Všechno koření nasypeme do pečícího sáčku a protřepeme. Bůček rozřízneme na 2-3 díly a každý díl obalíme v sáčku kořením. Naskládáme vedle sebe, sáček zavážeme a několikrát opatrně propícháme nahoře. Vložíme do suchého pekáče a pečeme při 170°C asi 2 hodiny.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Marta
|4. 2. 2011 09:04
V pečícím sáčku peču i kuře.Je to výborná věc.Koupíš je v papírnictví.Dá se koupit i pečící folie,která se ustřihne dlouhá jak potřebuješ a zatáhne se na obou koncích.Je to takový tunel. <3
Markéta Sony
|25. 7. 2007 09:48
Takže si řeknu v obchodě o pečící sáček - a mělI by mít jasno co chci ? Taky jsem nevěděla že něco takového je. Normálně se to může péct v elektrické troubě na pekáčku a sáčku se nic nestane ? Pokud seženu sáčky určitě to vyzkouším. Bůček je u Nás doma vždy vítán.
Eva F.
|26. 6. 2007 14:41
Milá Anna, sáčky na pečenie v trúbe ako aj v mikrovlnke sú dostať v hociakom väčšom nákupnom centre/tesco, hypernova atd../.Používajú sa na to, aby potraviny, ktoré sa pečú si zachovali voňu, šťavu, vitamíny...a pritom ti mikrovlnka alebo trúba zostanú čisté a šťava sa ti zachová v tom sáčku tiež, takže sa nevyparí.Veľa šťastia. Zdraví ťa Eva F.