• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Bublanina, která dlouho vydrží jako čerstvá
Napište svůj komentář k receptu

Bublanina, která dlouho vydrží jako čerstvá

autor: zrzka
0.0
moje hodnoceni
3.8
hodnotilo: 383
doba přípravy: 35 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bublanina, která dlouho vydrží jako čerstvá
Bublanina, která dlouho vydrží jako čerstvá
Bublanina, která dlouho vydrží jako čerstvá
Bublanina, která dlouho vydrží jako čerstvá
Bublanina, která dlouho vydrží jako čerstvá
Bublanina, která dlouho vydrží jako čerstvá
Bublanina, která dlouho vydrží jako čerstvá
Bublanina, která dlouho vydrží jako čerstvá
Bublanina, která dlouho vydrží jako čerstvá
7fotografií
Nahrát fotku
 

Bublanina

Suroviny

10 porce
    • 4
      ks vejce
    • 1
      dl rostlinný olej
    • 1
      dl mléko
    • 150
      g moučkový cukr
    • 1
      balíček vanilkový cukr
    • 160
      g polohrubá mouka
    • 1
      balíček prášek do pečiva

Postup přípravy receptu

1
Do mixéru dáme 4 žloutky, 1 dl oleje, 1 dl mléka, 1 balíček vanilkového cukru, 150 g moučkového cukru a mixujeme 2 minuty.

RADA: Vychytávky, které využijete při pečení sladkého i slaného

2
Pak vlejeme do mísy, přidáme postupně polohrubou mouku smíchanou s práškem do pečiva a nakonec sníh ze 4 bílků. Dobře promícháme a vlejeme na vymazaný a vysypaný plech. Poklademe ovocem. Pečeme v mírné troubě asi 20 minut (zkusíme špejlí). Po upečení pocukrujeme.
3
Je moc dobrá, krásně nadýchaná, jen není pravda, že dlouho vydrží jako čerstvá, obvykle se sní během jednoho odpoledne.

RADA: Podívejte se na VIDEO, jak udělat piškot na dort

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Bublanina

Bublanina

hrnková bublanina

hrnková bublanina

Bublanina z remosky

Bublanina z remosky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • 69martin | 24. 6. 2019 22:22

    vynikající, poslední dobou kombinuji navrh bubliny s jogurtovým dortem a dva pekáče nestačí, no prostě nejlepší :)

  • Marmili | 22. 6. 2019 22:43

    Skvělá bublanina, krásně nadýchaná. Všichni moc chválili, děkuji za výborný recept. Ukládám si do oblíbených :)

  • LenkaZ | 24. 6. 2018 14:41

    Bublanina uplně super. Ale dlouho nevydrží . Je rychle snědená :)

  • pytrysek | 19. 6. 2017 11:19

    Používám i jako spodní korpus na ovocný želatinový dort a dnes těsto použiji na jahodové muffiny, je krásně vláčné,nadýchané a není vůbec suché :-)

  • eva | 8. 9. 2015 16:14

    Je to najlepsia a najrychlejsia bublanina aku som kedy robila a jedla. Proste nema chybu :-)

  • Valma | 26. 6. 2015 20:59

    Výborná, Taky se mi zdálo málo mouky, tak jsem to dala na menší plech. Tak to naběhlo, že jsem ji pekla skoro hodinu pod alobalem :-) Dopadlo to ale dobře. Byla vysoká a nadýchaná.... Díky za recept.

  • Valma | 26. 6. 2015 20:59

    Výborná, Taky se mi zdálo málo mouky, tak jsem to dala na menší plech. Tak to naběhlo, že jsem ji pekla skoro hodinu pod alobalem :-) Dopadlo to ale dobře. Byla vysoká a nadýchaná.... Díky za recept.

  • Valma | 26. 6. 2015 20:59

    Výborná, Taky se mi zdálo málo mouky, tak jsem to dala na menší plech. Tak to naběhlo, že jsem ji pekla skoro hodinu pod alobalem :-) Dopadlo to ale dobře. Byla vysoká a nadýchaná.... Díky za recept.

  • Martina 35 | 21. 6. 2015 19:39

    Bublanina mi při pečení krásně naběhla ale při chladnutí spadla,nevím čím to je :-( Alejinak je křehounká a chuťově výborná,už peču druhý plech ;-) Dávám 1...

  • Martina | 21. 6. 2015 19:34

    Bublanina mi při pečení krásně naběhla ale během chladnutí spadla,nevím čím to je :-( Ale jinak je křehounká a už je troubě druhá ,první se hned snědla ;-) Dávám 1....

  • Martina | 21. 6. 2015 15:31

    Bublanina mi při pečení krásně naběhla ale při chladnutí spadla :-( nevím čím to je ...Jinak je chuťově vinikající a křehoučká .Dávám za 1....

  • eva | 18. 6. 2015 14:13

    Najlepšia bublanina čo som v živote upiekla! Dakujem za recept!

  • Gita | 5. 6. 2015 15:03

    A není té mouky nějak málo? Na celý PP a 4 vejce...co? :-\

  • pytrysek | 5. 6. 2015 08:35

    Bublanina je vynikající, těsto používám i jako korpus na dort s ovocem a želé.

  • bublanina | 3. 6. 2015 20:18

    Výborná, nadýchaná, zmizla hned :)

  • losveros | 12. 7. 2014 16:24

    Vynikající <3

  • daniela.opshytosh@zsnovapaka.cz | 9. 7. 2014 19:43

    je to perfektní,už se za ni začína prášit :-D :-D :-D :-P :-P :-P ;-) ;-) ;-)

  • Věra | 5. 7. 2014 13:08

    Přidám do žloutků trochu citronové kůry a nemá chybu! Je hned pryč.

  • Ivana | 21. 6. 2014 06:29

    Vynikající recept!!! Měkká několik dní, nadýchaná, chuť na jedničku...hned se po ní zaprášilo.:) Jen se mi těsto zdálo dost nízké, a to jsem použila menší rozměr plechu:/

  • Jitka | 5. 8. 2013 19:36

    A pak, že dlouho vydrží.Ani nevychladla a je pryč. :-\ :-D

  • papasi | 20. 7. 2013 09:18

    Bublaninu dělám s posýpkou do které přidám trošku skořicového cukru nebo kokosu. Je to nejlepší bublanina co znám. :-P

  • TerkaZV | 11. 5. 2013 09:40

    Zdravím lidičky, chystám se vyzkoušet tuhle mňamku ale nikde se tu nepíše jestli bublaninu mohu udělat s drobenkou? děkuji za radu :)

  • marie29 | 1. 5. 2013 11:08

    Výborná..jen se po ní zaprášilo :-))

  • ReceptyII.
    ReceptyII. | 17. 3. 2013 11:32

    Je výborná. Dávám 1*. :-)

  • zmoli | 9. 3. 2013 14:06

    Dělám ji poměrně často a je naprosto super.Jen se zapráší :-)

  • Brigit | 22. 1. 2013 21:50

    Dali jsme si nahoru trošku šlehačky a supr zákusek, sklidila úspěch u všech doma, děkuji!

  • MS | 17. 8. 2012 10:31

    Tento recept jsem tu našla už asi před třemi lety a od té doby už jinou bublaninu nechceme. Je báječná!!

  • Olga | 1. 7. 2012 14:25

    Perfektní! Vyměnila jsem cukr za třtinový,přidala trochu strouhaného kokosu a dala do dortové formy. pekla jsem sice déle ale na perfektní bublaninu si stálo počkat ;-)

  • anička | 1. 7. 2012 09:41

    tak jsem to taky zkusila a mohu potvrdit,výborné :-[

  • Jana | 29. 6. 2012 17:48

    Bublanina ma sama plus : rychla, jednoducha, krehka, nadychana, sladka tak akorat. Bohuzel ma jedno minus - rozhodne nevydrzi dlouho cerstva, protoze s tim, jak je dobra nema sanci ani 10 minut !!!!! :-)

  • Miluše ČervenkováP | 26. 6. 2012 19:05

    Pekla jsem už podle různých receptů,ale tenhle je jednoznačně jednička.Je to dobrota. :-*

  • Markétka | 24. 6. 2012 22:06

    Bublaninu jsem dělala poprvé a už nikdy jinou něž tuto dělat nebudu... je naprosto výborná...děkuji :-*

  • Markétka | 24. 6. 2012 22:06

    Bublaninu jsem dělala poprvé a už nikdy jinou něž tuto dělat nebudu... je naprosto výborná...děkuji :-*

  • Ivana Zdvihalová | 14. 6. 2012 16:44

    Zdravím všechny,tuto bublaninu právě peču tento týden po druhé-je skvělá.Děkuji za recept.Ivana.

  • Marsel
    Marsel | 9. 6. 2012 15:09

    naprosto souhlasím :-) jednoduchá a vynikající <3

  • markéta | 18. 5. 2012 23:04

    Vynikající není co dodat <3

  • Martina | 13. 7. 2011 21:46

    Bublanina byla rychlá, snadná a moc dobrá !! Nejdéle na tom trvalo to vypeckování třešní :-) , recept chválím.

  • Klečková Daniela | 28. 6. 2011 16:26

    Čekám návštěvu,jdu na to!Pak okomentuju výsledek.už se těším. :-)

  • Iveta | 25. 6. 2011 11:22

    Pekla jsem ji s třešněmi a jelikož byla hned snězená, druhý den jsem ji dělala rodince znovu, tentokrát s jahodami. Všem ohromně chutnala a já, jelikož jsem celiak, jsem jen nasávala tu úžasnou vůni, ale protože mám ve spíži amarantovou mouku, zkusila jsem ji upéct z ní a povedlo se, takže celiakové, pokud máte rádi bublaninu, zkuste tento recept, jen místo polohrubé mouky dejte amarantovou, a nejen celiaci, amarant je velmi zdravá a zdraví prospěšná potravina, takže to zkuste i vy zdraví. :-) ;-)

  • člověk | 11. 6. 2011 13:14

    nazdar 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

  • Monika | 27. 3. 2011 19:48

    Prosím o radu O:-) Dnes jsem ji dělala, chuťově moc dobrá!!! <3 Akorát, když jsem ji vytahovala z trouby, nádherně vyrostla, za chvíli ovšem splaskla :-( Asi jsem udělala nějakou chybu, mám ji nechat ještě chvíli třeba ve vypnuté otevřené troubě? :-\ Pekla jsem v horkovzdušné na 165 st. Díky za radu ;-)

  • Bara | 18. 2. 2011 16:03

    Mohu nahradit mléko smetanou 33% ? :)

  • Veronika K. | 6. 2. 2011 12:52

    Skvělá, všem moc chutná a nikdy by me teda nenapadlo jí dělat v mixeru, takže hned 2x díky:)

  • martina garšicová | 27. 9. 2010 18:55

    naprosto úžasná nadýchaná ! :))) díky !

  • Nikola Brzybohatá | 16. 7. 2010 10:50

    Jednoduše vynikající!

  • Martina Kroufková | 13. 7. 2010 16:03

    Opravdu vynikající. Dělala jsem s jahodami, rybízem, angreštěm. Vždy perfektní, jen není pravda, že dlouho vydrží :)))), vždy se po ní jen zapráší. Dávám za jedna.

  • Petra Týlová | 12. 5. 2010 16:41

    Dělala jsem již několikrát, pokaždé s jiným ovocem. VŽDY S ÚSPĚCHEM!!!

  • Tereza Vrbová | 10. 3. 2010 10:32

    Je výborná,dávám 1!! Druhý den je snad ještě lepší a dělala jsem jí s jahodama,mňamka!!! Super,díky za recept,pošlu ho dál :-)

  • Jana švarcová | 23. 1. 2010 12:38

    opravdu je výborna, davam 1

  • Vendula Foltová | 4. 7. 2009 12:40

    Vynikající...a opravdu jsme nestihli zjistit,zda vydrží dlouho čerstvá:-)

  • Mirka P. | 29. 6. 2009 10:27

    Ano, druhý den je stále jako čerstvá, ale třetího dne se nedožije. Jsme na ni jen dva a už je skoro pryč.

  • A B | 27. 6. 2009 20:28

    již píši druhý pochvalný komentář. musím se taky přiznat, že minule jsem ji dělala z vypeckovaných višní - zřejmě šťáva vytekla - bylo to opravdu mokré ze spodu. Ale snědla se taky (pro návštěvu by se nehodila). dnes jsem dělala s malinami, červeným a černým rybízem, a zase perfektní. Škoda, že už nemůžu dát další 1.

  • Ivana Samcová | 27. 6. 2009 12:04

    Paní Terezko, ještě, že vás tu máme. Moc díky za radu, na dotaz paní Jany, že pod piškot s jahodami je dobré dát plát listového těsta. Já už ji nechtěla péct, protože to dopadalo tak, jak Jana popisovala. Naštěstí jsem zahlédla vaši odpověď a dneska vyzkoušela. Prostě PARÁDA, jinak už ji péct nebudu. Jen možná pro toho, kdo má rád sladší, přidat trochu cukru navíc. Ještě jednou díky. Zdravím. Ivana

  • Tereza J. | 14. 6. 2009 08:33

    Janka, jahody majú vysoé percento vody, takže rady tri: 1. každé ovocie pred použitím do koláča premiešajte s 1 lyžicou múky. Zabránite tomu, aby kleslo dolu a hore nebolo nič a zároveň prípadnému premočeniu spodnej časti. 2. Ak použijete jahody, pod bublaninu položte tenký plát lístkového cesta a tak nalejte cesto. Nebudete mať spodok príliš premočený. 3. Snažte sa piecť čo najrýchlejšie, aby koláč nebol dlho v rúre.

  • Jana Nováková | 14. 6. 2009 08:22

    Prosím o radu. Bublaninu jsem dělala s jahodami, chuťově dobrá, jen ovoce při pečení pustilo šťávu a spodní polovina buchty je celá promočená a rozblemtaná. Nabídnout návštěvě to teda nemůžu. Poradí mi prosím někdo, co s tím?

  • Irena Klasová | 9. 6. 2009 14:48

    Dělala jsem s jahodami, taky nevím, jak chutná druhý den, nezbyl ani kousek. Bublanina není suchá, je krásně vláčná, dělala jsem na menší plech, protože z oslavy 18.narozenin zbyly ještě zákusky. Dávám za 1*

  • A B | 5. 6. 2009 20:18

    Tuto buchtu mám v oblíbených. opět jsem ji dnes dělala, , tentokrát s třešněma, jen co vychladla, byla pryč. Přijela dcera a 2 vnuci.opravdu - již po několikáté - vynikající.

  • Ivana Jelinkova | 1. 3. 2009 19:21

    Ted jsem dopekla. S olivovym olejem{slunecnicovy nebyl} a merunkami,trosku vic van.cukru a bylo.. moc moc chutnala. Dekuji za recept

  • Belldandy Goddess | 14. 2. 2009 22:25

    Pani Klaro, ja bych dvojitou davku upekla ze sesti vajicek. Mleko vajicka nenahradi..

  • Klára Dedíková | 11. 2. 2009 21:10

    Pekla jsem s ostružinami (mám jich plný mrazák a potřebuji se jich zbavit) a chuťově opravdu výborná. Jen byla dost nízká, množství těsta je podle mně na menší plech nebo do remosky. Příště upeču z dvojité dávky, jen se mi nechce dávat osm vajec, bude stačit, když je nahradím mlékem?

  • Alena Hreusová | 8. 2. 2009 09:38

    Piekla som s čerešňami. Klasická jednoduchá chutná bublanina, nič výnimočné.

  • Markéta Vedejová | 26. 1. 2009 11:32

    Děkuji za príma recept, bublanina je výborná, její přípravu zvládla 8-letá dcerka. Do těsta jsme ještě přisypaly dvě lžíce mletých ořechů a posypaly borůvkami. Mňam.

  • iva vostis | 25. 1. 2009 14:57

    Tak jsem také vyzkoušela,jakou rychlosti jsem se do práce pustila,že jsem si ani neuvědomila,že jsem dala do mixeru celá vejce a výsledek,taky dobrý.

  • Kuchařka on-line | 25. 1. 2009 09:20

    Test 09:20

  • Kuchařka on-line | 25. 1. 2009 09:19

    Test 09:19

  • Kuchařka on-line | 25. 1. 2009 09:18

    Test 09:17 žluťoučký kůň úpěl ďábelské ódy

  • Kuchařka on-line | 25. 1. 2009 09:16

    Test 09:16

  • Kuchařka on-line | 25. 1. 2009 09:14

    Test 09:14

  • Kuchařka on-line | 25. 1. 2009 09:13

    TEST 09:13

  • Kuchařka on-line | 25. 1. 2009 09:11

    Test přidání nového komentáře 09:11

  • pavlina prochazkova | 19. 1. 2009 22:13

    Tato bublanina je výborná a můžu potvrdit, že i druhý a třetí den je čerstvoučká. Ne, že by nám tak nechutnala a zbyla, ale upekli jsme jí s přítelem pozdě večer a druhý den byla vynikající.

  • brettv brettv | 19. 1. 2009 20:09

    tak jsem včera zkoušela, před obědem jsem upekla s borůvkama, dala na klasický plech-byla nižší a dala méně cukru a musím říci mňam. odpoledne už nebyl ani kousek a já musela ještě večer péct opět, to už jsem dělala z 1.5dávky a na plech akorát. hodnotím 1*

  • Zdeňka Matušková | 19. 1. 2009 19:44

    Je výborná, ale ani u nás nevyzkoušíme jaká jedruhý den. Dělala jsem s meruňkovým kompotem a můžu jen doporučit.

  • niobe nightingale | 13. 1. 2009 19:00

    tak jsem chtěla vyzkoušet "top" recept... no nevim, ale není podle mých představ - doma jsme zvyklí na tužší bublaninu, která se mixuje 20 minut a je prostě taková jinačí... takže zůstávám radši u naší pracnější. ale vyzkoušet se má všechno .)

  • Helena Pazourková | 13. 1. 2009 14:53

    Děkuji za opravdu skvělý recept.Já doma neměla skoro žádné ovoce, jen tři malé banány, tak jsem je použila a bublaninu udělala mramorovou (půlku těsta s kakaem).Je opravdu moc dobrá.Na velký plech ovšem nebyla, jen na ten střední. Aspoň tedy v mém podání.

  • Renda *** | 10. 1. 2009 10:33

    těsto je na klasický velký plech

  • Helena Ondrůšková | 9. 1. 2009 11:26

    Prosím na jak velkém plechu bublaninu mám upéct?

  • jana krakowitzerová | 8. 1. 2009 14:56

    ta kteď jsem ochutnala a je jako pírko fakt ňamka, nedá se srovnat s jinýma bublaninama....Nedalo mi napsat podruhé !!!

  • jana krakowitzerová | 8. 1. 2009 14:44

    Teď jsem jí vzndalala a je přes okraj plechu , krásně vyskočila....Pěkná.

  • Ivona Novotná | 8. 1. 2009 14:04

    Mňam, mňam je výborná!!!! Sice jsem neměla ještě úplně rozmražený jahody a tak byla trochu "mokrá", ale i tak zmizela za odpoledne.

  • alenaE - | 6. 1. 2009 19:26

    CO vydrzi hooodne dlouho jo??? Lez-nam nevydrzela ani necele odpoledne!!!!Davam velikou1111!!!

  • Milena Skybova | 4. 1. 2009 17:56

    Tak zrovna jsem jí vytáhla z trouby,věřím že bude chutnat.Dělala jsem ji z jahodami.

  • Renda *** | 13. 12. 2008 05:40

    Bublanina je výborná,lepší jsem snad nejedla,dělala jsem ji s třešněmi a opravdu nebyla šance zjistit,jak chutná na druhý den! :-))Díky za recept!

  • Blanka Řeťovská | 7. 12. 2008 17:32

    Dneska jsem to zkusila. Výborné,jednoduché a hlavně rychlé. :-)

  • Jana Koukolová | 6. 12. 2008 13:34

    Na kolik stupňů to mám péct? Díky :-)

  • ladislava staffenová | 19. 6. 2008 19:33

    taky by mě zajímalo, jak chutná déle čerstvá,nějak se to vymklo :-))Laďka

  • Jana Remková | 19. 6. 2008 18:32

    Tak myslím,že nikdy nikdo,pokud to upeče nezjistí,jestli vydrží dlouho.Já jsem to upekla před chviličkou,sotva to stačilo vychladnout,ve trojko jsme snědli polovinu plechu na večeři a o druhou polovinu se postarala naše 87 letá babička a ikdyž to říká skoro vždy,řekla,že dlouho nic tak dobrého nejedla.Použila jsem jahody,ale určitě by to šlo s čímkoliv,už se těším na rybíz.Dávám za jedna a děkuji autorce za recept.

  • Kristina Wantuloková | 18. 6. 2008 20:41

    Opravdu skvělá, pekla jsem s jahodama, dávám 1*.

  • Zuzana Buroňová | 1. 6. 2008 15:39

    Bajecny recept, bublanina chutna moc dobre, druhy den jsem musela pect dalsi:-))

  • Marsí | 1. 2. 2008 13:17

    Je výborná, podařilo se mi uhájit na druhý den pár kousků a i ten druhý den je skvělá.Dělala jsem s meruňkama, je taková fajn nakyslá....dávám za 1..:-)

  • Petra T. | 29. 1. 2008 10:38

    Opravdu nemá chybu dělala jsem na víkend a hned byla pryč. Děkuji za recept opravdu skvělá dávám za 1.

  • Lenka Nedbalek | 23. 1. 2008 19:57

    Dneska jsem ji upekla a je vinikajici, vsem moc chutnala. Dukuji za recept.

  • Gaba Holoubkova | 19. 1. 2008 18:05

    Kdyz komentar - tak velmi kladny! Autorce Kvete diky za bublaninu. Ja ji upekla bez ovoce, ale naplnila kremem. Lahudka.Uvitam prispevek na muj kucharsky web.http://takvarimja.nazory.cz/

  • hanka vanková | 9. 1. 2008 17:23

    tak jsem jí dnes upekla a je opravdu vynikající,dělala jsem ji z broskví .super super

  • mia | 30. 8. 2007 10:29

    ještě jsem zapoměla, dělala jsem jí s višněmi a pokusně jsem je ,aby mi nepropadly dolu do těsta,obalila místo v mouce, v mletých ořeších-moc dobré...první bublaninka, za kterou jsem se pochválila;o) hezký den

  • mia | 23. 8. 2007 11:04

    úžasná, perfektní, výborná, jen jednu chybu má...je rychle mizící;o)))

  • Květa B. | 9. 8. 2007 21:30

    Teda Maňule, to jsi tedy dobrá. Já jsem v 16 pekla nanejvýš zelené bábovky, v lepším případě zeleno-fialové.Moji mamu z toho vždycky málem trefil šlak.

  • maňule | 9. 8. 2007 20:17

    je mi 16 a byla to moje první bublanina, před chvílí jsem ji vytáhla z trouby a myslim si, že se mi docela povedla a chuťově je taky výborná, sice trošku kyselejší, ale to bude tím, že tam jsou švestky:D...děkuju za recept!! :))

  • Kamamila | 30. 7. 2007 22:15

    Pekla jsem jí s ostružinami. Musím říct, že je opravdu moc dobrá. Není vysoká a suchá. Do teď mi takový recept na bublaninu chyběl. Dávám 1 a do oblíbených. A tady děkuji autorce.

  • Věra | 26. 6. 2007 17:30

    Na základě komentářů jsem raději udělala z 1,5 dávky. Dva kousky jsem uschovala, abych zjistila, jestli je název pravdivý. Pekla jsem v sobotu, dnes ochutnala a musím potvrdit, že název odpovídá skutečnosti.

  • Zdeňka | 24. 6. 2007 19:24

    Taky se přidávám ke chvále,bublaninu jsem dělala s třešněmi a byla opravdu výborná.Dávám za 1.

  • Andrea J. | 24. 6. 2007 10:39

    Dekuji za vyborny a rychly recept. Pred chvili jsem vytahla bublaninu z trouby a je vynikajici!!!!!! Nam nam nam!

  • Miroslava Marková | 17. 6. 2007 19:04

    Bublaninu jsem pekla dnes ráno a teď už je plech prázdný. Neměla jsem čerstvé třešně, dala jsem do bublaniny kompotované a bylo to super, doporučuji a dávám samozřejmě za 1. Akorát mi po vyndání z trouby trochu popraskala.Poradí mi prosím někdo, jak se tomu příště vyvarovat?Děkuji!

  • Pavlína Drexlerová | 15. 6. 2007 18:46

    Bublanina byla skvělá, ale příště musím udělat z dvojité dávky, protože se po ní jen zaprášilo!!!

  • Květa B. | 15. 6. 2007 14:08

    Ano, je.

  • beba | 15. 6. 2007 12:12

    Je to na klasický veľký plech ?

  • Pavlínka | 13. 6. 2007 11:09

    Zlákal mě Váš komentář,tak jsem ji včera upekla,a mohu jen doporučit.Pěkně vyběhla a je to opravdu BUBLANINA.Děkuji za vynikajíci recept.

  • Květa B. | 10. 6. 2007 22:10

    Taky jsem byla v pokušení ji přejmenovat na : Bublanina,která se hned sežere.

  • Jana K. | 9. 6. 2007 17:58

    Souhlasím s komentářem - kdo vlastně ví, že zůstane dlouho čerstvá, když zmizí z plechu skoro ještě za tepla...???Je opravdu vynikající vynikající vynikající!!! Doporučuji :-)

  • denisa wowrová | 30. 5. 2007 16:50

    Bublanina je Výborná...

  • Martina B | 13. 5. 2007 11:31

    Je to vynikající bublanina, kterou dělám vždycky, když čekáme návštěvu, všem moc chutná a opravdu rychle zmizí :)

  • Daniela Hrušková | 14. 10. 2006 22:13

    Tak se mi bohužel nepovedla, srazila se nebo jsem jí dala na špatný velký plech, těsta jsem moc neměla....ale když si dám 2ks na sebe, je výborná!! :o))

  • Eva Weiserová | 16. 7. 2006 08:55

    Včera jsem ji pekla,VYNIKAJÍCÍ!!!!.dávám 5 jedniček.Dnes ji musím upéct znova.Jen by se měl asi opravit název-nikdo nebude schopen zjistit,jak dlouho zůstane čerstvá,protože je okamžitě pryč.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dezerty Koláče, buchty, bublaniny a crumbly Nejlepší dezerty
Moučníky Buchty Snídaně Dopolední svačina Svačina Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Mléko Moučkový cukr Polohrubá mouka Prášek do pečiva Rostlinný olej Vanilkový cukr Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Vepřové na houbách jinak

Vepřové na houbách jinak

Bramboráky z kyselého zelí

Bramboráky z kyselého zelí

Úžasná vajíčková pomazánka

Úžasná vajíčková pomazánka

Pudinková bábovka II.

Pudinková bábovka II.

Borůvkový koláč IV.

Borůvkový koláč IV.

Zapečená (nejen) krůtí játra

Zapečená (nejen) krůtí játra

Olejová bábovka VII.

Olejová bábovka VII.

Eintopf s červenou řepou

Eintopf s červenou řepou

Tvarohové šátečky (závin) s rebarborou

Tvarohové šátečky (závin) s rebarborou

Doporučujeme

40 minut
Krémová kari polévka s kuřecím masem

Krémová kari polévka s kuřecím masem

30 minut
Třešňová marmeláda

Třešňová marmeláda

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

20 minut
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.

Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

20 minut
Salát little gem se slaninou a parmazánem

Salát little gem se slaninou a…

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Třešňový koláč s tvarohem

Třešňový koláč s tvarohem

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

Poslední sledované recepty

58
Čevapčiči
Čevapčiči
54
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…
43
Třešňová marmeláda
Třešňová marmeláda
43
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.
Jahodové tiramisu podle…
37
Krémová kari polévka s kuřecím masem
Krémová kari polévka s…

Zajímavé články

Dokonalý steak na grilu krok za krokem: Praktický návod, jak ho vybrat, opéct i ochutit
Dokonalý steak na grilu krok za krokem: Praktický…
Velký jahodový speciál: Vše, co potřebujete vědět, od samosběru až po dokonalou bublaninu nebo džem
Velký jahodový speciál: Vše, co potřebujete vědět…
Závin z listového těsta: Zkuste 6 nejlepších sladkých náplní
Závin z listového těsta: Zkuste 6 nejlepších…
Saláty do sklenice: Oběd do práce i jídlo na cesty, které vás bude bavit
Saláty do sklenice: Oběd do práce i jídlo na…
Marinády na kuřecí křídla, díky kterým bude maso křehké a šťavnaté: S medem, jogurtem nebo citrusy
Marinády na kuřecí křídla, díky kterým bude maso…
AHA.cz Sousedé Šafránkové a Abrháma v šoku: Zneuctěné památeční místo

Sousedé Šafránkové a Abrháma v šoku: Zneuctěné památeční místo

Mimibazar Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Dáma.cz Recepty z kuřecích prsou aneb 11 rychlých a zdravých večeří z kuřecího masa

Recepty z kuřecích prsou aneb 11 rychlých a zdravých večeří z kuřecího masa

Blesk pro ženy Jaké plavky se nosily v roce, kdy jste se narodila? Najděte si ty své!

Jaké plavky se nosily v roce, kdy jste se narodila? Najděte si ty své!

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Lucie Borhyová předala Bulovce: Postel za milion!

Lucie Borhyová předala Bulovce: Postel za milion!

SportRevue.cz FOTO: Tohle chceme vidět na příští zimní olympiádě! Nahotiny v nafukovacích kruzích

FOTO: Tohle chceme vidět na příští zimní olympiádě! Nahotiny v nafukovacích kruzích

Maminka.cz První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

Blesk Horoskopy Jste introvert, bohém nebo workoholik? Udělejte si test osobnosti podle svého jména!

Jste introvert, bohém nebo workoholik? Udělejte si test osobnosti podle svého jména!

Další doporučené recepty:

Bublanina s jahodami
Bublanina s jahodami
Bublanina s rybízem
Bublanina s rybízem
Bublanina z remosky
Bublanina z remosky
Bůček na čínský způsob
Bůček na čínský způsob
Bůček na pivu - pikantní
Bůček na pivu - pikantní
Bůček na pórku z pečícího sáčku
Bůček na pórku z pečícího sáčku
  • Recepty.cz
  • Bublanina, která dlouho vydrží jako čerstvá
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact