• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Brownies s dýňovým krémem
Napište svůj komentář k receptu

Brownies s dýňovým krémem

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Brownies s dýňovým krémem
Brownies s dýňovým krémem
Brownies s dýňovým krémem
Brownies s dýňovým krémem
Brownies s dýňovým krémem
Brownies s dýňovým krémem
4fotografie
Nahrát fotku
 

Vypadá to jako mramorovaná buchta a taky to něco takového je. Vláčný čokoládový podklad se snoubí s lahodnou dýňovou náplní. Jestli milujete brownies, tak tohle vám nedá spát!

Suroviny

10 porce
    • 300
      g hořká čokoláda
    • 125
      g máslo
    • 100
      g třtinový cukr
    • 1
      ks vanilkový cukr
    • 2
      ks vejce
    • 100
      g hladká mouka
    • 2
      lžíce kakao
    • 0,50
      lžička prášek do pečiva
    • 1
      špetka sůl
  • Dýňová náplň
    • 1
      hrnek dýňové pyré
    • 1
      hrnek smetana
    • 50
      g cukr krupice
    • 1
      ks vejce
    • 30
      g hladká mouka
    • 0,50
      lžička prášek do perníku
    • sůl

Postup přípravy receptu

1
Troubu předehřejte na 180 °C. Formu vyložte pečicím papírem. Do kastrůlku nalámejte čokoládu, přidejte máslo, oba cukry a na mírném plameni za stálého míchání vše rozpusťte. Odstavte z ohně a všlehejte vejce.

RADA: Poleva patří do chladna

2
V míse promíchejte mouku, kakao, prášek do pečiva i sůl a zlehkla spojte s čokoládovou směsí. Třetinu těsta nalijte do formy a pečte asi 5 minut, až povrch lehce zatuhne.

RADA: Jak skladovat chléb?

3
Zatím připravte dýňovou náplň. Všechny suroviny dejte do mísy a prošlehejte dohladka. Předpečené těsto přelijte dýňovým krémem. Zbylé čokoládové těsto nařeďte asi dvěma lžícemi vody, promíchejte a rozetřete na dýňový krém. Pomocí špejle vytvořte spirálové obrazce a dopečte 35 minut. Před krájením nechte brownies dobře vychladnout.

RADA: Hrnková dýňová roláda

4
Recept pro vás připravil časopis F.O.O.D.

RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Brownies cupcake

Brownies cupcake

Fazolové brownies

Fazolové brownies

Malinové brownies

Malinové brownies

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dezerty
Svačina Pečení Česko Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krupice Dýňové pyré Hladká mouka Hořká čokoláda Kakao Máslo Prášek do pečiva Prášek do perníku Smetana Sůl Třtinový cukr Vanilkový cukr Vejce

Vanilkový extrakt

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Šumavský králík

Šumavský králík

Housky

Housky

Meteník

Meteník

Kynutý závin

Kynutý závin

Zeleninové placičky II.

Zeleninové placičky II.

"Čína" se sojovým masem a kedlubnou

"Čína" se sojovým masem a kedlubnou

Mleté maso po marocku

Mleté maso po marocku

Dalamánky z chleba

Dalamánky z chleba

České kuře pečené

České kuře pečené

Doporučujeme

30 minut
Lečo s fazolemi a klobásou

Lečo s fazolemi a klobásou

55 minut
Švestkové knedlíky z bramborového těsta

Švestkové knedlíky z bramborového…

20 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

Domácí kečup

Domácí kečup

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Vanilkový extrakt

Poslední sledované recepty

103
Dušené kotlety na paprice
Dušené kotlety na paprice
60
Šunkové kapsy se špenátem
Šunkové kapsy se špenátem
45
Karí čočka se špenátem
Karí čočka se špenátem
44
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Houbová omáčka s…
37
Švestkové knedlíky z bramborového těsta
Švestkové knedlíky z…

Zajímavé články

Salát, který miluje princezna Kate: Je ideální do horkých letních dní
Salát, který miluje princezna Kate: Je ideální do…
Pozor na jedovaté cukety! Podle čeho poznáte, že se jim máte vyhnout?
Pozor na jedovaté cukety! Podle čeho poznáte, že…
Co ještě udělat z cuket? Zkuste tyto univerzální cuketové palačinky!
Co ještě udělat z cuket? Zkuste tyto univerzální…
Lečo: Vyzkoušejte naše osvědčené recepty na oblíbenou prázdninovou večeři!
Lečo: Vyzkoušejte naše osvědčené recepty na…
Moderní zavařování: Top 5 receptů, které letos musíte vyzkoušet
Moderní zavařování: Top 5 receptů, které letos…
AHA.cz Krach vztahu Nedvěda a Rolins potvrzen? Prázdný domov jako důkaz

Krach vztahu Nedvěda a Rolins potvrzen? Prázdný domov jako důkaz

Mimibazar Román Návrat do zátoky: Ideální kniha pro letní dny. Prožijte příběh plný lásky a romantiky!

Román Návrat do zátoky: Ideální kniha pro letní dny. Prožijte příběh plný lásky a romantiky!

Dáma.cz Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Blesk pro ženy Známe tajemství dokonalé figury Heidi Janků: V čem je ten fígl, když nesnáší cvičení?

Známe tajemství dokonalé figury Heidi Janků: V čem je ten fígl, když nesnáší cvičení?

Ženy.cz Opalování nahoře bez: Proč je to pořád tak kontroverzní?

Opalování nahoře bez: Proč je to pořád tak kontroverzní?

Blesk.cz Jiří Krampol (†87) a jeho syn: Usmíření před smrtí! Za zády matky

Jiří Krampol (†87) a jeho syn: Usmíření před smrtí! Za zády matky

SportRevue.cz FOTO: 24 fotbalových děv, které jsme mohli vidět v roce 2016 na Euru ve Francii

FOTO: 24 fotbalových děv, které jsme mohli vidět v roce 2016 na Euru ve Francii

Maminka.cz Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Blesk Horoskopy Co nesnáší jednotlivá znamení? Beranům vadí čekání, Blíženci nesnesou nudu a Štírům raději nikdy nelžete

Co nesnáší jednotlivá znamení? Beranům vadí čekání, Blíženci nesnesou nudu a Štírům raději nikdy nelžete

Další doporučené recepty:

Brownies
Brownies
Brownies - vláčné a kypré :-)
Brownies - vláčné a kypré :-)
Brownies cupcake
Brownies cupcake
Brownies stromky
Brownies stromky
Brownies z USA
Brownies z USA
Bruselské hovězí - minutka
Bruselské hovězí - minutka
  • Recepty.cz
  • Brownies s dýňovým krémem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact