Grilovat je možné nejen maso. Kouřem provoněné je výborné také sladké letní ovoce. Připravte originální předkrm v italském stylu a pohostěte své blízké bruschettami s broskvemi a mozzarellou.
RADA: Jak na poslední kapku oleje
RADA: Uchovávání sýrů
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Grilované broskve
Bruschetty s rajčatovou salsou a…
Grilovaný ananas se skyrem a…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bramborový salát s olejem
Mrkvová mňamka
Palačinky s nutellou a čoko šlehačkou
Tuňáková pomazánka VI.
Kakaové palačinky
Rabínův šoulet
"Řepáky" bramboráky z červené řepy
Polévka pho se zeleninovými nudlemi a…
Salát z grilované červené řepy s…
Kachna s fíkovým zelím
Tradiční bramborový salát
Vánočka ze šesti pramenů
Pravý staročeský smažený kapr
Štědrovečerní rybí polévka
Pavlova s granátovým jablkem a…
Sýrové kuličky
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Čerstvé kimchi