Skvělý dezert k odpolední kávě nebo k čaji - to jsou „blondýnky” ze světlého těsta doplněné o sladké brusinky. Hotové jsou za chvilku a uctíte s nimi nejen rodinu, ale i případné hosty.
RADA: Jak poznat kvalitní máslo?
RADA: 5 vychytávek, které využijete nejen při pečení sladkého!
Žemlovka s brusinkami
Sezamky s brusinkami a karamelem
Makovník s brusinkami
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Nebeské řezy
Kuře s bramborami pečené v troubě
Čokoládový koláč s třešněmi
Bryndzová pomazánka II.
Domácí jablečný závin (štrůdl)
Tuňáková pomazánka s olivami
Dýňové plátky v kořeněném těstíčku
Kuře „65“
Krevety na grilu
Kuřecí paličky s pečenou zeleninou a…
Obalovaný asijský květák z trouby
Středomořská čočková polévka
Milionářské řezy se slaným karamelem
Gyoza knedlíčky
Mexický hrnec s rýží
Císařský trhanec
Quiche s červenou řepou a sýrem
Kachní prsa s nudlovým salátem