Skvělý dezert k odpolední kávě nebo k čaji - to jsou „blondýnky” ze světlého těsta doplněné o sladké brusinky. Hotové jsou za chvilku a uctíte s nimi nejen rodinu, ale i případné hosty.
RADA: Jak poznat kvalitní máslo?
RADA: 5 vychytávek, které využijete nejen při pečení sladkého!
Žemlovka s brusinkami
Sezamky s brusinkami a karamelem
Makovník s brusinkami
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bramborový salát s vejci a ředkvičkami
Ořechový chlebíček
Polévka z jarních cibulek
Karamelové řezy s piškoty
Slané copánky z listového těsta
Polévka z vaječné jíšky
Kuře (nejen) na zelí
Bramborovo-špenátová polévka
Bůčková pomazánka
Pizza bolognese
Cukeťák z trouby
Čevapi s ajvarem
Ricottový koláč s malinami a…
Pravé maďarské lečo
Domácí kečup
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Okurky ve vinném octě
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.