Grilovat je možné nejen maso. Kouřem provoněné je výborné také sladké letní ovoce. Připravte originální předkrm v italském stylu a pohostěte své blízké bruschettami s broskvemi a mozzarellou.
RADA: Jak na poslední kapku oleje
RADA: Uchovávání sýrů
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Grilované broskve
Bruschetty s rajčatovou salsou a…
Grilovaný ananas se skyrem a…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zelenina v pánvi
Široké nudle se slaninou a zelím
Špecle se slaninou a žampiony
Česnekovo-houbové maso zapečené s…
Pikantní bezmasé rizoto se sýrem
Jednoduchá směs z hlívy aneb hlíva po…
Bezvaječný nepečený mangový…
Španělská paella krok za krokem
Pistáciové sušenky
Husí roláda s kaštanovou nádivkou
Husí polévka s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Nejlepší bramborové knedlíky
Mrkvové rohlíčky s povidly
Husí stehna, červené zelí a domácí…
Tažený jablkový závin
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky