Skvělý dezert k odpolední kávě nebo k čaji - to jsou „blondýnky” ze světlého těsta doplněné o sladké brusinky. Hotové jsou za chvilku a uctíte s nimi nejen rodinu, ale i případné hosty.
RADA: Jak poznat kvalitní máslo?
RADA: 5 vychytávek, které využijete nejen při pečení sladkého!
Žemlovka s brusinkami
Sezamky s brusinkami a karamelem
Makovník s brusinkami
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Nejjednodušší panenka
Kuřecí prsa se žampiony II.
Lučinovo-nivová pomazánka
Světlý piškotový korpus
Pomazánka z červené řepy s ořechy
Pečené brambory s kuřecím plátkem
Třešňové blondies
Rajská polévka se špeclemi
Povidlové šátečky
Husí prsa na calvadosu
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Lokše
Rohlíčky s povidly
Dušené červené zelí
Karlovarský knedlík I.
Hruškový crumble s perníkem
Zelňačka s klobásou