Máslo, brynzu, mouku a sůl vypracujeme v těsto. Vyválíme na sílu asi půl cm, a vykrajujeme malá kolečka nebo prostě plát rozkrájíme na malé čtverečky či obdélníčky. Klademe na plech blízko sebe, neboť těsto nabývá vzhůru, jednou tolik. Potřeme vejcem a na každý kousek vtlačíme kousek klobásy. Upečeme a je hotovo.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Tereza J.
|13. 3. 2010 08:59
Ani u nás sa nikdy na bryndzovníky nič nedávalo, presne ako píše Monika.
Monika T
|12. 3. 2010 14:32
Ja na to žiadnu údeninu nedávam, urobím len cesto z masla, múky a bryndze, potriem vajíčkom a pečiem. Je to zdravšia alternatíva na chrumkanie oproti zemiakovým lupienkom alebo pečivu z listového cesta.
Martina
|31. 12. 2006 11:01
Práve som dopiekla, musim povedat, že je to naozaj iba pre žalúdky s dobrým trávením, na môj vkus je to príliš mastné! No, ale koľko ľudí toľko chutí.
Marína
|13. 12. 2006 13:52
Vajce je v tomto prípade "lepidlom".
Andra
|13. 12. 2006 11:01
To vypadá zaujímavo... určite vyskúšam. Nevyskočí klobása z cesta pri pečení?