• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Bublanina bleskovka
Napište svůj komentář k receptu

Bublanina bleskovka

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bublanina bleskovka
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      ks vejce
    • 100
      g majonéza
    • 12
      lžíce cukr 6-12,podle kyselosti ovoce
    • 12
      lžíce polohrubá mouka
    • 0,50
      balíček prášek do pečiva

Postup přípravy receptu

1
Šleháme vejce s cukrem a majonézou, pak přidáme mouku s práškem. Pekáček vyložíme papírem, vlijeme těsto a poklademe ovocem. Pokud je ovoce mokré, lehce ho obalíme v mouce (rybíz v cukru) než ho dáme do těsta, aby nekleslo ke dnu. Pečeme v mírně předehřáté troubě -horkovzduch na 150 °C asi 20 minut. Když zrůžoví, špejlí zkusíme, jestli je propečená. Necháme vychladnout a vyklopíme.
2
Do těsta kupuji většinou majolku v malé vaničce nebo v sáčku (Poličanka), protože je to balení po 100 g. A vůbec nevadí, že je trochu ochucená.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Bábovka "bleskovka"

Bábovka "bleskovka"

Banánová bleskovka - dort

Banánová bleskovka - dort

"Péřová" bublanina

"Péřová" bublanina

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • lljhnc | 15. 12. 2011 16:37

    bOcXIp <a href="http://tpsawkkmeenn.com/">tpsawkkmeenn</a>, [url=http://hgrxpjyurmpc.com/]hgrxpjyurmpc[/url], [link=http://pkleqkubmrff.com/]pkleqkubmrff[/link], http://hyhvrxietiww.com/

  • Tereza T
    Tereza T | 8. 6. 2011 13:27

    Opraveno, díky.

  • recepty73
    recepty73 | 7. 6. 2011 21:50

    ...moučníky :-[

  • Hela - | 10. 6. 2007 09:16

    Pro Zuzanku: ano, majonéza má velmi široké využití, dělám z ní buchty, koláče... Pokud chcete zkusit opravdovou delikatesu s majonézou, zkuste můj recept Lahůdkový losos s majonézou. Je to moc dobré a jak já říkám - recept pro obě ruce levé

  • Simča Sládková | 5. 6. 2007 13:09

    Zuzano, fakt, normální majonéza (tedy bez příchutí či okurek :o))) ) jako do salátů. Neboť co je to majonéza? Žloutky + tuk + trošinky soli a případně citrónu (či octa). To vše hoooodně dobře ušlehané. Tedy nic, co by nemohlo být v koláči či bábovce. Já dělám z majonézy leccos pečeného a fakt je to dobré !!!!

  • Zuzana | 4. 6. 2007 15:26

    Ahojky prosim vas pekne to ozaj jako majonezu co ide aj do salatov? ja sa divim, nikdy som to nepocula, ale vyskusamdiky

  • Anna | 31. 5. 2007 06:39

    Určitě vyzkouším,protože těsta s přidáním majonézy mám ráda. Jsou vláčná a pokud se ihned nesní,tak vydrží:-). Peču i "majonézové" kynuté buchty.

  • Hela - | 29. 5. 2007 15:10

    Pekáček je asi 20x30 a po upečení je bublanina asi 5-6 cm vysoká.

  • Jiťa | 29. 5. 2007 12:14

    Helo, jak velký pekáček používáš?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Buchty Rychlovka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Majonéza Polohrubá mouka Prášek do pečiva Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Šlehačková roláda III.

Šlehačková roláda III.

Mexická zeleninová polévka

Mexická zeleninová polévka

Gulášová krkovička

Gulášová krkovička

Výborný těstovinový salát s vejcem

Výborný těstovinový salát s vejcem

Francouzská gratinovaná cibulačka

Francouzská gratinovaná cibulačka

Pribináček

Pribináček

Listové šátečky (nejen) s tuňákem

Listové šátečky (nejen) s tuňákem

Chléb pečený v kastrolu

Chléb pečený v kastrolu

Smetanový dort s ovocem

Smetanový dort s ovocem

Doporučujeme

30 minut
Topinky s houbami a čedarem

Topinky s houbami a čedarem

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

75
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
28
Ořechové řezy s vločkami
Ořechové řezy s vločkami
24
Klasické lečo
Klasické lečo
21
Květákový nákyp jako příloha
Květákový nákyp jako…
20
TZATZIKI - originální řecký recept
TZATZIKI - originální…

Zajímavé články

Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5 snadných receptů od pondělí do pátku
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5…
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak je zpracovat
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak…
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně zpracovat úrodu
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně…
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty: Dokáže udělat sladký bazén, ostrov i vázu s květinami
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty:…
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na něj!
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na…
AHA.cz Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Mimibazar Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Dáma.cz Udělat si dobře můžete i bez partnera: Čím nahradit sex, když jste single?

Udělat si dobře můžete i bez partnera: Čím nahradit sex, když jste single?

Blesk pro ženy Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Ženy.cz Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Blesk.cz Monika Absolonová v Osvětimi: Navštívila rodinný pomník!

Monika Absolonová v Osvětimi: Navštívila rodinný pomník!

SportRevue.cz FOTO: Krásky z bazénů. Simona Baumrtová, Bára Seemanová a 30 dalších nejhezčích (ex)plavkyň světa

FOTO: Krásky z bazénů. Simona Baumrtová, Bára Seemanová a 30 dalších nejhezčích (ex)plavkyň světa

Maminka.cz 7 mocných komplimentů, které by měly mámy říkat svým dcerám v každém věku

7 mocných komplimentů, které by měly mámy říkat svým dcerám v každém věku

Blesk Horoskopy Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

  • Recepty.cz
  • Bublanina bleskovka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact