
Vyborne
tak tuhle bublaninu sem dělala naposled ne že by se mně nepovedla vypadala nádherně ale chuťově samí máslo i po tom upečení to tam bylo cítit! Děti s manželem to sice snědli ale moc se neoblizovali.
Zajímalo by mě,co z toho vznikne.Moc másla na malinko mouky,ani sníh se nedělá a 1 lžička prášku nevím,jestli takhle tučné těsto nakypří.A hodně cukru,možná s tím máslem nějak zkaramelizuje.Ale jistě je to vyzkoušené.A pěkná kalorická bomba..:-)))To tedy ano.
A v čem ta tučnost spočívá??? To by mě zajímalo...
Nevím, proč nezveřejnit, že je moučník velmi tučnný!
POZOR, velmi tučné!!!!
Zajimave...jeste jsem s tak velke kusy jablka nepracovala, ale co nebylo muze byt:-))) Urcite vyzkousim, recept vypada dobre:-))