Je to výborný, výborný, no prostě výborný..... Byla jsem líná maso krájet na kostky, plátky stačily taky. A pak fůůůry česneku a soli a chudák moje paní doktorka, co mi furt nadává za vysoký tlak a cholesterol - ta kdyby mne viděla!!!!!
Marie Šindelová
|31. 3. 2009 06:49
Měli jsme včera s bramborovým knedlíkem a špenátem,byla to mňamka.
Mabelka Mabelka
|20. 3. 2009 15:41
Nikdy jsem bůček nejedla, ale takhle udělaný je přímo skvostný.
Markéta Sony
|27. 7. 2007 17:27
Jani , já tenle bůček taky dělám a přidávám do něj ještě cibuli. Jinak je to sakra eňo - ňuňo dobrý jídlo. :-))
Jan PolotovarZnosa
|2. 7. 2007 14:14
no testnu to a uvidim - snad se to povede,jen jeste musim vychytat nejake good zeli - tady maj hnus - leda v polskym shope,uvidime,popr.to dame jen s bramborem :-)
Blažena Halušková
|16. 12. 2006 14:32
Tak naloženo, zítra to upeču, k tomu zelí a hrnkové knedle. Uvidíme, co na to rodinka, ale vypadá to móc dobře....
Veronika Rolníkova
|17. 6. 2006 11:58
Vyzkoušela jsem tento recept a moc nám chutnal celé rodině!! Jen jsem přidala ještě grilovací koření, je to výborný. Ze zkušenosti vím, že se nemusí nechávat marinovat přes noc, ale stačí i 3 hod.
Medúzka
|15. 8. 2005 19:46
Zkoušela jsem recept a je velmi dobrý. Já tedy do marinády přidalakoření"Vepřová pečeně" od Kotányi a je to výborné koření, které všem vřele doporučuji nejenna bůček:)