Bublanina je trochu suchá, ale chuťově dobrá. Možná jak ovoce pustí šťávu, tak zvhlne, ale do té doby asi nebude :-[ :-[ :-\
Eva Tranová
|3. 1. 2009 14:54
prosimvás jak dlouho se to peče?a má to být tak tekuté?
v
|26. 3. 2008 18:12
pičusové
JANIČKA
|26. 3. 2008 18:12
Bublaninka je výborná,ale měla takový háček..Polili jsme si to ještě želatinou a já jsem tam dala do té želatiny sůl místo cukru!!!Takže si potom pejsci pochutnali
JANIČKA N
|26. 3. 2008 18:07
BUBLANINKA JE VÝBORÁ,AŽ NA TO ŽE JSME SI TO JEŠTĚ ZALILI ŽELATINOU A DALI JSME DO NÍ SŮL MÍSTO CUKRU.TAKŽE JSI PEJSEK POCHUTNAL
Michael Kremláček
|30. 1. 2008 06:09
Tak zitra zkusim jak bude bublanina chutnat v Americe a doufam, ze tady sezenu vsechny ingredience )
gabina taušová
|13. 5. 2007 13:27
Tak nám se ta bublanian povedla a byla dobra, ale hnedka pryč....tak to má bejt ...tak dobrou chuť
XXX
|25. 7. 2006 11:32
Dnes ji chci pect, tak uvidíme jak to dopadne.
drahoslava vimrova
|29. 6. 2006 17:54
dnes jsem ji pekla ,a není vubec sucha,je velmi dobrá.
Dana M.
|12. 4. 2005 07:37
To musí být opravdu strašně suché. Já dávám do bublaniny asi jen 4 vejce - žloutky nejprve utřu s cukrem do pěny, pak přidám mouku, prášek do pečiva, asi 1/2 sklenky oleje a 1/2 sklenky mléka (může být i voda). Nakonec zlehka vmíchám sníh z bílků, naliju na plech, pokladu ovocem a upeču. Je to dobré obzvlášť s nějakým ostřejším ovocem - jahody, višně, rybíz, angrešt ...