• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Bublanina s rybízem
Napište svůj komentář k receptu

Bublanina s rybízem

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.6
hodnotilo: 38
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bublanina s rybízem
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      ks vejce celá
    • 250
      ml smetana ke šlehání doporučena OLMA
    • 1
      hrnek cukr krupice
    • 2
      hrnek polohrubá mouka
    • 1
      balíček prášek do pečiva
    • rybíz
    • jahody
    • třešně

Postup přípravy receptu

1
Smícháme vejce s cukrem, poté přidáme šlehačku, mouku smíchanou s práškem do pečiva. Těsto vlijeme na vymazaný a moukou vysypaný plech, na těsto poklademe ovoce (je dobré obalit předtím v hrubé mouce, aby nekleso),a dáme péct, peče se cca 40 minut. Výborná a rychlá.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Třešňový džem s rybízem

Třešňový džem s rybízem

Řezy s černým rybízem

Řezy s černým rybízem

Angreštový pudink s černým rybízem

Angreštový pudink s černým rybízem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jitka | 27. 8. 2016 11:28

    Prostý a chutný recept, píšu si hned do své kuchařky :)! Má trouba peče klasicky moučníky cca 45 minut při 180°C a tato bublanina byla za necelých 40 minut hotová, takže je trochu rychlejší. Zkusila jsem fintu s drobenkou pod rybíz, výborný nápad!

  • Pekárková Helena | 30. 7. 2016 23:20

    Všem chutnal..snadno se dělá...přidala jsem špetku soli a šlehačku tekutou, nenašlehanou...pekla na 180°C přibližně 40 minut. :-)

  • BEE | 31. 7. 2015 10:45

    A na kolik stupňů? :-\

  • Slávka | 25. 7. 2014 20:56

    Přidala jsem k receptu jen špetku soli a trochu citronové kůry a je to opravdu moc dobré. Rychlé, jednoduché a mňamka...

  • Blanka | 1. 8. 2012 22:00

    Dnes jsem vyzkoušela. Je dobrý, ta smetana je tam lepší než olej, není to pak tak těžké. Já jsem dala navrch ještě trochu drobenky, pak rybíz a pak zbytek drobenky. Rybíz zůstal nahoře, takže v poho.

  • Jarča | 18. 7. 2011 10:41

    Zřejmě ne, já ji předem nevyšlehávala jen přilila do těsta a vše v pořádku :-)

  • anonymášek | 10. 10. 2010 17:01

    :-$ je mi z toho blivno

  • Anonym | 2. 3. 2008 16:02

    nic moc

  • Jana 2 | 7. 7. 2007 17:21

    Prosím,chci se zeptat,ta šlehačka má být předem našlehaná,nebo ne?Díky.

  • Barbara | 26. 6. 2007 09:53

    Zrovna jsem to dala do trouby toto je poprvé co dělám bublaninu vždy jsem jen dělala koláč nebo bábovku.Jsem zvědavá jak to dopadne.Dělám ji s rybízem je sice trošičku kyselejší ,ale doufám že to moc nebude vadit.Díky za recept

  • Sarka Honzakova | 25. 6. 2007 21:00

    Bublaninu se šlehačkou místo mléka a oleje dělám taky (stačí i 3 vejce). Používám ostružiny a sypu ještě drobenkou z Hery, moučkového cukru a hrubé mouky. První den se drobenka dost sype, ale druhý den je buchta výborná. Málokdy ale vydrží do toho druhého dne :-D Pošlu fotku, pokud ji sem Kuchařka on-line vloží (přece jen je to trošku upravený recept, tak aby to nemátlo).

  • Jana | 30. 8. 2006 09:57

    Výborné těsto,znám,používám i na bábovku.Šťavnaté,vydrží dlouho vláčné.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Buchty Pečení Výjimečný den Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krupice Jahody Polohrubá mouka Prášek do pečiva Rybíz Smetana ke šlehání Třešně Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Maková buchta - skvělá a rychlá

Maková buchta - skvělá a rychlá

Bramborové knedlíky ze studených brambor

Bramborové knedlíky ze studených…

Obrácená buchta z jablek

Obrácená buchta z jablek

Kuře ala Kanada

Kuře ala Kanada

Karbanátky z pohanky, červené čočky a mrkve

Karbanátky z pohanky, červené čočky a…

Krémová zeleninová polévka

Krémová zeleninová polévka

"Míša" roláda

"Míša" roláda

Grilované brambory s česnekem

Grilované brambory s česnekem

Beskydský králík

Beskydský králík

Doporučujeme

30 minut
Smažená rýže se zeleninou a krůtím masem

Smažená rýže se zeleninou a krůtím…

Meruňková marmeláda (džem)

Meruňková marmeláda (džem)

30 minut
Báječná cuketová polévka

Báječná cuketová polévka

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

100 minut
Kynuté borůvkové knedlíky

Kynuté borůvkové knedlíky

20 minut
Cukeťák z trouby

Cukeťák z trouby

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

45 minut
Hrnkový cuketový perník

Hrnkový cuketový perník

40 minut
Pečený květák s uzenou paprikou

Pečený květák s uzenou paprikou

Poslední sledované recepty

78
Bramborový guláš s baby karotkou
Bramborový guláš s baby…
53
Mrkvový hummus s pestem
Mrkvový hummus s pestem
25
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
23
Dokonale šťavnatá vepřová pečeně
Dokonale šťavnatá…
21
Meruňková marmeláda (džem)
Meruňková marmeláda …

Zajímavé články

Tvarohové knedlíky jen ze dvou surovin: Nadýchaná sladká dobrota, kterou zvládne i naprostý začátečník
Tvarohové knedlíky jen ze dvou surovin: Nadýchaná…
Hrnkový koláč podle Lucie Borhyové: Ovocné mámení, které si zamilujete na první sousto
Hrnkový koláč podle Lucie Borhyové: Ovocné mámení…
Znáte šakšuku? Tuhle levnou dobrotu podobnou leču si zamilujete!
Znáte šakšuku? Tuhle levnou dobrotu podobnou leču…
Mozzarella a mascarpone: Skvělé italské sýry, které jsou ideální na teplé letní dny
Mozzarella a mascarpone: Skvělé italské sýry,…
Sladké buchty z cukety: Upečte z ní bábovku, perník, brownies nebo muffiny
Sladké buchty z cukety: Upečte z ní bábovku,…
AHA.cz Skandál v rodině moderátorky Novy: Koupili vilu za 25 milionů, nemají nic

Skandál v rodině moderátorky Novy: Koupili vilu za 25 milionů, nemají nic

Mimibazar Poporodní inkontinence trápí až třetinu žen. Pomůže posilování pánevního dna i Venušiny kuličky

Poporodní inkontinence trápí až třetinu žen. Pomůže posilování pánevního dna i Venušiny kuličky

Dáma.cz Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Blesk pro ženy Když se načančám! Heidi Janků o svém stylu: V Pařížské mě nenajdete!

Když se načančám! Heidi Janků o svém stylu: V Pařížské mě nenajdete!

Ženy.cz Fuckupy z dovolené v Indonésii aneb Jak jsme přežili otravu jídlem i zrušený let

Fuckupy z dovolené v Indonésii aneb Jak jsme přežili otravu jídlem i zrušený let

Blesk.cz Český šéfkuchař hvězd vařil pro Osbourna (†76): Vyklopil láhev whiskey, najedl se a šel...

Český šéfkuchař hvězd vařil pro Osbourna (†76): Vyklopil láhev whiskey, najedl se a šel...

SportRevue.cz FOTO: Abbey Clancy – tenhle poklad má doma bývalý fotbalista Peter Crouch

FOTO: Abbey Clancy – tenhle poklad má doma bývalý fotbalista Peter Crouch

Maminka.cz Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Blesk Horoskopy 5 nejstydlivějších znamení zvěrokruhu: Nepatříte mezi ně náhodou i vy?

5 nejstydlivějších znamení zvěrokruhu: Nepatříte mezi ně náhodou i vy?

Další doporučené recepty:

Bublanina s drobenkou
Bublanina s drobenkou
Bublanina s jahodami
Bublanina s jahodami
Bublanina s ostružinami
Bublanina s ostružinami
Bublanina z remosky
Bublanina z remosky
Bublanina, která dlouho vydrží jako čerstvá
Bublanina, která dlouho vydrží jako…
Bůček na čínský způsob
Bůček na čínský způsob
  • Recepty.cz
  • Bublanina s rybízem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact