• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Bůček po cikánsku
Napište svůj komentář k receptu

Bůček po cikánsku

autor: cubr
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 12
doba přípravy: 70 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bůček po cikánsku
Bůček po cikánsku
Bůček po cikánsku
Bůček po cikánsku
Bůček po cikánsku
Bůček po cikánsku
Bůček po cikánsku
5fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 4
      ks cibule
    • 500
      g brambory
    • 1
      lžička sůl
    • 3
      stroužek česnek
    • 3
      lžíce sádlo
    • 1
      lžička majoránka
    • 0,50
      lžička pepř mletý
    • 3
      ks paprika barevné
    • 2
      lžíce paprika - sladká mletá
    • 1
      lžička kmín
    • 2
      pivo 1-2, nebo bílého vína na zalití
    • 1
      lžička pálivá paprika mletá
    • 500
      g vepřový bůček libový

Postup přípravy receptu

1
Nakrájenou cibuli osmažíme na sádle, přidáme na kostky nakrájený bůček a necháme zezlátnout. Přidáme mletou papriku, osolíme a podlijeme 1 dcl vody, (dle chuti piva nebo bílého vína) a dusíme. Občas promícháváme a podléváme, aby se maso nepřipalovalo.

RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli

2
Když je maso měkké, vydusíme štávu na tuk, až pak podlijeme vodou a přidáme na kostičky nakrájené brambory, kmín, dochutíme solí, přidáme na nudličky nakrájené papriky a necháme pod pokličkou dusit 15-20 minut (dokud nezměknou brambory). Nakonec přidáme utřený česnek se solí pepřem a majoránkou, prohřejeme a můžeme podávat.

RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO

3
Zdobíme kolečky syrové cibule a zelenou petrželkou nebo pažitkou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Bůček na pórku z pečícího sáčku

Bůček na pórku z pečícího sáčku

Bůček na pivu - pikantní

Bůček na pivu - pikantní

Bůček po maďarsku

Bůček po maďarsku

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • poklipo | 5. 8. 2012 09:22

    Byla to docela dobrá večeře. :-)

  • maminka | 1. 12. 2007 06:43

    no nic moc

  • hallerova gertruda | 7. 3. 2007 13:57

    moc dobre,urcite to opet uvarimpozdrav ze spanelska-:))

  • Jana z VM | 8. 11. 2006 13:18

    Ano, určitě perfektní recept, určitě vyzkouším !

  • Jana Kutačová | 8. 11. 2006 10:09

    Tohle se mi líbí,dělám takhle podobně plec v remosce.:o))

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Maso Vepřové
Maso Vepřové Oběd Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Česnek Cibule Kmín Majoránka Pálivá paprika Paprika Paprika - sladká Pepř mletý Pivo Sádlo Sůl Vepřový bůček

Jak loupat česnek

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Ovocné řezy z listového těsta

Ovocné řezy z listového těsta

Šumavský králík

Šumavský králík

Magdiny plátky

Magdiny plátky

Šlehačkový mramorový beránek

Šlehačkový mramorový beránek

Zapečený rýžový nákyp s meruňkami

Zapečený rýžový nákyp s meruňkami

Kotlety s houbovou omáčkou

Kotlety s houbovou omáčkou

Citronová roláda s tvarohovým krémem

Citronová roláda s tvarohovým krémem

Pečená jehněčí kýta po středomořském způsobu

Pečená jehněčí kýta po středomořském…

Kuřecí prsa s pomeranči

Kuřecí prsa s pomeranči

Doporučujeme

90 minut
Segedínský guláš - F.O.O.D.

Segedínský guláš - F.O.O.D.

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Jak loupat česnek

Poslední sledované recepty

35
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
34
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
32
Klasické lečo
Klasické lečo
31
Bábovka s tvarohovou náplní
Bábovka s tvarohovou…
30
Jednoduchý těstovinový salát / příloha
Jednoduchý těstovinový…

Zajímavé články

Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co hodí a proč se ho nebát ani v teplé kuchyni
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co…
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot, sirup nebo čatní
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot,…
3x moučník na víkend: Rebarborový koláč s drobenkou, tvarohové řezy s jahodami a rychlý banánový koláč
3x moučník na víkend: Rebarborový koláč s…
Nakládaný sýr je lahůdka! Podrobný návod, jak ho připravit, aby byl dokonalý
Nakládaný sýr je lahůdka! Podrobný návod, jak ho…
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v čem je lepší než ta klasická?
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v…
AHA.cz Nejtěžší období Adamczykové: Pomoc od Markovy rodiny nutná!

Nejtěžší období Adamczykové: Pomoc od Markovy rodiny nutná!

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Blesk pro ženy Náročné období v práci? 5 tipů, jak ho přežít a nevyhořet

Náročné období v práci? 5 tipů, jak ho přežít a nevyhořet

Ženy.cz Rozmazlujte svoje oči: Tipy pro 30, 40 i nad 60 let

Rozmazlujte svoje oči: Tipy pro 30, 40 i nad 60 let

Blesk.cz Poprvé od porodu ve společnosti: Lela Vémola to roztočila v casinu!

Poprvé od porodu ve společnosti: Lela Vémola to roztočila v casinu!

SportRevue.cz FOTO: 17 sportovkyň, které se toho nebály a pózovaly nahé pro Playboy

FOTO: 17 sportovkyň, které se toho nebály a pózovaly nahé pro Playboy

Maminka.cz Máš šeredné dítě, proč ho vystavuješ? Těžce postižený chlapec (1) bojuje o život, jeho máma s nenávistí okolí

Máš šeredné dítě, proč ho vystavuješ? Těžce postižený chlapec (1) bojuje o život, jeho máma s nenávistí okolí

Blesk Horoskopy Alergie podle zvěrokruhu: Co nesnese vaše znamení?

Alergie podle zvěrokruhu: Co nesnese vaše znamení?

Další doporučené recepty:

Bůček na zelenině
Bůček na zelenině
Bůček na zelenině II.
Bůček na zelenině II.
Bůček pečený na zelí
Bůček pečený na zelí
Bůček po maďarsku
Bůček po maďarsku
Bůček pro správné chlapy
Bůček pro správné chlapy
Bůček trochu jinak
Bůček trochu jinak
  • Recepty.cz
  • Bůček po cikánsku
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact