• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Bublanina s broskvemi
Napište svůj komentář k receptu

Bublanina s broskvemi

autor: Ejný
0.0
moje hodnoceni
4.2
hodnotilo: 196
doba přípravy: 45 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bublanina s broskvemi
Bublanina s broskvemi
Bublanina s broskvemi
Bublanina s broskvemi
Bublanina s broskvemi
Bublanina s broskvemi
Bublanina s broskvemi
Bublanina s broskvemi
6fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 2
      sklenice polohrubá mouka
    • 1
      sklenice cukr krystal (nebo moučkový cukr - dodá jemnost)
    • 0,50
      sklenice rostlinný olej
    • 2
      ks vejce
    • 0,75
      sklenice mléko
    • 1
      ks vanilkový pudink (v prášku - nevařit)
    • 0,50
      balíček prášek do pečiva
    • 1
      plechovka broskve (6 broskví)

Postup přípravy receptu

1
Smícháme polohrubou mouku, cukr, olej, vajíčka, mléko,pudink(v prášku) a vanilkový cukr. Nakonec přidáme prášek do pečiva. Všechno pořádně zamícháme a vlijeme buďto na vymazaný plech, nebo na pečící papír. Broskve nakrájíme na měsíčky a ty dáme na těsto na plechu. Plech dáme do trouby na 160°C a na cca 30 minut. Buchta je jednoduchá a rychle mizí z plechu, dobrou chuť! :)
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Bruschetty s grilovanými broskvemi a mozzarellou

Bruschetty s grilovanými broskvemi a…

Bábovka s broskvemi

Bábovka s broskvemi

Těstoviny s broskvemi a tvarohem

Těstoviny s broskvemi a tvarohem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Pekou
    Pekou | 6. 11. 2015 19:18

    Povedla se báječně. Mléko jsem nahradila pivem a přidala ještě skořici a výsledek byl překvapivě chutný :-)

  • Pekou
    Pekou | 6. 11. 2015 19:15

    Přidala jsem skořici a místo mléka dala světlé pivo. Buchta byla překvapivě chutná! :-) Viz foto - přikládám.

  • P.pimpa | 10. 5. 2015 19:30

    Vyborna,povedla se :-) Chvalim recept ;)

  • AlenkaSk | 27. 10. 2014 17:55

    Vyzkoušeno, je opravdu výborná! Všem moc chutná a mizí velmi rychle :)

  • VeKo | 26. 7. 2014 20:54

    Mohu pouzit i cerstve neoloupane broskve?

  • lumpma | 11. 5. 2014 15:48

    Dle doporučení jsem přidal štávu z broskví. Já jsem ubral cukr (nemáme rádi moc sladké). dostal jsem pochvalu a pekáč zmizel velmi rychle ;o)

  • Karllos | 20. 2. 2014 17:50

    Vynikající bublanina odzkoušeno v mikrovlnce 12.5 min Crisp nádherně do zlatova.

  • Danuška | 30. 11. 2013 22:18

    Přidala jsem navíc zakysanou smetanu a výtečné.. :-[

  • Pavla | 29. 5. 2013 08:35

    Bublanina je moc dobrá, doma si na ní všichni pochutnali :-) Nechala jsem se i inspirovat a přidala tam šťávu z kompotu a velice dobré :)

  • KaRa | 23. 4. 2013 09:16

    Kolik té šťávy, prosím?

  • Terka Chladkova | 24. 2. 2013 18:16

    do těsta sem přidala i šťávu z broskvového kompotu a moc se to povedlo, těsto je krásně vláčné, a doma všem chutná!

  • mirkavazy
    mirkavazy | 3. 11. 2012 12:50

    nejde o velikost, jde o poměr... já používám sklenku 200ml...

  • nic-nechci | 14. 1. 2012 01:08

    Tohle byla moje první buchta, co jsem zkoušel. Nejdřív jsem ji zkusil s rybízem a pak tedy i s broskvemi a zmizla hodně rychle :( Což mi připomíná, že jsem ji už dlouho nedělal a nemám tak co ke kafíčku. Simona: Já ji dělal v přibližně 200ml hrnku ;) _______________________________________________________ SVOBODA - výroba domácích knedlíků s.r.o. http://www.knedlik.cz/

  • Ejný | 18. 11. 2011 12:42

    tak to je ale úplně jedno:) já to teda většinou odměřuji do hrníčku:)

  • Simona | 16. 9. 2011 15:33

    mám dotaz:,jak velkou sklenici myslíte, na odměřování surovin?! předem děkuji za odpověď :-)

  • addieH | 2. 8. 2011 14:07

    dobré a rychlé

  • johanka | 9. 7. 2011 18:03

    s meruňkami je to také moc mňam mňam :-)

  • katasvagy | 13. 6. 2011 14:38

    velmi chutná, broskve jsem pokrájela na menší kousky a nechala píct do zlatova

  • sheila17 | 9. 5. 2011 15:37

    Výborná bublanina. Jednoduché, rychlé a velmi jedlé :)

  • addieH | 26. 4. 2011 11:57

    aha, tak pro příště to zkusím i s tím pudinkem. Jinak chválím, dobrůtka <:-)

  • Ejný | 25. 4. 2011 15:22

    Děkuji vám za upozornění,zapomněla jsem ho tam připsat..pudink se normálně v prášku vsype do těsta..a až poté se těsto vlívá na plech:)

  • addie | 20. 4. 2011 15:33

    to taky nevim, já ho tam nedala a udělala jsem to z konzervy s jahodama, byla to mnamka a za chvili se po tom jen zaprášilo. ;-)

  • Bob z Brd | 14. 4. 2011 16:19

    A CO S TÍM PUDINKEM?!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Buchty Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Broskve Cukr krystal Mléko Polohrubá mouka Prášek do pečiva Rostlinný olej Vanilkový pudink Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kávěnky

Kávěnky

Bublanina II.

Bublanina II.

Bavorské vdolečky II.

Bavorské vdolečky II.

Sladké zapečené těstoviny s tvarohem

Sladké zapečené těstoviny s tvarohem

Vepřovka z papiňáku

Vepřovka z papiňáku

Studená cuketová polévka se dvěma sýry a šunkou

Studená cuketová polévka se dvěma…

Pastýřský koláč - Páj

Pastýřský koláč - Páj

Raubířovy zapečené těstoviny

Raubířovy zapečené těstoviny

Hermelínová pomazánka nebo salát se šunkou

Hermelínová pomazánka nebo salát se…

Doporučujeme

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

42
Houbový guláš
Houbový guláš
40
Klasická zelňačka
Klasická zelňačka
34
Litý perník s jablky
Litý perník s jablky
30
Švédské masové kuličky
Švédské masové kuličky
29
Bramboračka s bylinkovými noky
Bramboračka s…

Zajímavé články

Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou přesnídávku nebo povidla bez práce
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou…
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky, kandovaným zázvorem i povidly
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky…
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
AHA.cz Brožová drsně o Jílkové: Míše dnes asi přeskočilo

Brožová drsně o Jílkové: Míše dnes asi přeskočilo

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Blesk pro ženy Kontroverzní trend z 80. let, který milovala Diana, je zpět! Přijdete mu na chuť i vy?

Kontroverzní trend z 80. let, který milovala Diana, je zpět! Přijdete mu na chuť i vy?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Češi a Slováci ohromili šejky: Obří mejdan v Dubaji vedli Slávik s Rolins

Češi a Slováci ohromili šejky: Obří mejdan v Dubaji vedli Slávik s Rolins

SportRevue.cz FOTO: Krásky z ringů aneb 10 nejkrásnějších zápasnic všech dob

FOTO: Krásky z ringů aneb 10 nejkrásnějších zápasnic všech dob

Maminka.cz Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Další doporučené recepty:

Bublanina hrnečková
Bublanina hrnečková
Bublanina II.
Bublanina II.
Bublanina lehce a rychle
Bublanina lehce a rychle
Bublanina s drobenkou
Bublanina s drobenkou
Bublanina s jahodami
Bublanina s jahodami
Bublanina s ostružinami
Bublanina s ostružinami
  • Recepty.cz
  • Bublanina s broskvemi
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact