• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Bublanina hrnečková
Napište svůj komentář k receptu

Bublanina hrnečková

autor: Afrodita
0.0
moje hodnoceni
3.5
hodnotilo: 202
doba přípravy: 40 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bublanina hrnečková
Bublanina hrnečková
Bublanina hrnečková
Bublanina hrnečková
Bublanina hrnečková
Bublanina hrnečková
Bublanina hrnečková
Bublanina hrnečková
6fotografií
Nahrát fotku
 

Bublanina

Suroviny

12 porce
    • 1
      hrnek slunečnicový olej Nebo jiný rostlinný olej
    • 2
      hrnek hladká mouka
    • 4
      ks vejce
    • mléko Studené (Těsto by mělo být tekuté)
    • 1
      balíček vanilkový cukr
    • 0,50
      balíček prášek do pečiva
    • 1
      kg lesní ovoce Nebo jiné
    • 0,75
      hrnek cukr krupice

Postup přípravy receptu

1
V misce smícháme vejce s cukrem + 1 vanilkový cukr. Přidáme olej. Postupně přisypáváme mouku smíchanou s práškem do pečiva. (Dobré je těsto ochutnat a kdo má rád více cukru, tak ať přidá, záleží na ovoci, zda je sladké nebo nakyslé). Plech vysypeme hrubou moukou nebo strouhankou nebo kokosem - podle toho co je doma. Poklademe ovocem. Množství podle libosti. Vložíme do vyhřáté elektricke trouby doprostřed na 220 °C. Pečeme asi 10-15 minut a hlídáme. Hotová je, když zkusíme těsto zapíchnutím špejle a špejle se nelepí. Na povrchu je zlatohnědá. Moc dobrá - tak si pochutnejte.

RADA: 5 vychytávek pro snadné pečení

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Třešňové rizoto

Třešňové rizoto

Třešňové (višňové) muffiny / koláč

Třešňové (višňové) muffiny / koláč

Třešňový dort s mákem

Třešňový dort s mákem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Edita:D | 17. 7. 2015 14:09

    Super buchta :-* . Dala jsem do ní rybíz :-) .

  • Petra F. | 23. 6. 2015 18:08

    Výborná bublanina. Nadýchaná jako peřinka, dělám už podruhé a opět vypadá výtečně. Děkuji za recept. Doporučuji! :-) :-) :-)

  • sarka | 4. 6. 2015 19:10

    kolik mleka? a chybi v postupu!

  • miri | 21. 7. 2014 22:34

    řekla bych že je to troubou... stará plynová nám to též dělala, na povrchu spáleno a uvnitř syrová ;-) recept je v pořádku... <:-)

  • Lenka | 12. 7. 2014 00:41

    být vámi zvážím vaše kuchařské dovednosti... ostatním tady se to podle komentářů a hodnocení asi povedlo...

  • nejsem | 11. 7. 2014 22:00

    Je to sice rychlé, ale není to vůbec dobré. Je z toho placatá, na povrchu tvrdá, uvnitř mokrá, placka. Nijak se to nezvedlo a ani chuťově to není dobré. Není nad bublaninu se sněhem...

  • Eva | 23. 6. 2014 08:28

    Kdepak ten receptik najdeme? <3

  • Vojta | 22. 6. 2014 17:43

    Už je v troubě. Třešňová. Doporučuji přidat trošku rumu nebo rumové tresti. Tím se nic nezkazí a na chuti to přidá ;-) Jinak vypadá krásně a určitě bude i mooooc dobrá. Díky za recept :-*

  • Natali | 13. 4. 2014 14:11

    Akurát som dopiekla :) No na bublaninu som si netrúfala, ale táto je senzačná aj chuťovo aj príprava je jednoduchá :) Mňamky :-)

  • Kinka11
    Kinka11 | 16. 7. 2013 16:54

    Právě jsem dopekla - a malinko jí spálila :-( Jinak udělat těsto bylo opravdu jednoduché, voní hezky, třešně zůstaly na povrchu. Pekla jsem na klasickém velkém nízkém plechu - ani mi neutekla :) Zatím vypadá dobře, snad bude i tak chutnat. dávám 1. Díky za super rychlý recept! :-)

  • Eva Mastíková | 16. 7. 2013 05:46

    Úžasná - naprosto skvělá. Díky za ni. :-*

  • DejnaDee
    DejnaDee | 26. 6. 2013 15:14

    Už se těším, jak si přítel po návratu z Prahy pochutná! :) Div jsem jí "nesežrala" sama! :D

  • ZDENEK | 21. 6. 2013 18:04

    PRO TY CO NEVEDI KOLIK TOHO MLEKA TAK TRICTVRTE HRNKU

  • Evunia | 3. 12. 2012 08:29

    Dělala jsem s ananasem a mandarinkami.Povedla se. 8-)

  • svetlus | 1. 12. 2012 16:53

    Jahody mi zustaly pekne na vrchu. Mleka jsem dola podle oka. Tolik, aby bylo ridke testo. Jenze, co se mi nezdalo potom , co jsem bublaninu vyndala z trouby bylo to,ze uvnitr je nejaka vlhka, TEKUTA moc...Premyslim, cim to je... Mozna kvuli tomu, ze jsem dala OLIVOVY olej??? Jinak jsem nikdy bublaninu nezkazila a tato se mi zda nepovedena! Prosim poradte.

  • tunay | 4. 7. 2012 10:28

    Příšte zkuste ovoce obalit v hladké mouce to by mělo pomoct

  • kristýna | 23. 6. 2012 14:18

    Výborná :-)!!!

  • mirkadedinova | 23. 6. 2012 12:24

    byla vynikajici jen se poni zaprasilo :-D tak jsem musela udelat jeste jednu :-P

  • mirkadedinova | 23. 6. 2012 12:24

    byla vynikajici jen se poni zaprasilo :-D tak jsem musela udelat jeste jednu :-P

  • tea | 20. 5. 2012 19:57

    tak nevim, ale dnes jsem ji zkoušela a asi jsem těsto udělala moc řidké.., protože se mi lesní ovoce propadlo úplně na dno.. :'( chuťově je dobrá, ale na výstavu to není.. :-D taky by tady mohlo být kolik zhruba toho mléka.."těsto by mělo být tekuté" tak já jsem asi tu tekutost neodhadla..:/

  • sim | 17. 5. 2012 17:09

    Peču už přes pul hodiny a stále je uvnitř tekutá.. tak nechápu.. :-$

  • Klokan7 | 9. 5. 2012 03:01

    pekla jsem 40 -45 min...:):):) vynikajci...:) :-)

  • zasuvka
    zasuvka | 5. 2. 2012 16:42

    nejvíce oceňuji její jednoduchost O:-)

  • Štefan | 30. 1. 2012 18:17

    jen pro dotaz nema tam bejt nahodou polohrubá mouka namisto hladký :-)

  • Marketa | 7. 8. 2011 10:33

    Dobra bublanina ,velmi rychla bez neporadku. Jen trosku sucha.

  • Janie | 4. 8. 2011 16:21

    Luxusní bublanina. Rychlá, snadná a opravdu výborná...určitě doporučuji :)

  • petula24 | 29. 7. 2011 20:45

    výborná a hlavně rychlá.super

  • Ladia
    Ladia | 13. 7. 2011 12:14

    Rychlá a velmi chutná :-)

  • Hanz | 13. 6. 2011 14:40

    rychlé ,levně ,chutně a co víc si přat když je nacestě nečekaná návštěva.

  • Tereza T
    Tereza T | 9. 3. 2011 15:49

    Dobrý den, u mléka je uvedena poznámka: Těsto by mělo být tekuté. Dolévala bych tedy dokud nebude mít požadovanou konzistenci. Vanilkový cukr jsem doplnila, díky za upozornění.

  • Tereza | 9. 3. 2011 10:59

    V ingrediencích je uvedené mléko, ovšem už ne kolik... Vanilkový cukr tam není pro jistotu vůbec :-! Už jsem jedla lepší, ale nejhorší to taky není...

  • Marzenka | 28. 1. 2011 13:37

    Bublaninu jsem dělala se švestkami a nemůžu si jí vynachválit. I návštěvě chutnala :)

  • katka k | 4. 2. 2010 13:27

    Dnes jsem zkusila, pokud hledate nadychanou piskotovou bublaninku, tak budete asi zklamani, ale pokud hledate recept na klasickou ovocnou buchtu, tak je to dobre. A take rychle a bez neporadku.

  • katka k | 4. 2. 2010 13:17

    dnes jsem vyzkousela a ja tedy moc nadsena nejsem. Ale kolik lidi tolik chuti. Me z toho konzistenci vysla proste takova obycejna "buchta" od bublaniny jsem cekala neco lehciho a nadychanejsiho. ALe neni to spatne. Priste holt zkusim nejakou pravou piskotovou bublaninu. Pozitivum ovsm je ze je tato hrneeckova velmi rychle hotova a skoro nic se nezaspini.

  • iva nemcova | 19. 9. 2009 18:29

    jako ovoce jsem pouzilasvestky,pridala jem posypku,vyborna bublanina. davam jednicku!

  • Bahar Karaer | 6. 7. 2009 18:17

    Dneska jsem ji upekla s merunkami a broskvemi. Pekla jsem ji na 180 stupnu priblizne 25 minut. Je nadychana, vonava a chutove vyborna.

  • vilda babič | 23. 6. 2009 07:42

    musím se přidat k pozitivnímu hodnocení, výborná !!!! dávám do oblíbených a děkuji Babičová

  • Michaela Štěpánová | 20. 6. 2009 22:06

    realita předčila moje očekávání fakt moc dobrá buchta :) dělala jsem jí s třešněmi a byla dost sladká takže příště asi uberu trochu cukru

  • maru hlinková | 3. 12. 2008 17:35

    Bezvadny recept kdyz jste u nekoho, kdo nema ani vahu, ani slehac. Presto se da upect vyborna buchta! Jednoduche a rychle.

  • Zdeňka Slámová | 28. 8. 2008 09:10

    jednoduché a moc dobré :-)

  • Linda Klein | 9. 3. 2008 14:17

    Dnes jsem upekla s cervenym rybizem a s malinami. Bublanina krasne nabehla a chutnala vyborne. Za hodinu byl plech pryc :-))

  • Karel Crmak Sydney | 7. 3. 2008 22:50

    No zkusim to udelat kdyz si to tak kazdy chvali

  • marta | 5. 3. 2008 19:44

    ja som slovenka a robila som vasu bublaninu a super nach chutila....a bez vazenia)) dakujem----marta/ kosice

  • Viper | 30. 10. 2007 13:14

    Byla fakt super. I dokonce já jako chlap jsem to zvládl a první buchta v nové troubě se fakt povedla. Vyzkoušel jsem ji s jablky a rozinkami a nacpal jsem tam ještě trochu rumíku. ;-)

  • Iveta Hlavicová | 22. 9. 2007 23:14

    Tak tahle bublanina je fakt super. Sklidila jsem pochvalu od celé rodiny i od přítele a než jsem se otočila byla pryč :-) akorát jestli můžu poradit tak ji zkuste s ANANASEM, je to fakt dobré..Takže paní Dano děkuju moc za inspiraci..

  • josef dolejsi | 15. 7. 2007 18:33

    naposto vyborna delal jsem ji se zavar. broskvema .a behem pul dne byla fuc...

  • Slvinka | 26. 6. 2007 20:32

    Opravdu výborná!!! Pro mě hlavní pozitivum, že nemusím dělat sníh :-)!Ale chuťově je opravdu vynikající!!!!

  • petra | 20. 6. 2007 00:29

    super recept bez vazeni!!!!!myslim ze takhle ma vypadat bublanina!!!!!diky!

  • Anonym | 13. 6. 2007 07:38

    Když bych chtěla použít na tuto bublaninu višně,mám je obalit v cukru nebo je mám použít takové jaké jsou?

  • Šárka Tkáčová | 5. 6. 2007 11:26

    Pekla jsem v sobotu bublaninu z jahodami , vyzkoušela jsem tento recept,ale trochu mě zklamal,jsme zvyklí na nadýchanou bublaninu,u nás se jí říká cvibach.Tato je hutnější,kolem jahod se udělaly jakoby důlky . Ale chuťově nebyla špatná , prostě každý podle své chuti.Potřebovala jsem 2 dávky , tak druhou bublaninu jsem udělala podle svého osvědčeného receptu ,který nám od maminky . Krásně vyskočila a ovoce se schovalo jako v peřinách Jak měli možnost porovnat jedlíci , vyhrála ta naše osvědčená.Je sice ze 6 vajec, ale je tam míň oleje,není na hrnečky ale na váhu, zkusím vložit recept,kdyby chtěl někdo vyzkoušet.

  • Hanka Šimmerová | 2. 6. 2007 14:59

    Dnes jsem pekla a taky moc moc chválím! Je to jednoduché, rychlé a vynikající!

  • Oli | 29. 5. 2007 13:10

    Tak musim rici, ze je skvela :-). Tento recept jsem vyzkousela poprve (drive jsem bublaninu pracne slehala z bilku), ale ode dneska jen podle tohoto receptu :-). Rychla, snadna a vyborna ;-).

  • Petra Harvišová | 28. 5. 2007 12:52

    Super všude nám tady krásně voní...........použila jsem Rebarboru a trochu jahod výborné.............u Rebarbory dejte více cukru.............prostě balada doporučuju

  • Jakub | 15. 5. 2007 17:12

    Tak ted se pece :) pecu pioprve tak uvidime, je to prekvapeni pro mou pritelkyni :)

  • Marianna | 10. 5. 2007 19:25

    Bublanina je skvela. Z taniera sa len tak zaprasilo, ked sme si na nej pochutnali.

  • Kateřina | 30. 4. 2007 18:10

    Je vynikající. Doporučuji místo normální hladké mouky dát špaldovou - je výraznější chuti a zdravější.

  • Monika | 24. 3. 2007 11:09

    Bublanina není můj nejoblíbenější moučník, ale tahle je opravdu vynikající, vřele doporučuji.

  • Ivana | 21. 3. 2007 15:52

    Peču, peču tak jsem zvědavá jak to dopadne. Dala jsem ještě na ní žmoleku. tak jsem zvědavá jak dopadne...

  • Anonym | 13. 3. 2007 10:28

    Určitě ano,ale každý si to musí upravit na svou bábovkovou formu.

  • martas | 13. 3. 2007 06:56

    Chtela bych se jen zeptat jestli se da bublanina upect v babovkove forme, dekuji moc

  • marie chocholová | 2. 3. 2007 19:16

    Teď jsem dopekla,ale nevím,nevím,zatím se mi moc nezdá!Doufám že až zakrojím a ochutnám,že to bude to pravé!

  • m | 16. 1. 2007 14:53

    ted sem to dal do trouby jsem zvedav :D:Dpriprava mi trvala dele protoze sem musel do obchodu pro mouku :D

  • Petr | 9. 1. 2007 16:17

    To Katerina: Díky za tip!!! Se srážením těsta jsem měl potáže, vždycky jsem to šlehal jak magor, a teď se dozvím tohle. Tenhle recept mi vyšel nádherně a díky tipu slečny/paní Kateřiny buchta nádherně vzešla... Jen se to peklo déle než 15min, ale to asi záleží na troubě a plechu atp.

  • Katerina | 28. 7. 2006 19:48

    Evo, buchty se vetsinou zdrcnou, kdyz je testo moc promichane. Ja vzdycky smicham nebo i vysleham tzv. mokre ingredience (vejce, tuk, mleko) a potom do nich jemne vmicham spolu prosate suche (mouka, kyprici prasek, cukr) a zatim se mi vsechno dari. Btw - nekdy se cukr sleha s mokrymi ingrediencemi, ale jinak je postup stejny. Zkuste to.

  • kLÁRA PETERKOVÁ | 28. 7. 2006 17:59

    Tato bublanina je opravdu výborná ...dala jsem do ní jahody , třešně a meruňky a honotím za 1 . Je mi teprve 12 a i tak jsem ji zvládla upéct levou zadní (-:..DOPORUČUJI...

  • Honzík | 28. 7. 2006 13:31

    mňam mňam, borůvky i rybíz dokonalé, plus ROZHODNĚ ta kůra z citronu, doporučuji!

  • Kateřina Nováková | 18. 7. 2006 10:32

    Vyzkoušela jsem ji už několikrát s třešněma a teď s malinama a je výborná!!!! Dávám za 1.

  • Ivana Šimčíková | 4. 7. 2006 19:42

    Tak jsem je právě upekla a ochutnala, zkombinovala jsem třešně a zbytek jahod a nemá to chybu, krásně naskočila a rychle se upekla. Určitě brzy zopakuju. Dávam za 1

  • Lida | 3. 7. 2006 19:04

    Zkousela jsem s merunkami, minuly tyden, byla moc dobra. Dneska jsem zkousela s tresnemi a byla jeste lepsi. Vubec neni sucha. Jo a nastrouhala jsem tam navic kuru z mensiho citronu.Krasne se to provonelo :-)

  • Barbora Fraisová | 30. 6. 2006 23:33

    Opravdu dobrá, smlsli jsme si, byla jedná báseň.

  • Tereza Jarčušková | 26. 6. 2006 12:25

    Robím najčastejšie hrnčekovú bábovku, ale dávam do cesta 4 vajcia, 1 nie plný hrnček cukru, 2 hrnčeky, ale polohrubej múky, 1 prášok do pečiva a oleja len pol hrnčeka a 1 hrnček studeného mlieka. Ak treba trocha mlieka dolejem, nie každá múka je rovnaká. Táto bábovke je ale aj tak "hutnejšia", nadýchaná nebude ako z piškótového cesta.

  • Anonym | 26. 6. 2006 10:51

    Jednoduchá sice je, ale nadýchaná teda moc nebyla, hodnotím 3. Nic moc

  • Eva Halousková | 26. 6. 2006 10:33

    Zkusila jsem,vyhodila jsem.Krásně zhnědla, naskočila, na špejli nic nebylo, vytáhla jsem z touby a po 5 min z toho byla sražená placka, uvnitř šedá.

  • Jana Malá | 25. 6. 2006 19:56

    A není to moc mastné když se tam vrazí jeden hrnek oleje?

  • Janinka | 23. 6. 2006 15:22

    Musím souhlasit se všemi pochvalnými komentáři. Je to rychlé a jednoduché. No a hlavně móóóc dobré. Navíc tím, že se buchtička poměrně zprudka peče, tak zůstanou jahůdky pěkně v celku. Určitě za jedna ... škoda jen, že má málo hodnocení - jasný aspirant na TOPku :-))

  • Marťa | 20. 6. 2006 12:20

    Také jsem byla velice spokojená.Nikdy jsem tak dobrou bublaninu nejedla. Vynikající!!

  • Barbora Polakova | 11. 6. 2006 20:52

    velmi dobra,rychla,jednoducha spravila som ju s tresnemi,davam za 1.

  • kotatko | 10. 6. 2006 20:56

    jaaaa ji tam nechala cca 11 minut a pripekla se mi chjoo :-)) ale neva. my spapame s kocourem vsechno. a hlasim ze je vynikajici. uz si to pisu do sve kucharky. :-)

  • Blanka Weisserova | 29. 5. 2006 15:49

    Skvělá bublanina, je krásně nadýchaná a recept je opravdu jednoduchý.A když jsem to zvládla já takový antitalent tak to zvládne každý.Všem vřele doporučuji.:o)

  • marcela brophy | 21. 5. 2006 20:43

    no zkusila jsem ji s boruvky ....a byla sucha :(ale vzesla hezky;)

  • marcela brophy | 19. 5. 2006 10:11

    dnes bublaninu vyzkousim a dam vedet jak se nam povedla :)

  • Jája z VM | 14. 5. 2006 22:52

    VYNIKAJÍCÍ!!! Dříve jsem byla zvyklá bublaninu péct z polohrubé mouky, ale díky tomuto receptu už ji jinak než z hladké mouky neupeču :o)Včera jsem ji upekla se zavařenými třešněmi a měla opravdu úspěch.. vše jak je psáno je akorát.. není potřeba nic měnit.. DANI, DĚKUJEME ZA RECEPT!!

  • Milly VANILLY | 8. 3. 2006 01:46

    PERFEKNI RECEPT! Jednoduchy, na hrnecky & 420" FARENHEIT PREPOCET NEZAPOMENTE!= Pro zacatecniky <jAKO JA!> DEKUJI ZA POOOOMOCCC! :-) MILLY

  • Hana Eksteinová | 24. 2. 2006 11:26

    Dnes jsem bublaninu udělala, je dobrá. Fakt. Zkoušela jsem ještě jiné recepty ( odjinud ), ale tato bublanina se mi zdá zatím nejlepší.

  • Anonym | 25. 1. 2006 18:48

    Už se těším jak bude dobrá!

  • alenka | 1. 12. 2005 21:46

    Mňam, je fakt super. a úplne jednoduchá.

  • Jana z VM | 22. 8. 2005 11:10

    Omlouvám se za překlep - pochopitelně patří - hrnek na čaj, žádný hrnek na čas neznám. Díky za pochopení..

  • Jana z VM | 22. 8. 2005 08:01

    Moniko, já jsem si na to vzala normální hrnek na čas. Myslím,ž e je to jedno, jaký hrnek se použije.Bublaninu jsem v sobotu pekla s rybízem. Byla dobrá, ale zřejmě jsem toho rybízu dala až moc, buchta byla až moc "mokrá".

  • Monika | 29. 7. 2005 11:46

    Vďaka za typ. Ale aj tak mam jeden dotaz: suroviny sa merajú na hrnčeky - aký veľký má byť ten hrnček (2 dcl alebo 3 dcl)? Ď.

  • Anonym | 29. 7. 2005 10:21

    Moniko, recept pani D.P. jsem jeste nevyzkousela, ale na bublaninu pouzivam recept na testo z rezy Rafaelo a nikdy to "neskvacne" :-)))))

  • Monika | 28. 7. 2005 08:03

    Už ste niekto túto bublaninu vyskušal? Bola by som zvedavá ako to dopadlo, lebo ja mam iny recept a nie som s ním spokojná (pri pečení cesto krásne nafúkne do výšky, ale akonáhle ho vyberiem z rúry a chladne, tak "skvacne"). Možno robím niekde chybu a neviem o tom.

  • Jana z VM | 27. 7. 2005 12:54

    Zase další lákadlo.. Už opravdu nevím, co péct dříve. To je tolik perfektních receptů,jo,jo.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dezerty Koláče, buchty, bublaniny a crumbly Nejlepší dezerty
Moučníky Koláče Květen Červen Červenec Snídaně Dopolední svačina Svačina Pečení Děti Vegetariáni Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krupice Hladká mouka Lesní ovoce Mléko Prášek do pečiva Slunečnicový olej Vanilkový cukr Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Obrácené řízky

Obrácené řízky

Rebarborové řezy

Rebarborové řezy

Kokosová roláda jednoduše

Kokosová roláda jednoduše

Pohanková pomazánka

Pohanková pomazánka

Cuketová čína 3

Cuketová čína 3

Lívanečky s jablíčkem - bez vajec

Lívanečky s jablíčkem - bez vajec

Jerky - sušené maso

Jerky - sušené maso

Sýrovo-šunková pomazánka

Sýrovo-šunková pomazánka

Dušené vepřové maso s kedlubnou

Dušené vepřové maso s kedlubnou

Doporučujeme

20 minut
Kuřecí piccata

Kuřecí piccata

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

30 minut
Žloutkové řezy jako vánek

Žloutkové řezy jako vánek

20 minut
Mac and cheese s chřestem a hráškem

Mac and cheese s chřestem a hráškem

30 minut
Strakaté blondie

Strakaté blondie

40 minut
Whisky krkovice s opečenými bramborami

Whisky krkovice s opečenými bramborami

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

Poslední sledované recepty

106
Bábovka s tvarohovou náplní
Bábovka s tvarohovou…
67
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
49
Virgin Mojito (nealko)
Virgin Mojito (nealko)
39
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
38
Čočkové placičky ala bramboráčky
Čočkové placičky ala…

Zajímavé články

Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou barvou i chutí
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou…
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i zeleniny!
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i…
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo rizoto
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo…
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a bez vaření
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a…
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou většina z nás jí špatně. Víme, jak na ně!
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou…
AHA.cz Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Blesk pro ženy Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Ženy.cz Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Blesk.cz Hvězda Ulice Milena Steinmasslová: Jak se z nás nestaly »krávy«

Hvězda Ulice Milena Steinmasslová: Jak se z nás nestaly »krávy«

SportRevue.cz Tohle jsou přítelkyně a ženy (ex)pilotů Formule 1. Kdo má doma největší kočku?

Tohle jsou přítelkyně a ženy (ex)pilotů Formule 1. Kdo má doma největší kočku?

Maminka.cz Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Blesk Horoskopy Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Další doporučené recepty:

Bublanina
Bublanina
Bublanina - tutovka (tutově se povede)
Bublanina - tutovka (tutově se povede)
Bublanina do hrníčku
Bublanina do hrníčku
Bublanina II.
Bublanina II.
Bublanina lehce a rychle
Bublanina lehce a rychle
Bublanina s broskvemi
Bublanina s broskvemi
  • Recepty.cz
  • Bublanina hrnečková
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact