• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Bůček pro správné chlapy
Napište svůj komentář k receptu

Bůček pro správné chlapy

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.6
hodnotilo: 7
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bůček pro správné chlapy
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 750
      g vepřový bůček
    • 1
      ks hrušky (větší)
    • 2
      stroužek česnek
    • 0,50
      lžička zázvor
    • chilli
    • 2
      lžíce rostlinný olej
    • 5
      lžíce sojová omáčka
    • 4
      lžíce bílé víno
    • 1
      ks cibule
    • 1
      lžíce cukr
    • 2
      lžíce sezamová semínka
    • sůl

Postup přípravy receptu

1
Česnek utřeme se solí, přidáme zázvor, chilli a olej.
2
Oloupanou hrušku rozmixujeme, přidáme sojovku a česnekovou směs.
3
Nalejeme víno, přidáme cukr a znovu chvíli mixujeme. Ke směsi přidáme najemno nakrájenou cibulku.
4
Tímto pomažeme bůček a necháme 24 hod. odstát.
5
Druhý den s velkou slávou upečeme (nejlépe v pekáči s mřížkou, do kterého nalejeme 1 cm vody). Pečeme 10 min. na 220 °C poté zeslabíme na 160 °C a pečeme dalších 40-50 minut.
6
Zhruba v polovině pečení obrátíme. Jako přílohu určitě pivo v hojném množství a zbytek dle úvahy.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Dort pro chlapy

Dort pro chlapy

Chlebíčky (nejen) pro chlapy

Chlebíčky (nejen) pro chlapy

Zapečený květák pro chlapy

Zapečený květák pro chlapy

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Simča S.
    Simča S. | 10. 6. 2012 16:35

    Asi jsem správný chlap, neboť mi také moc chutnalo :-). Je to zajímavé ochucení, nečekala jsem, že to může TAK dobře dopadnout :-)

  • Danka Snášelová | 20. 6. 2008 00:10

    Protože mám doma správného chlapa, tak jsem pěkný libový bůček včera večer naložila a dnes ho manžel upekl. Masíčko natáhlo výbornou chuť použitých ingrediencí. Je to receptík nejen pro správného chlapa, ale i pro správnou ženu. Děvčata, vyzkoušejte a budete pochválené. Dávám 1.

  • Pavel Spěváček | 7. 2. 2008 16:05

    Bůček pro chlapy! Tak už teď se olizuju a hned večer jdu nakládat ten "lightů. Díky

  • Martin --------- | 7. 1. 2008 16:27

    já bych tam dal ještě PIVO

  • Anonym | 29. 5. 2007 21:46

    Ty kokote ! Kdes to viděl,srát hrušky do búčku? Ti mrdá ne? PYčo !!!!!!!!

  • Aaron Novák | 15. 10. 2006 16:36

    Paní Marie, semínko dávám do směsi ale když je dáte až při pečení určitě nic nezkazíte.

  • Aaron Novák | 15. 10. 2006 16:34

    Anonyme, stačí si postěžovat v masně jak vás manželka trápí kvůli cholesterolu a řezník bude s vámi natolik soucítit, že nakonec dostanete bůček kde je tučného jen symbolicky. Manželka žasne a nemůže nic namítat, přinesl jste prostě bůček "light:-)

  • Marie Horáková | 10. 10. 2006 19:53

    Kdy se přidá sezamové semínko ? Asi se s ním maso posype až při pečení ne ?

  • Vlaďka | 10. 10. 2006 18:28

    Takjsem právě naložila maso podle uvedeného receptu.Zítra uvidíme. Hezký večer.

  • Jana Kutačová | 9. 10. 2006 20:31

    Anonymku: takový bůček light je podle mne jen bůček,který je libový a ne moc tučný,takový odlehčený:o)

  • Anonym | 9. 10. 2006 20:01

    Prosím, co je to ten bůček light? Koupím normálně v masně?Děkuji

  • Pastis Petite | 8. 10. 2006 11:19

    Je to znamenité - chutnalo to i dětem a návštěvě z USA. Jak říkal můj dědeček, který se dožil 103 let a denně vypil skleničku slivovice a snědl 1/4 bůčku: "Člověk nikdy neví po čem bude dlouho žít."

  • Pupen Hons | 3. 10. 2006 20:57

    Tomu říkám bašta!!!

  • Tereza Jarčušková | 3. 10. 2006 13:13

    Airan, neviem, neviem, ale tie recepty tvojho manžela sú setsakra dobré...

  • Airan | 3. 10. 2006 12:29

    Anonyme, ja to nemyslela jako urazku. Nejsem proti bucku, ale nesmi ho byt prilis casto! Muj manzel se rozhodl sem davat recepty (a timto mi je pripominat) ktere on rad (jí ) a ja nerada (varim) P.S. Drzim palce at vam ty pusy chutnaji porad:-)))))))))))))))

  • Anonym | 3. 10. 2006 11:59

    Airan,můj přítel má dobře 140 kg,bůčku říká diabůček,občas mu ho upeču.Ale jinak mi pusa od něj chutná pořád dobře i když je třeba po topince s česnekem.

  • Airan | 3. 10. 2006 10:35

    To teda jo, jen ty chlapi by nesmeli mit nadvahu, zvyseny holesterol, vysoky tlak a tak dale :-))) A at pocitaji s tim, ze budou mit mastne fousy jako v historickym filmu, pak aby si je jarem omyvali - jinak je zadna spravna holka nepolibi:-)))

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Mixování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílé víno Česnek Chilli Cibule Cukr Hrušky Rostlinný olej Sezamová semínka Sojová omáčka Sůl Vepřový bůček Zázvor
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Tvarohové knedlíky s jakýmkoliv ovocem

Tvarohové knedlíky s jakýmkoliv ovocem

Rychlí šneci

Rychlí šneci

Brokolicová polévka s brambory

Brokolicová polévka s brambory

Tuňáková pomazánka VI.

Tuňáková pomazánka VI.

Kuře pečené na medu a citronu

Kuře pečené na medu a citronu

Výborná pizza

Výborná pizza

Barevný fazolový salát (lečo) - sterilovaný

Barevný fazolový salát (lečo) -…

Pomazánka z červené řepy I.

Pomazánka z červené řepy I.

Mrkvové smoothie s jogurtem

Mrkvové smoothie s jogurtem

Doporučujeme

20 minut
Grilovaný losos ve slanině

Grilovaný losos ve slanině

30 minut
Rebarborový džem s vanilkou

Rebarborový džem s vanilkou

20 minut
Chřest s křupavou posýpkou a ztraceným vejcem

Chřest s křupavou posýpkou a…

35 minut
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

10 minut
Domácí vanilkový a kakaový pribináček

Domácí vanilkový a kakaový pribináček

70 minut
Koláč z rebarbory

Koláč z rebarbory

Poslední sledované recepty

68
Ševcovský mls - trochu jinak
Ševcovský mls - trochu…
41
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…
41
Pastýřský koláč
Pastýřský koláč
26
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
24
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Éčka pod drobnohledem: Co se skrývá za tajemnými kódy na obalech?
Éčka pod drobnohledem: Co se skrývá za tajemnými…
3x moučník na víkend: Spálený koláč, buchta s rebarborou a banánové vafle
3x moučník na víkend: Spálený koláč, buchta s…
Dietní grilování? 7 tipů, jak si ho užít a zároveň jíst zdravě
Dietní grilování? 7 tipů, jak si ho užít a…
Sladký orgasmus: Upečte si hříšně dobrý moučník, který budete milovat
Sladký orgasmus: Upečte si hříšně dobrý moučník,…
KVÍZ: Poznáte česká jídla podle jejich vtipných názvů? Otestujte se!
KVÍZ: Poznáte česká jídla podle jejich vtipných…
AHA.cz Adamec (77) na rozlučce s Bartoškou (†78): Našel novou lásku!

Adamec (77) na rozlučce s Bartoškou (†78): Našel novou lásku!

Mimibazar První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

Dáma.cz 5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

Blesk pro ženy Leona Machálková vypadá v 58 letech přímo božsky! Prozradila módní tipy, díky kterým omládnete

Leona Machálková vypadá v 58 letech přímo božsky! Prozradila módní tipy, díky kterým omládnete

Ženy.cz Jak rychle usnout do 10, 60 a 120 vteřin. 3 vědecky ověřené metody

Jak rychle usnout do 10, 60 a 120 vteřin. 3 vědecky ověřené metody

Blesk.cz Fotografka Nguyen Phuong Thao o posledním focení s Jiřím Bartoškou (†78): Bylo to velmi dojemné!

Fotografka Nguyen Phuong Thao o posledním focení s Jiřím Bartoškou (†78): Bylo to velmi dojemné!

SportRevue.cz FOTO: Jsou rychlé a sexy! Toto je 13 nejkrásnějších (ex)lyžařek z posledních sezon

FOTO: Jsou rychlé a sexy! Toto je 13 nejkrásnějších (ex)lyžařek z posledních sezon

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy Vidíte stále čísla 11:11 nebo 22:22? Víme, co to znamená!

Vidíte stále čísla 11:11 nebo 22:22? Víme, co to znamená!

Další doporučené recepty:

Bůček pečený na zelí
Bůček pečený na zelí
Bůček po cikánsku
Bůček po cikánsku
Bůček po maďarsku
Bůček po maďarsku
Bůček trochu jinak
Bůček trochu jinak
Bůček v sáčku
Bůček v sáčku
Bůček zase jinak
Bůček zase jinak
  • Recepty.cz
  • Bůček pro správné chlapy
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact