Zapečené brynzové halušky
Brynzové halušky
Slané pečivo - co dům dal
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Ďakujem za upozornenie, to "po" som prehliadla...
Andra, v ingredienciách je napísane: po 250 g polohr. múky, bryndze, masla. T.z. z každej suroviny 250 g.
Koľko bryndze?
Kristina, do cesta ide múka, bryndza, maslo, soľ. Vyvaľkané cesto potrieme žĺtkom a posypeme strúhaným syrom.
Nerozumím postupu,jak je napsán.Sýr také přijde do těsta nebo jen navrch,kdy se těsto vyválí,kdy se přidá brynza?Děkuji za přesnější popis
Jemná perníková buchta
Rychlá zelňačka III.
Krémová květáková polévka
Bublanina - tutovka (tutově se povede)
Polévka z vepřových kostí s haluškami
"Bramborák" se švestkami
Linecký jablkový koláč
Balkánský listový závin slaný
Focaccia s olivami a rozmarýnem
Telecí řízky v bylinkové strouhance
Pesto z medvědího česneku a vlašských…
Lemon curd
Rychlá bábovka
Jarní minestrone s petrželovým pestem
Tvarohové řezy s mákem
Bylinková vepřová panenka
Hrášková šakšuka
Palačinky se šunkou a vejci