• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Bublanina s rybízem
Napište svůj komentář k receptu

Bublanina s rybízem

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.5
hodnotilo: 39
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bublanina s rybízem
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      ks vejce celá
    • 250
      ml smetana ke šlehání doporučena OLMA
    • 1
      hrnek cukr krupice
    • 2
      hrnek polohrubá mouka
    • 1
      balíček prášek do pečiva
    • rybíz
    • jahody
    • třešně

Postup přípravy receptu

1
Smícháme vejce s cukrem, poté přidáme šlehačku, mouku smíchanou s práškem do pečiva. Těsto vlijeme na vymazaný a moukou vysypaný plech, na těsto poklademe ovoce (je dobré obalit předtím v hrubé mouce, aby nekleso),a dáme péct, peče se cca 40 minut. Výborná a rychlá.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Třešňový džem s rybízem

Třešňový džem s rybízem

Řezy s černým rybízem

Řezy s černým rybízem

Angreštový pudink s černým rybízem

Angreštový pudink s černým rybízem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jitka | 27. 8. 2016 11:28

    Prostý a chutný recept, píšu si hned do své kuchařky :)! Má trouba peče klasicky moučníky cca 45 minut při 180°C a tato bublanina byla za necelých 40 minut hotová, takže je trochu rychlejší. Zkusila jsem fintu s drobenkou pod rybíz, výborný nápad!

  • Pekárková Helena | 30. 7. 2016 23:20

    Všem chutnal..snadno se dělá...přidala jsem špetku soli a šlehačku tekutou, nenašlehanou...pekla na 180°C přibližně 40 minut. :-)

  • BEE | 31. 7. 2015 10:45

    A na kolik stupňů? :-\

  • Slávka | 25. 7. 2014 20:56

    Přidala jsem k receptu jen špetku soli a trochu citronové kůry a je to opravdu moc dobré. Rychlé, jednoduché a mňamka...

  • Blanka | 1. 8. 2012 22:00

    Dnes jsem vyzkoušela. Je dobrý, ta smetana je tam lepší než olej, není to pak tak těžké. Já jsem dala navrch ještě trochu drobenky, pak rybíz a pak zbytek drobenky. Rybíz zůstal nahoře, takže v poho.

  • Jarča | 18. 7. 2011 10:41

    Zřejmě ne, já ji předem nevyšlehávala jen přilila do těsta a vše v pořádku :-)

  • anonymášek | 10. 10. 2010 17:01

    :-$ je mi z toho blivno

  • Anonym | 2. 3. 2008 16:02

    nic moc

  • Jana 2 | 7. 7. 2007 17:21

    Prosím,chci se zeptat,ta šlehačka má být předem našlehaná,nebo ne?Díky.

  • Barbara | 26. 6. 2007 09:53

    Zrovna jsem to dala do trouby toto je poprvé co dělám bublaninu vždy jsem jen dělala koláč nebo bábovku.Jsem zvědavá jak to dopadne.Dělám ji s rybízem je sice trošičku kyselejší ,ale doufám že to moc nebude vadit.Díky za recept

  • Sarka Honzakova | 25. 6. 2007 21:00

    Bublaninu se šlehačkou místo mléka a oleje dělám taky (stačí i 3 vejce). Používám ostružiny a sypu ještě drobenkou z Hery, moučkového cukru a hrubé mouky. První den se drobenka dost sype, ale druhý den je buchta výborná. Málokdy ale vydrží do toho druhého dne :-D Pošlu fotku, pokud ji sem Kuchařka on-line vloží (přece jen je to trošku upravený recept, tak aby to nemátlo).

  • Jana | 30. 8. 2006 09:57

    Výborné těsto,znám,používám i na bábovku.Šťavnaté,vydrží dlouho vláčné.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Buchty Pečení Výjimečný den Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krupice Jahody Polohrubá mouka Prášek do pečiva Rybíz Smetana ke šlehání Třešně Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuřecí paprikový perkelt

Kuřecí paprikový perkelt

Nadýchané vdolečky

Nadýchané vdolečky

Jogurtový chléb

Jogurtový chléb

Kuřecí maso na řecký způsob

Kuřecí maso na řecký způsob

Placičky z ovesných vloček II.

Placičky z ovesných vloček II.

Smažené plněné kapustové listy (závitky)

Smažené plněné kapustové listy …

Bezlepkový smetanový dort s rybízem

Bezlepkový smetanový dort s rybízem

Okoun na másle a kmínu

Okoun na másle a kmínu

Hovězí karabáček na světlém pivu

Hovězí karabáček na světlém pivu

Doporučujeme

120 minut
Zapečené brambory s masem a smetanou

Zapečené brambory s masem a smetanou

20 minut
Dýňová polévka s hruškami

Dýňová polévka s hruškami

40 minut
Houbová omáčka II.

Houbová omáčka II.

30 minut
Krupicový dezert se švestkovým rozvarem

Krupicový dezert se švestkovým…

30 minut
Topinky se smaženicí

Topinky se smaženicí

40 minut
Nepečený jablkový dort

Nepečený jablkový dort

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

79
Chřest ve slanině - smažený, pečený i na gril
Chřest ve slanině -…
47
Výpečky z remosky po každé jinak
Výpečky z remosky po…
46
Francouzská cibulačka
Francouzská cibulačka
43
Křenová plec na smetaně
Křenová plec na smetaně
34
Zeleninová polévka s drožďovou zavářkou
Zeleninová polévka s…

Zajímavé články

Chcete jíst víc bílkovin? Těchto 7 trvanlivých potravin by vám doma nemělo chybět
Chcete jíst víc bílkovin? Těchto 7 trvanlivých…
Hitparáda hřibů: Víte, které jsou nejchutnější a jak je poznáte?
Hitparáda hřibů: Víte, které jsou nejchutnější a…
Od pondělí do pátku: 5 rychlých a originálních večeří z brambor
Od pondělí do pátku: 5 rychlých a originálních…
7 českých podzimních superpotravin: Jsou levné, pochutnáte si na nich a někdy dokáží i zázraky
7 českých podzimních superpotravin: Jsou levné,…
Nejkrásnější houbové dorty: Originální sladkosti, které potěší nejen vášnivé houbaře
Nejkrásnější houbové dorty: Originální sladkosti,…
AHA.cz Šok pro partnerku Etzlera: Čtyři měsíce utajovaný vztah

Šok pro partnerku Etzlera: Čtyři měsíce utajovaný vztah

Mimibazar Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Dáma.cz Udělat si dobře můžete i bez partnera: Čím nahradit sex, když jste single?

Udělat si dobře můžete i bez partnera: Čím nahradit sex, když jste single?

Blesk pro ženy Stylově v dešti: Ultra trendy bundy a kabátky v barvách sezony, které vás nenechají zmoknout!

Stylově v dešti: Ultra trendy bundy a kabátky v barvách sezony, které vás nenechají zmoknout!

Ženy.cz Horoskopy, hvězdy, tarotové karty. Proč nás lákají, i když jim stoprocentně nevěříme?

Horoskopy, hvězdy, tarotové karty. Proč nás lákají, i když jim stoprocentně nevěříme?

Blesk.cz První slova Jany Adamcové po »únosu« manžela: Chtějí Jirku obrat o peníze!

První slova Jany Adamcové po »únosu« manžela: Chtějí Jirku obrat o peníze!

SportRevue.cz Hřebíkovy děti. Kam to dotáhli čeští fotbalisté ze stříbrné devatenáctky?

Hřebíkovy děti. Kam to dotáhli čeští fotbalisté ze stříbrné devatenáctky?

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy Mysterium podzimních barev: Jak ovlivňují váš život, sexualitu i duševní zdraví?

Mysterium podzimních barev: Jak ovlivňují váš život, sexualitu i duševní zdraví?

Další doporučené recepty:

Bublanina s drobenkou
Bublanina s drobenkou
Bublanina s jahodami
Bublanina s jahodami
Bublanina s ostružinami
Bublanina s ostružinami
Bublanina z remosky
Bublanina z remosky
Bublanina, která dlouho vydrží jako čerstvá
Bublanina, která dlouho vydrží jako…
Bůček na čínský způsob
Bůček na čínský způsob
  • Recepty.cz
  • Bublanina s rybízem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact