Zapečené brynzové halušky
Brynzové halušky
Slané pečivo - co dům dal
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Ďakujem za upozornenie, to "po" som prehliadla...
Andra, v ingredienciách je napísane: po 250 g polohr. múky, bryndze, masla. T.z. z každej suroviny 250 g.
Koľko bryndze?
Kristina, do cesta ide múka, bryndza, maslo, soľ. Vyvaľkané cesto potrieme žĺtkom a posypeme strúhaným syrom.
Nerozumím postupu,jak je napsán.Sýr také přijde do těsta nebo jen navrch,kdy se těsto vyválí,kdy se přidá brynza?Děkuji za přesnější popis
Léčivý sirup z jitrocele
Třešňové halušky
Zapečený květák III.
Double švestkový koláč
Ořechové kostky - miniřezy
Houskový knedlík z domácí pekárny
Halali-smetanová omáčka po našem
Cibulovo-česnekové plátky
Krkovička pečená na medu a hořčicí
Srbské rizoto
Meruňkové knedlíky - kynuté
Buřty na pivě
Strouhaný koláč s tvarohem a borůvkami
Znojemské okurky
Cuketové placky bez lepku
Rybízový koláč jako od babičky
Zapečené brambory s masem a smetanou
Chalupářské poháry