Do masa uděláme křížem zářezy, česnek utřeme se solí a vetřeme do masa. Zabalíme do alobalu a necháme asi 3 dny v lednici uležet. Před pečením vyděláme z alobalu, dáme na plech, okmínujeme, podlijeme vodou a dáme péct. Pečeme po obou stanách dozlatova a podle potřeby podléváme.
2
Hotový posypeme sladkou paprikou a do druhého dne necháme vychladnout. A hurá na výlet.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Jana Bulínová
|27. 3. 2014 20:10
Pokaždé, když jedem na chatu, napeču ze dvou kil a ukrajujem, dokud je co! Tedy hlavně já . . . Mohla bych jíst denně!
katerina dockalova
|4. 8. 2007 13:29
Určitě to skusím udělat,ale myslím že to bude mnamka!
Anonym
|2. 3. 2006 00:55
Je to skutečně vynikající, ale vypeče se z toho moc tuku. Viděl (a jedl) jsem to vařené - celý postup stejný, ale vařením se z toho neztratí tolik tuku, jako pečením.
Tereza Jarčušková
|23. 2. 2006 15:18
Robím, robím, je to vynikajúce, len na tie cesty nám nikdy nezvýši. Vždy pojeme už doma, ale je to skutočne za 1, super mlsanie, ja k tomu nepotrebujem ani chlieb, ani pečivo, len plný tanierik : )))