Zapečené brynzové halušky
Brynzové halušky
Slané pečivo - co dům dal
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Ďakujem za upozornenie, to "po" som prehliadla...
Andra, v ingredienciách je napísane: po 250 g polohr. múky, bryndze, masla. T.z. z každej suroviny 250 g.
Koľko bryndze?
Kristina, do cesta ide múka, bryndza, maslo, soľ. Vyvaľkané cesto potrieme žĺtkom a posypeme strúhaným syrom.
Nerozumím postupu,jak je napsán.Sýr také přijde do těsta nebo jen navrch,kdy se těsto vyválí,kdy se přidá brynza?Děkuji za přesnější popis
Vepřové bavorské závitky
Květáková polévka II.
Česnekové těstoviny se sýrovými…
Čokoládové buchtičky s čokoládovým…
Velikonoční beránek dle časopisu F.O…
Cizrna po boloňsku
Salát s rukolou a olivami
Cuketová nádivka (nákyp) s uzeným…
Kynutý koláč s tvarohem
Pomazánka z uzeného pstruha
Chřestový salát s vejcem
Bylinkové kuře v marinádě chermoula
Žloutkové řezy jako vánek
Mac and cheese s chřestem a hráškem
Strakaté blondie
Rozkvetlý chléb
Chřestová polévka s pestem
Slaný chřestový koláč