• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Bublanina z remosky
Napište svůj komentář k receptu

Bublanina z remosky

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.4
hodnotilo: 79
doba přípravy: 45 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bublanina z remosky
Bublanina z remosky
Bublanina z remosky
Bublanina z remosky
Bublanina z remosky
Bublanina z remosky
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
  • Průměr remosky cca 30 cm
    • 3
      ks vejce
    • 140
      g cukr krupice
    • 1
      ks vanilkový cukr
    • 60
      ml rozpuštěné máslo vlažné
    • 1
      dl mléko
    • 220
      ml polohrubá mouka
    • 1
      ks prášek do pečiva necelý
    • 1
      hrnek drobenka velký
    • 500
      g ovoce sezónní: jahody, třešně, rybíz, švestky, meruňky, rebarbora... 400 -

Postup přípravy receptu

1
Žloutky vyšleháme s cukry do pěny. Pak přidáme vlažné máslo a mléko a opět promícháme. Přisypeme mouku s kypřidlem a pokud máme rádi vůni citronové kůry, přidáme lžičku čerstvě nastrouhané. Vše dobře promícháme na hladké těsto, do kterého na závěr vmícháme i sníh z bílků.
2
Těsto nalijeme do máslem vymazané a moukou, strouhankou nebo kokosem vysypané remosky (můžeme použít i pečící papír).
3
Na těsto klademe čisté suché ovoce, množství dáme dle vodnatosti ovoce od 400 do 500 gramů.
4
Na ovoce můžeme nasypat drobenku, ale není to nutné. Po upečení a před podáváním stačí jen bublaninu zlehka posypat moučkovým cukrem s vanilkou, přidat na talířek kopeček zakysané smetany nebo šlehačky, vanilkovou zmrzlinu... Zkrátka můžeme sebe i ostatní rozmazlovat podle chuti.
5
Remosku po naplnění zaklopíme, zapneme a pečeme dozlatova cca 30 minut - dle výkonu remosky.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Ovocný koláč / bublanina (nejen) z remosky

Ovocný koláč / bublanina (nejen) z…

Broskvová bublanina / koláč (nejen z remosky)

Broskvová bublanina / koláč (nejen z…

Vanilkové řezy "POLÁRKA" z remosky

Vanilkové řezy "POLÁRKA" z remosky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dezerty Sladká jídla Koláče, buchty, bublaniny a crumbly Zákusky
Sladké Koláče Zákusky Buchty Pro děti Z ovoce Dezerty Snídaně Dopolední svačina Svačina Večeře Pečení Děti Vegetariáni Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krupice Drobenka Mléko Ovoce Polohrubá mouka Prášek do pečiva Rozpuštěné máslo Vanilkový cukr Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bábovka šlehačka

Bábovka šlehačka

Vepřové kousky na paprice

Vepřové kousky na paprice

Tmavý čokoládový koláč

Tmavý čokoládový koláč

Lívanečky s jablíčkem - bez vajec

Lívanečky s jablíčkem - bez vajec

Placičky z hlávkového zelí s česnekovým dipem

Placičky z hlávkového zelí s…

Přírodní plátek se šunkou a žampiony

Přírodní plátek se šunkou a žampiony

Křupavý jarní salát

Křupavý jarní salát

Cuketová buchta ala brownies

Cuketová buchta ala brownies

Uzený vývar

Uzený vývar

Doporučujeme

30 minut
Lečo s fazolemi a klobásou

Lečo s fazolemi a klobásou

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

32
Mrkvový hummus s pestem
Mrkvový hummus s pestem
27
Lečo s fazolemi a klobásou
Lečo s fazolemi a…
26
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
22
Domácí kečup
Domácí kečup
21
Grilovaná zelenina s omáčkou chimichurri a fetou
Grilovaná zelenina s…

Zajímavé články

Salát, který miluje princezna Kate: Je ideální do horkých letních dní
Salát, který miluje princezna Kate: Je ideální do…
Pozor na jedovaté cukety! Podle čeho poznáte, že se jim máte vyhnout?
Pozor na jedovaté cukety! Podle čeho poznáte, že…
Co ještě udělat z cuket? Zkuste tyto univerzální cuketové palačinky!
Co ještě udělat z cuket? Zkuste tyto univerzální…
Lečo: Vyzkoušejte naše osvědčené recepty na oblíbenou prázdninovou večeři!
Lečo: Vyzkoušejte naše osvědčené recepty na…
Moderní zavařování: Top 5 receptů, které letos musíte vyzkoušet
Moderní zavařování: Top 5 receptů, které letos…
AHA.cz Krach vztahu Nedvěda a Rolins potvrzen? Prázdný domov jako důkaz

Krach vztahu Nedvěda a Rolins potvrzen? Prázdný domov jako důkaz

Mimibazar Román Návrat do zátoky: Ideální kniha pro letní dny. Prožijte příběh plný lásky a romantiky!

Román Návrat do zátoky: Ideální kniha pro letní dny. Prožijte příběh plný lásky a romantiky!

Dáma.cz Největší smolaři v lásce podle zvěrokruhu: Tato znamení nikdo nechce

Největší smolaři v lásce podle zvěrokruhu: Tato znamení nikdo nechce

Blesk pro ženy Známe tajemství dokonalé figury Heidi Janků: V čem je ten fígl, když nesnáší cvičení?

Známe tajemství dokonalé figury Heidi Janků: V čem je ten fígl, když nesnáší cvičení?

Ženy.cz Nejlepší galerie jsou zadarmo! 5 evropských měst, kde vám street art vyrazí dech

Nejlepší galerie jsou zadarmo! 5 evropských měst, kde vám street art vyrazí dech

Blesk.cz Tajemství Martiny Adamcové: Zesnulý muž ji chránil před exmanželem!

Tajemství Martiny Adamcové: Zesnulý muž ji chránil před exmanželem!

SportRevue.cz FOTO: Kdo má nejhezčí fotbalovou manželku v Rusku? Pavel Pogrebňak!

FOTO: Kdo má nejhezčí fotbalovou manželku v Rusku? Pavel Pogrebňak!

Maminka.cz GALERIE: Mamince se narodila čtyřčata, z nichž dcery jsou jedna jednovaječná dvojčata a synové druhá!

GALERIE: Mamince se narodila čtyřčata, z nichž dcery jsou jedna jednovaječná dvojčata a synové druhá!

Blesk Horoskopy Co nesnášejí jednotlivá znamení? Beranům vadí čekání, Blíženci nesnesou nudu a Štírům raději nikdy nelžete

Co nesnášejí jednotlivá znamení? Beranům vadí čekání, Blíženci nesnesou nudu a Štírům raději nikdy nelžete

Další doporučené recepty:

Bublanina s jahodami
Bublanina s jahodami
Bublanina s ostružinami
Bublanina s ostružinami
Bublanina s rybízem
Bublanina s rybízem
Bublanina, která dlouho vydrží jako čerstvá
Bublanina, která dlouho vydrží jako…
Bůček na čínský způsob
Bůček na čínský způsob
Bůček na pivu - pikantní
Bůček na pivu - pikantní
  • Recepty.cz
  • Bublanina z remosky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact