Byla to vynikajici nahrada duseneho zeli za zeleninu primo v pekaci s masem.Dik
Použila jsem to co bylo zrovna doma-vepřový výřez,zeleninu z mražáku,žampiony v plechu a bylo to vynikající.Děkuji.
Výborný oběd,dala jsem i celer.
Výborné!Zeleninu si nandával i manžel bo voněla po mase a dondala jsem jí dodělat jen na 15 minutek.
Smetanu jsem nedala vůbec a přesto to bylo vynikající! <:-)
Použila jsem mraženou zeleninovou směs, taky moc dobré
Měli jsme s bramborem a moc nám to chutnalo, přidala jsem i pár růžiček květáku.
Super nápad jak dostat do manžela trochu zeleniny :-D ;-) .1*
Jsem rád,že jste si pochutnali :-)).Už jsem zkoušel i s kedlubnou a celerem(fazolky dávám vždy)-také výborné!
Nakonec jsem použila vepřové maso , ne divočáka. Velmi dobré, všichni jsme si pochutnali. Přidala jsem i trochu koření divočina, jinak podle receptu. Nejsem zvyklá krájet zeleninu (tady mrkev) na větší kousky, ale bylo to dobré, pěkně vynikla její chuť. Díky za recept. Zdravím. Ivana
Dost podobný recept dělávám dlouho.Přidávám divoké koření(bobek,celý pepř,nové koření) a nedávám smetanu.Je to takový eitopf.Se smetanou zkusím.:-)
Zrovna jsem poslal i fotku,ale bude tu asi až zítra... .Divočák by určitě šel :-) ,dokonce jsem ho podobně připraveného i jedl a nebyl vůbec špatný :-))
Recept vypadá velmi lákavě. Myslíte, že bych mohla použít i bůček z divočáka? Díky za odpověď. Zdravím. Ivana