• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Bůček pečený na zelí
Napište svůj komentář k receptu

Bůček pečený na zelí

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 47
doba přípravy: 15 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bůček pečený na zelí
Bůček pečený na zelí
Bůček pečený na zelí
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g vepřový bůček
    • 500
      g kysané zelí
    • 200
      g anglická slanina lze použít špek
    • česnek dle chuti
    • majoránka dle chuti
    • kmín dle chuti
    • 1
      ks masox
    • sůl dle chuti

Postup přípravy receptu

1
Na kostičky nakrájený kousek špeku osmažíme, přidáme zelí, masox a krátce podusíme. Dáme na plech rovnoměrnou vrstvu zelí a poklademe osolenými plátky bůčku. Na ně rozetřeme česnek, posypeme kmínem a trochou majoránky. Podlejeme a pečeme. Příloha: knedlík, nám chutná bramborový, ale klidně i brambory, prostě co kdo má rád.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pečený bůček s játry na kmíně

Pečený bůček s játry na kmíně

Pečený bůček s drůbežími játry na kmíně

Pečený bůček s drůbežími játry na…

Pečený bůček

Pečený bůček

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • anet | 24. 7. 2014 07:53

    prosím jak dlouho se to přibližně pece? dnes se na to chystam :-)

  • valll | 18. 5. 2014 20:49

    tzn. cca 180st. C

  • Sim2305 | 10. 5. 2014 10:35

    Včera jsem pekla a mělo velký úspěch. Děkuji

  • Jindra | 1. 4. 2014 10:01

    Pečeme na 455°Kelvina

  • Karolína | 24. 11. 2013 14:47

    Ahojte, nevíte na kolik stupňu ?? :)

  • sissy | 3. 8. 2013 20:17

    Absolutní jednička,fakt je to mňaminka, rychlá příprava a pak famózní pochutnáníčko 8-)

  • Marta | 27. 7. 2013 14:54

    Jak dlouho se to prosím peče? a na kolik stupňů v horkovzdušné troubě? aspoň přibližně - děkuji.

  • Katka0501 | 16. 4. 2013 07:35

    dali jsme červené zelí a bylo to moc dobrý, díky za recept :-)

  • poklipo | 24. 8. 2012 11:12

    Tenhle oběd bude hodně dobrý, krásně nám to tu voní!

  • Erička | 19. 5. 2012 13:04

    Je to moooc vynikající.Dnes jsem ho zkoušela a dělali se nám boule za ušima.MNAMKA :-) :-D

  • Markytka2424 | 3. 4. 2012 10:09

    Vynikající a pro chlapa který přijde utahaný a hladový z práce je to úplně super,aspoň ten můj zářil jak miminko :-D

  • techt | 20. 3. 2012 14:45

    Jednoduchý a dobrý recept, slanina dala zelí šmrnc, se špekem by toho omastku bylo asi moc.

  • dogmeat007
    dogmeat007 | 5. 10. 2011 13:25

    Dělal jsem s červeným zelím a domácím knedlíčkem.....mňam :D

  • ŠKORNÍKOVÁ | 11. 9. 2011 12:52

    Výborné,jen bylo málo zelí. :-)

  • jaja1313 | 12. 8. 2011 10:02

    ne odekryté zelí to istí že sa nevysuší

  • jaja | 12. 8. 2011 09:54

    robím to velmi často ale kedže deti moc bočik nemusia tak som to skusila i s iným bravčovým masom a je to super a po najnovšom to robím s kuracími prsíčkami alebo stehnami a je to super prsíčka nie su vysušene a aj stehnu dostanú vynikajúcu chut ibaže toho zelí musím urobit vela strašne im chutí

  • Eva | 6. 1. 2011 09:04

    Pečete přikryté?

  • kefka | 7. 12. 2010 19:06

    Výborný a jednoduchý jídlo! Jen jsem si měla dát tu práci a udělat poctivý bramborový knedlíky, dělala jsem z pytlíku a to byla jediná vada na chuti..

  • Marie Šindelová | 8. 12. 2009 07:01

    Hledala jsem jídlo,které by chutnalo čtrnácti lidem a všichni byli spokojení.S bramborovým i houskovým knedlíkem to bylo super.Recept si zaslouží velkou jedničku!

  • FRANTA NOVÁK | 1. 2. 2008 16:19

    STÁLO TO ZA HOVNO,DNESKA FAKT ASI LIDI JENOM KRADOU A MRDAJ

  • Tereza J. | 20. 1. 2008 19:39

    Veľmi dobré, aj keď bravčové príliš nekupujem, tentokrát som kvôli kyslej kapuste urobila výnimku a urobila som dobre:))) Jedlo bolo skutočne chutné:))) Za 1.

  • šaman evža | 28. 2. 2007 09:13

    Jednoduché,relativně levné,časově nenáročné a hlavně chuťově výborné.

  • Jitka H. | 8. 1. 2007 15:53

    Klidně vynechte,sama jsem tam dávala libovou anglickou,aby to bylo trochu 'light'

  • Ivana Přikrylová | 8. 1. 2007 14:48

    To musí být lahůdka, já asi vynechám ten špek, aby to nebyla tak velká kalorická bomba.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Pečení Smažení Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Česnek Kmín Kysané zelí Majoránka Masox Sůl Vepřový bůček
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Čebureky

Čebureky

Šlehačková roláda II.

Šlehačková roláda II.

Domácí chléb III.

Domácí chléb III.

Jiný houbový gulášek

Jiný houbový gulášek

Roláda se šlehačkou

Roláda se šlehačkou

Zapékané kysané zelí

Zapékané kysané zelí

Hříšný čokoládový koláč

Hříšný čokoládový koláč

Noky se špenátem a ricottou

Noky se špenátem a ricottou

Carrot cake (Mrkvový dort) s pomerančem

Carrot cake (Mrkvový dort) s…

Doporučujeme

90 minut
Segedínský guláš - F.O.O.D.

Segedínský guláš - F.O.O.D.

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

51
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
37
Jednoduchý těstovinový salát / příloha
Jednoduchý těstovinový…
37
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.
28
Pečený králík- jednoduše a chutně
Pečený králík- jednoduše…
27
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Kukuřičná kaše neboli polenta: Bezlepková dobrota, ze které uděláte skvělou snídani, hranolky i sladký koláč
Kukuřičná kaše neboli polenta: Bezlepková dobrota…
Co s úrodou libečku? Vyrobte si z něj domácí maggi nebo vegetu
Co s úrodou libečku? Vyrobte si z něj domácí…
Snídaně do postele: Pět nejlepších receptů, jak začít nový den
Snídaně do postele: Pět nejlepších receptů, jak…
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co hodí a proč se ho nebát ani v teplé kuchyni
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co…
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot, sirup nebo čatní
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot,…
AHA.cz Soukalová prosí o pomoc! Nemoc vede k předčasné smrti

Soukalová prosí o pomoc! Nemoc vede k předčasné smrti

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Blesk pro ženy Elegán Jiří Korn slaví 76. narozeniny: Proč nesnášel Yvettu a kdo jsou jeho osudové ženy

Elegán Jiří Korn slaví 76. narozeniny: Proč nesnášel Yvettu a kdo jsou jeho osudové ženy

Ženy.cz Káva jako rituál: Češi objevují kouzlo domácí přípravy

Káva jako rituál: Češi objevují kouzlo domácí přípravy

Blesk.cz Leon Tsoukerník vysvětluje… Výjimečné pouto s Karlem Gottem (†80) a Michalem Davidem (64)!

Leon Tsoukerník vysvětluje… Výjimečné pouto s Karlem Gottem (†80) a Michalem Davidem (64)!

SportRevue.cz FOTO: Divoké kočky z ringů a klecí. Podívejte se na 22 nejkrásnějších zápasnic všech dob

FOTO: Divoké kočky z ringů a klecí. Podívejte se na 22 nejkrásnějších zápasnic všech dob

Maminka.cz Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Blesk Horoskopy Ochranný kabbalah náramek: Jak ho správně uvázat a proč má 7 uzlů?

Ochranný kabbalah náramek: Jak ho správně uvázat a proč má 7 uzlů?

Další doporučené recepty:

Bůček na pórku z pečícího sáčku
Bůček na pórku z pečícího sáčku
Bůček na zelenině
Bůček na zelenině
Bůček na zelenině II.
Bůček na zelenině II.
Bůček po cikánsku
Bůček po cikánsku
Bůček po maďarsku
Bůček po maďarsku
Bůček pro správné chlapy
Bůček pro správné chlapy
  • Recepty.cz
  • Bůček pečený na zelí
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact