Zapečené brynzové halušky
Brynzové halušky
Slané pečivo - co dům dal
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Ďakujem za upozornenie, to "po" som prehliadla...
Andra, v ingredienciách je napísane: po 250 g polohr. múky, bryndze, masla. T.z. z každej suroviny 250 g.
Koľko bryndze?
Kristina, do cesta ide múka, bryndza, maslo, soľ. Vyvaľkané cesto potrieme žĺtkom a posypeme strúhaným syrom.
Nerozumím postupu,jak je napsán.Sýr také přijde do těsta nebo jen navrch,kdy se těsto vyválí,kdy se přidá brynza?Děkuji za přesnější popis
Jablková buchta bez vajec
Műsli tyčinky
"Wiener Schnitzel" á la šéfkuchař
"Low Temperature" - Roastbeef
Čínské masové placičky alá Zita…
Rybízový koláč s tvarohem a drobenkou
Bylinková dýně s balkánským sýrem
Kuřecí prsa po asijsku
Dušené kuře se zeleninou (tajine /…
Křupavý bůček na hruškách a badyánu
Perníčky
Klasický recept na polevu na perníčky
Vanilkové rohlíčky VI.
Pracny z roku 1900
Kouzelný vaječný koňak
Linecké cukroví krok za krokem
Madlenky
Čerstvé kimchi