Skvělý dezert k odpolední kávě nebo k čaji - to jsou „blondýnky” ze světlého těsta doplněné o sladké brusinky. Hotové jsou za chvilku a uctíte s nimi nejen rodinu, ale i případné hosty.
RADA: Jak poznat kvalitní máslo?
RADA: 5 vychytávek, které využijete nejen při pečení sladkého!
Žemlovka s brusinkami
Sezamky s brusinkami a karamelem
Makovník s brusinkami
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Horácké knedlíky
Kuřecí prsa v hořčičné omáčce
Medové perníčky III.
Koláč s hroznovým vínem
Hlíva na kořenové zelenině se smetanou
Zapečené buřty s nivou a cibulí
Francouzský máslový koláč Chinois
Jednoduchý meruňkový dort (řez)
Dušené vepřové maso s kedlubnou
Obalovaný asijský květák z trouby
Hraběnčiny řezy
Hovězí sekaná Wellington
Brokolicová polévka se smetanou
Gyoza knedlíčky
Dýňové muffiny
Dršťková polévka z václavek
Vanilkový cheesecake
Řepánky