko pudinku a tvarohu. Pekla jsem při nižší teplotě trochu déle, to kvůli tý celozrnce a výsledek mňamózní :o) díky, brzo zopakuju!
Lenka
|15. 3. 2008 09:49
Moc dobrá, vyzkoušela i sestra...taky chceme tak nádhernou celulitidu :-) Všem moc chutnala :-)
Magda
|13. 3. 2008 11:14
O víkendu jsem pekla a suchá nám nepřipadala. Dělala jsem hromádky jednu vedle druhé.
Evka
|11. 3. 2008 20:03
Mě se zdála tato buchta dost suchá... Snad by se tam mělo přidat trochu více pudingu navrch a těsto udělat trochu řídší...
Daniella O.
|6. 3. 2008 16:04
Recept jsem si trochu upravila na Buchtu anti-celulitida (mene cukru a odtucnene mleko). Po chutove strance je vyborna a co se vzhledu tyka?...Kez by celulitida vypadala take tak krasne...
Tereza J.
|6. 3. 2008 07:00
Marsí, to je krásny výraz "prostorově výrazná" :))) Mala som nadmerne prostorově výraznou známu, ktorá mala u lekára napísané v karte "pre obezitu nevyšetrovateľná". S úsmevom chcela, nech jej to prepíšu na tučná. Prvý a poslednýkrát v živote som videla, že lekárka musela pacienta pri vyšetrení fonendoskopom obísť. Ale humoru mala na rozdávanie. Takže sú aj horšie prípady:)))
Marsi
|5. 3. 2008 20:16
Holky kliddek...ja mela celulitidu i kdyz jsem mela íý kilo,ted mam ňí a je to furt stejny dolikaty problem,akorat s tim rozdilem,ze teed jsem trochu vice pprostorove vyrazna...:-}}
marika hulová
|5. 3. 2008 18:58
dekuji
Tereza J.
|5. 3. 2008 16:04
Vieročka, celulitídu majú aj menej statné dámy, je to porucha v ukladaní tuku v bunkách, takže aj statné dámy môžu byť bez celulitídy:)))
Jana
|5. 3. 2008 16:00
Ten název je fakt hrozný. Už kvůli němu bych to nikdy nepekla.
Věra z Dc
|5. 3. 2008 14:04
Mariko, celulitida se jmenuje asi proto, aby jsme si představili jak budeme vypadat až buchtu sníme. Jinak celulitidě se říká pomerančová kůže (mají ji statnější osoby) tak buchta bude asi tak trochu hrbolatá, ale určitě moc moc dobrá :-)
ladislava
|5. 3. 2008 12:13
Pekla jsem, místo marmelády byly jahody a bezva. Vláčná a chutná.
Angella Horvátová Horvátová z Brodec
|4. 3. 2008 18:04
Vypadá skvěle. Zbožňuju mlíko, tak tam dám aspoň tři hrnky. Můžu tam dát i zavařený jahody, nebo kdybi měly v Bile i broskve? Už se těším, až jí dám dětskám k věčeři jak se asi budou tvářtit.
marika hulová
|4. 3. 2008 17:59
muzu se zeptat, proc se tomu rika zrovna buchta celulitida?
Mila Foglova
|4. 3. 2008 13:52
oooooooooo to musi byt dobrota, hned to vyzkousim :)