• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Bůček po maďarsku
Napište svůj komentář k receptu

Bůček po maďarsku

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 32
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bůček po maďarsku
Bůček po maďarsku
Bůček po maďarsku
Bůček po maďarsku
Bůček po maďarsku
Bůček po maďarsku
Bůček po maďarsku
Bůček po maďarsku
6fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

2 porce
    • 400
      g vepřový bůček , libovější, bez kůže
    • 1
      lžíce sádlo
    • 2
      ks cibule
    • 1
      lžíce mletá paprika
    • 1
      ks paprika - bílá
    • 1
      ks červená paprika malá
    • feferonka nebo chilli paprička dle chuti, není nutná
    • 1
      ks rajče větší masité
    • 1
      stroužek česnek větší
    • sůl
    • pepř mletý
    • vývar dle potřeby

Postup přípravy receptu

1
Bůček pokrájíme na větší kostky, které osolíme a opepříme. Na rozpuštěném másle si osmažíme pokrájené cibule, ke kterým přisypeme maso a smažíme za občasného promíchání lehce dozlatova.

RADA: Jak krájet cibuli? Koukněte na video!

2
K masu přidáme nasekaný česnek, mletou papriku sladkou nebo v kombinaci s pálivou a vše krátce, aby nám paprika nezhořkla, osmažíme.
3
Dále přisypeme na širší nudličky nebo kostky bílou a červenou papriku, pokrájené rajče, dle chuti feferonku nebo chilli papričku, vše promícháme a zalijeme vývarem, zhruba centimetr nad maso a zvolna, pod poklicí dusíme do změknutí masa, za občasného promíchání.
4
Během dušení podléváme jen po troškách, cibule a zelenina by nám měla udělat jakýsi sos, nikoliv omáčku. Pokud se nám "povede" podlít víc než bylo nutné, nebo prostě chceme více omáčky a ne sosu, zahustíme ji nazávěr buď rozdrobenou chlebovou střídkou nebo troškou jíšky.

RADA: Jak udělat jíšku? Koukněte na video!

5
Podáváme s chlebem, těstovinami, rýží, knedlíkem... a třeba i sklenicí vychlazeného piva, na zapití pikantního bůčku.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Maďarský guláš

Maďarský guláš

Guláš z divočáka (kančí guláš)

Guláš z divočáka (kančí guláš)

Maďarský guláš po našem

Maďarský guláš po našem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Omáčky & guláše Guláš Maďarský Maso & ryby & mořské plody Maso Vepřové
Oběd Večeře Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Červená paprika Česnek Cibule Feferonka Mletá paprika Paprika - bílá Pepř mletý Rajče Sádlo Sůl Vepřový bůček Vývar

Jak udělat jíšku

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Tvarohové smaženky

Tvarohové smaženky

Bramborové pusinky (1922)

Bramborové pusinky (1922)

Podmáslový chléb - moc dobrý

Podmáslový chléb - moc dobrý

Amur (ryba) v bylinkovém těstíčku

Amur (ryba) v bylinkovém těstíčku

Gratinované brambory III

Gratinované brambory III

Červená řepa s medem podle J. Krausové

Červená řepa s medem podle J. Krausové

Bageta se sýry - zapečená

Bageta se sýry - zapečená

Máslové řízky - sváteční

Máslové řízky - sváteční

Krémová houbová polévka

Krémová houbová polévka

Doporučujeme

30 minut
Stroganoff

Stroganoff

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Jak udělat jíšku

Poslední sledované recepty

32
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
29
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…
25
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.
21
Drůbeží vývar s knedlíčky
Drůbeží vývar s knedlíčky
20
Klasické lečo
Klasické lečo

Zajímavé články

Kukuřičná kaše neboli polenta: Bezlepková dobrota, ze které uděláte skvělou snídani, hranolky i sladký koláč
Kukuřičná kaše neboli polenta: Bezlepková dobrota…
Co s úrodou libečku? Vyrobte si z něj domácí maggi nebo vegetu
Co s úrodou libečku? Vyrobte si z něj domácí…
Snídaně do postele: Pět nejlepších receptů, jak začít nový den
Snídaně do postele: Pět nejlepších receptů, jak…
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co hodí a proč se ho nebát ani v teplé kuchyni
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co…
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot, sirup nebo čatní
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot,…
AHA.cz Soukalová prosí o pomoc! Nemoc vede k předčasné smrti

Soukalová prosí o pomoc! Nemoc vede k předčasné smrti

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Blesk pro ženy Elegán Jiří Korn slaví 76. narozeniny: Proč nesnášel Yvettu a kdo jsou jeho osudové ženy

Elegán Jiří Korn slaví 76. narozeniny: Proč nesnášel Yvettu a kdo jsou jeho osudové ženy

Ženy.cz Káva jako rituál: Češi objevují kouzlo domácí přípravy

Káva jako rituál: Češi objevují kouzlo domácí přípravy

Blesk.cz Nikol Leitgeb (38): Z pařmenky vesnický balík!

Nikol Leitgeb (38): Z pařmenky vesnický balík!

SportRevue.cz FOTO: Jsou rychlé a sexy! Toto je 13 nejkrásnějších (ex)lyžařek z posledních sezon

FOTO: Jsou rychlé a sexy! Toto je 13 nejkrásnějších (ex)lyžařek z posledních sezon

Maminka.cz Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Blesk Horoskopy Ochranný kabbalah náramek: Jak ho správně uvázat a proč má 7 uzlů?

Ochranný kabbalah náramek: Jak ho správně uvázat a proč má 7 uzlů?

Další doporučené recepty:

Bůček na zelenině II.
Bůček na zelenině II.
Bůček pečený na zelí
Bůček pečený na zelí
Bůček po cikánsku
Bůček po cikánsku
Bůček pro správné chlapy
Bůček pro správné chlapy
Bůček trochu jinak
Bůček trochu jinak
Bůček v sáčku
Bůček v sáčku
  • Recepty.cz
  • Bůček po maďarsku
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact