• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Bublanina s broskvemi
Napište svůj komentář k receptu

Bublanina s broskvemi

autor: Ejný
0.0
moje hodnoceni
3.5
hodnotilo: 99
doba přípravy: 45 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bublanina s broskvemi
Bublanina s broskvemi
Bublanina s broskvemi
Bublanina s broskvemi
Bublanina s broskvemi
Bublanina s broskvemi
Bublanina s broskvemi
Bublanina s broskvemi
6fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 2
      sklenice polohrubá mouka
    • 1
      sklenice cukr krystal (nebo moučkový cukr - dodá jemnost)
    • 0,50
      sklenice rostlinný olej
    • 2
      ks vejce
    • 0,75
      sklenice mléko
    • 1
      ks vanilkový pudink (v prášku - nevařit)
    • 0,50
      balíček prášek do pečiva
    • 1
      plechovka broskve (6 broskví)

Postup přípravy receptu

1
Smícháme polohrubou mouku, cukr, olej, vajíčka, mléko,pudink(v prášku) a vanilkový cukr. Nakonec přidáme prášek do pečiva. Všechno pořádně zamícháme a vlijeme buďto na vymazaný plech, nebo na pečící papír. Broskve nakrájíme na měsíčky a ty dáme na těsto na plechu. Plech dáme do trouby na 160°C a na cca 30 minut. Buchta je jednoduchá a rychle mizí z plechu, dobrou chuť! :)
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Bruschetty s grilovanými broskvemi a mozzarellou

Bruschetty s grilovanými broskvemi a…

Bábovka s broskvemi

Bábovka s broskvemi

Těstoviny s broskvemi a tvarohem

Těstoviny s broskvemi a tvarohem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Pekou
    Pekou | 6. 11. 2015 19:18

    Povedla se báječně. Mléko jsem nahradila pivem a přidala ještě skořici a výsledek byl překvapivě chutný :-)

  • Pekou
    Pekou | 6. 11. 2015 19:15

    Přidala jsem skořici a místo mléka dala světlé pivo. Buchta byla překvapivě chutná! :-) Viz foto - přikládám.

  • P.pimpa | 10. 5. 2015 19:30

    Vyborna,povedla se :-) Chvalim recept ;)

  • AlenkaSk | 27. 10. 2014 17:55

    Vyzkoušeno, je opravdu výborná! Všem moc chutná a mizí velmi rychle :)

  • VeKo | 26. 7. 2014 20:54

    Mohu pouzit i cerstve neoloupane broskve?

  • lumpma | 11. 5. 2014 15:48

    Dle doporučení jsem přidal štávu z broskví. Já jsem ubral cukr (nemáme rádi moc sladké). dostal jsem pochvalu a pekáč zmizel velmi rychle ;o)

  • Karllos | 20. 2. 2014 17:50

    Vynikající bublanina odzkoušeno v mikrovlnce 12.5 min Crisp nádherně do zlatova.

  • Danuška | 30. 11. 2013 22:18

    Přidala jsem navíc zakysanou smetanu a výtečné.. :-[

  • Pavla | 29. 5. 2013 08:35

    Bublanina je moc dobrá, doma si na ní všichni pochutnali :-) Nechala jsem se i inspirovat a přidala tam šťávu z kompotu a velice dobré :)

  • KaRa | 23. 4. 2013 09:16

    Kolik té šťávy, prosím?

  • Terka Chladkova | 24. 2. 2013 18:16

    do těsta sem přidala i šťávu z broskvového kompotu a moc se to povedlo, těsto je krásně vláčné, a doma všem chutná!

  • mirkavazy
    mirkavazy | 3. 11. 2012 12:50

    nejde o velikost, jde o poměr... já používám sklenku 200ml...

  • nic-nechci | 14. 1. 2012 01:08

    Tohle byla moje první buchta, co jsem zkoušel. Nejdřív jsem ji zkusil s rybízem a pak tedy i s broskvemi a zmizla hodně rychle :( Což mi připomíná, že jsem ji už dlouho nedělal a nemám tak co ke kafíčku. Simona: Já ji dělal v přibližně 200ml hrnku ;) _______________________________________________________ SVOBODA - výroba domácích knedlíků s.r.o. http://www.knedlik.cz/

  • Ejný | 18. 11. 2011 12:42

    tak to je ale úplně jedno:) já to teda většinou odměřuji do hrníčku:)

  • Simona | 16. 9. 2011 15:33

    mám dotaz:,jak velkou sklenici myslíte, na odměřování surovin?! předem děkuji za odpověď :-)

  • addieH | 2. 8. 2011 14:07

    dobré a rychlé

  • johanka | 9. 7. 2011 18:03

    s meruňkami je to také moc mňam mňam :-)

  • katasvagy | 13. 6. 2011 14:38

    velmi chutná, broskve jsem pokrájela na menší kousky a nechala píct do zlatova

  • sheila17 | 9. 5. 2011 15:37

    Výborná bublanina. Jednoduché, rychlé a velmi jedlé :)

  • addieH | 26. 4. 2011 11:57

    aha, tak pro příště to zkusím i s tím pudinkem. Jinak chválím, dobrůtka <:-)

  • Ejný | 25. 4. 2011 15:22

    Děkuji vám za upozornění,zapomněla jsem ho tam připsat..pudink se normálně v prášku vsype do těsta..a až poté se těsto vlívá na plech:)

  • addie | 20. 4. 2011 15:33

    to taky nevim, já ho tam nedala a udělala jsem to z konzervy s jahodama, byla to mnamka a za chvili se po tom jen zaprášilo. ;-)

  • Bob z Brd | 14. 4. 2011 16:19

    A CO S TÍM PUDINKEM?!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Buchty Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Broskve Cukr krystal Mléko Polohrubá mouka Prášek do pečiva Rostlinný olej Vanilkový pudink Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Křupavý bůček

Křupavý bůček

Dukátové buchtičky

Dukátové buchtičky

Zámecká drůbeží játra

Zámecká drůbeží játra

Zapečená (nejen) krůtí játra

Zapečená (nejen) krůtí játra

Krémová kapustovo-sýrová polévka

Krémová kapustovo-sýrová polévka

Báječné ovocné koláčky - snadno a rychle

Báječné ovocné koláčky - snadno a…

Masovo-zeleninová rýže

Masovo-zeleninová rýže

Francouzská gratinovaná cibulačka

Francouzská gratinovaná cibulačka

Kachna s nádivkou - nejen velikonoční

Kachna s nádivkou - nejen velikonoční

Doporučujeme

40 minut
Krůtí špízy yakitori

Krůtí špízy yakitori

30 minut
Třešňový kompot

Třešňový kompot

40 minut
Citronové orzo se špenátem

Citronové orzo se špenátem

Hrnková bublanina s třešněmi

Hrnková bublanina s třešněmi

40 minut
Mexická kuřecí polévka

Mexická kuřecí polévka

60 minut
Rybízový mřížkový koláč s tvarohem

Rybízový mřížkový koláč s tvarohem

5 minut
Aperol Spritz

Aperol Spritz

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Klasický burger

Klasický burger

Poslední sledované recepty

37
Kulajda se zakysanou smetanou
Kulajda se zakysanou…
36
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
31
Křenové topinky s vejcem
Křenové topinky s vejcem
30
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…
28
Dýňová tortila
Dýňová tortila

Zajímavé články

Ledové latte, frappé nebo cold brew: Co o vás prozradí vaše oblíbená ledová káva?
Ledové latte, frappé nebo cold brew: Co o vás…
Variace na bublaninu s ovocem: Skvělé recepty, které využijete celé léto
Variace na bublaninu s ovocem: Skvělé recepty,…
Ovocná galetka: Sladkou královnu letních moučníků upečete i bez koláčové formy
Ovocná galetka: Sladkou královnu letních moučníků…
Vepřová panenka na grilu: Recept na šťavnatou večeři
Vepřová panenka na grilu: Recept na šťavnatou…
Jaké je tajemství dokonalé karamelizované cibule? Naučte se ji připravit jako šéfkuchař!
Jaké je tajemství dokonalé karamelizované cibule?…
AHA.cz Konec s Danielou? Brzobohatý promluvil o další ženě

Konec s Danielou? Brzobohatý promluvil o další ženě

Mimibazar Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Dáma.cz Tato znamení zemřou sama: Jste odsouzena ke smrti v ústraní?

Tato znamení zemřou sama: Jste odsouzena ke smrti v ústraní?

Blesk pro ženy Horoskop na víkend 28.–29. 6. 2025: Koho čekají dny plné překvapení?

Horoskop na víkend 28.–29. 6. 2025: Koho čekají dny plné překvapení?

Ženy.cz Nejčastější mýty o zubech, které ohrožují zdraví dutiny ústní

Nejčastější mýty o zubech, které ohrožují zdraví dutiny ústní

Blesk.cz Marie Rottrová nazpívala nový hit: Hraje celá rodina!

Marie Rottrová nazpívala nový hit: Hraje celá rodina!

SportRevue.cz FOTO: 24 fotbalových děv, které jsme mohli vidět v roce 2016 na Euru ve Francii

FOTO: 24 fotbalových děv, které jsme mohli vidět v roce 2016 na Euru ve Francii

Maminka.cz Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Blesk Horoskopy Osud skrytý v hodině narození: Jste vášnivá, opatrná nebo společenská?

Osud skrytý v hodině narození: Jste vášnivá, opatrná nebo společenská?

Další doporučené recepty:

Bublanina hrnečková
Bublanina hrnečková
Bublanina II.
Bublanina II.
Bublanina lehce a rychle
Bublanina lehce a rychle
Bublanina s drobenkou
Bublanina s drobenkou
Bublanina s jahodami
Bublanina s jahodami
Bublanina s ostružinami
Bublanina s ostružinami
  • Recepty.cz
  • Bublanina s broskvemi
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact