Vypadá to jako mramorovaná buchta a taky to něco takového je. Vláčný čokoládový podklad se snoubí s lahodnou dýňovou náplní. Jestli milujete brownies, tak tohle vám nedá spát!
Troubu předehřejte na 180 °C. Formu vyložte pečicím papírem. Do kastrůlku nalámejte čokoládu, přidejte máslo, oba cukry a na mírném plameni za stálého míchání vše rozpusťte. Odstavte z ohně a všlehejte vejce.
V míse promíchejte mouku, kakao, prášek do pečiva i sůl a zlehkla spojte s čokoládovou směsí. Třetinu těsta nalijte do formy a pečte asi 5 minut, až povrch lehce zatuhne.
Zatím připravte dýňovou náplň. Všechny suroviny dejte do mísy a prošlehejte dohladka. Předpečené těsto přelijte dýňovým krémem. Zbylé čokoládové těsto nařeďte asi dvěma lžícemi vody, promíchejte a rozetřete na dýňový krém. Pomocí špejle vytvořte spirálové obrazce a dopečte 35 minut. Před krájením nechte brownies dobře vychladnout.