Moc dobrá, použil jsem normální cibuli najemno nakrájenou a přidal jsem lžíci majolky a obyč. hořčice. 8-)
tybrďo
|19. 4. 2012 12:09
Až na to, že tu podivnou rostlinnou hmotu rozhodně nemůžeme nazývat máslem a už vůbec se o tom nedá tvrdit, že se jedná o zdravější variantu. Máslo je přírodní produkt, zato než se vyrobí ta umělotina, tak to trvá a je k tomu zapotřebí spousta syntetických látek.
týjo
|19. 4. 2012 11:36
to je snad jedno, když to má být zdravější tak třeba rostlinný
Udělala jsem pomazánku ze surovin z receptu a vznikla mi drobenka dobrá akorát tak na posypání špaget . Je možné, že jsem poměr surovin odhadla úplně špatně, autor se ho neobtěžoval napsat, ale spíš si myslím, že tam určitě chybí ještě nějaká surovina jako pojivo. Tak jsem přidala bílý jogurt a opravdu, vyšla z toho moc dobrá pomazánka . Takže hodnotím ten recept již s tím bílým jogurtem, bez něho mi to nefungovalo.