• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Bůček po maďarsku
Napište svůj komentář k receptu

Bůček po maďarsku

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 34
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bůček po maďarsku
Bůček po maďarsku
Bůček po maďarsku
Bůček po maďarsku
Bůček po maďarsku
Bůček po maďarsku
Bůček po maďarsku
Bůček po maďarsku
6fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

2 porce
    • 400
      g vepřový bůček , libovější, bez kůže
    • 1
      lžíce sádlo
    • 2
      ks cibule
    • 1
      lžíce mletá paprika
    • 1
      ks paprika - bílá
    • 1
      ks červená paprika malá
    • feferonka nebo chilli paprička dle chuti, není nutná
    • 1
      ks rajče větší masité
    • 1
      stroužek česnek větší
    • sůl
    • pepř mletý
    • vývar dle potřeby

Postup přípravy receptu

1
Bůček pokrájíme na větší kostky, které osolíme a opepříme. Na rozpuštěném másle si osmažíme pokrájené cibule, ke kterým přisypeme maso a smažíme za občasného promíchání lehce dozlatova.

RADA: Jak krájet cibuli? Koukněte na video!

2
K masu přidáme nasekaný česnek, mletou papriku sladkou nebo v kombinaci s pálivou a vše krátce, aby nám paprika nezhořkla, osmažíme.
3
Dále přisypeme na širší nudličky nebo kostky bílou a červenou papriku, pokrájené rajče, dle chuti feferonku nebo chilli papričku, vše promícháme a zalijeme vývarem, zhruba centimetr nad maso a zvolna, pod poklicí dusíme do změknutí masa, za občasného promíchání.
4
Během dušení podléváme jen po troškách, cibule a zelenina by nám měla udělat jakýsi sos, nikoliv omáčku. Pokud se nám "povede" podlít víc než bylo nutné, nebo prostě chceme více omáčky a ne sosu, zahustíme ji nazávěr buď rozdrobenou chlebovou střídkou nebo troškou jíšky.

RADA: Jak udělat jíšku? Koukněte na video!

5
Podáváme s chlebem, těstovinami, rýží, knedlíkem... a třeba i sklenicí vychlazeného piva, na zapití pikantního bůčku.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Maďarský guláš

Maďarský guláš

Guláš z divočáka (kančí guláš)

Guláš z divočáka (kančí guláš)

Maďarský guláš po našem

Maďarský guláš po našem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Omáčky & guláše Guláš Maďarský Maso & ryby & mořské plody Maso Vepřové
Oběd Večeře Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Červená paprika Česnek Cibule Feferonka Mletá paprika Paprika - bílá Pepř mletý Rajče Sádlo Sůl Vepřový bůček Vývar

Jak udělat jíšku

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Domácí huspenina

Domácí huspenina

Krupičková polévka s vejcem

Krupičková polévka s vejcem

Žabinec vodníka Česílka

Žabinec vodníka Česílka

Bábovka v mikrovlnce za 10 minut

Bábovka v mikrovlnce za 10 minut

Čokoládový dortík

Čokoládový dortík

Dušené maso s dýní

Dušené maso s dýní

Míchaná vejce (nejen) s romadůrem nebo tvarůžky

Míchaná vejce (nejen) s romadůrem…

Pepanovy buřty k pivu

Pepanovy buřty k pivu

Rychlobublanina

Rychlobublanina

Doporučujeme

40 minut
Zeleninový boršč

Zeleninový boršč

15 minut
Vaječné muffiny ve slanině

Vaječné muffiny ve slanině

30 minut
Halloweenské cupcakes ala netopýři

Halloweenské cupcakes ala netopýři

105 minut
Myslivecké kuře s česnekovou polentou

Myslivecké kuře s česnekovou polentou

70 minut
Banánový chlebíček

Banánový chlebíček

170 minut
Salát z pečené dýně s trhaným masem a kozím sýrem

Salát z pečené dýně s trhaným masem a…

40 minut
Lepenice s trhaným uzeným

Lepenice s trhaným uzeným

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Jak udělat jíšku

Poslední sledované recepty

29
Broskvové knedlíky - bez vajec
Broskvové knedlíky - bez…
28
Květákové placičky se sýrem
Květákové placičky se…
26
Fazolkový kuskus
Fazolkový kuskus
26
Rybí směs se zeleninou a nudlemi
Rybí směs se zeleninou a…
24
Knedlíky s pečeným masem
Knedlíky s pečeným masem

Zajímavé články

Nejstrašidelnější dorty světa: Bude vám z nich běhat mráz po zádech
Nejstrašidelnější dorty světa: Bude vám z nich…
Zelný salát 7x jinak: Vyrobte si jednoduchou a chutnou přílohu nabitou vitaminy
Zelný salát 7x jinak: Vyrobte si jednoduchou a…
Jak využít kdoule? Udělejte z nich voňavá povidla, kompot nebo je přidejte k masu
Jak využít kdoule? Udělejte z nich voňavá povidla…
Strašidelné dobroty: 40 sladkých i slaných nápadů na Halloween
Strašidelné dobroty: 40 sladkých i slaných nápadů…
Kvíz: Znáte národní jídla různých zemí světa? Otestujte se!
Kvíz: Znáte národní jídla různých zemí světa?…
AHA.cz Oddlužení Veroniky Gajerové naštvalo kolegy: Statisíce jim nikdo nevrátí

Oddlužení Veroniky Gajerové naštvalo kolegy: Statisíce jim nikdo nevrátí

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Terence Hill: Fešáka s modrýma očima proslavily westerny. Jak vypadá dnes?

Terence Hill: Fešáka s modrýma očima proslavily westerny. Jak vypadá dnes?

Blesk pro ženy Anife Vyskočilová vypadá v 51 letech úžasně: Okopírujte její triky na dokonalou figuru!

Anife Vyskočilová vypadá v 51 letech úžasně: Okopírujte její triky na dokonalou figuru!

Ženy.cz Mlha, ticho, napětí: 4 knihy, které vás nenechají usnout

Mlha, ticho, napětí: 4 knihy, které vás nenechají usnout

Blesk.cz Agáta na dovolené: Sexy jen na vteřinu

Agáta na dovolené: Sexy jen na vteřinu

SportRevue.cz FOTO: Fotbalista Mauro Zarate v Evropě pohořel. Mnohem víc zaujala jeho manželka

FOTO: Fotbalista Mauro Zarate v Evropě pohořel. Mnohem víc zaujala jeho manželka

Maminka.cz Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Blesk Horoskopy Denní horoskop na čtvrtek 30. 10. 2025: Kdo dostane nečekanou nabídku a komu se zkomplikuje den?

Denní horoskop na čtvrtek 30. 10. 2025: Kdo dostane nečekanou nabídku a komu se zkomplikuje den?

Další doporučené recepty:

Bůček pečený na zelí
Bůček pečený na zelí
Bůček plněný kysaným zelím
Bůček plněný kysaným zelím
Bůček po cikánsku
Bůček po cikánsku
Bůček pro správné chlapy
Bůček pro správné chlapy
Bůček trochu jinak
Bůček trochu jinak
Bůček v sáčku
Bůček v sáčku
  • Recepty.cz
  • Bůček po maďarsku
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact