• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Brownies (original England)
Napište svůj komentář k receptu

Brownies (original England)

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 8
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Brownies (original England)
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 6
      lžíce kakao hořké
    • 0,25
      hrnek máslo
    • 1
      hrnek cukr krystal může být i třtinový
    • 0,50
      lžička vanilkový extrakt
    • 0,25
      lžička sůl
    • 0,33
      hrnek hrubá mouka
    • 1
      hrnek ořechy pekanové nemusí být
    • 2
      ks vejce

Postup přípravy receptu

1
Rozpustíme máslo a přidáme kakao - mixujeme. Potom přimícháme vše ostatní a dobře promícháme. Plech vymažeme máslem a vysypeme moukou, pečeme ve vyhřáté troubě. Necháme vystydnout a servírujeme.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Hamburgery original

Hamburgery original

Velikonoční brownies

Velikonoční brownies

Čokoládové brownies

Čokoládové brownies

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • hanka | 5. 4. 2013 20:45

    není originální recept !!!!!!!! nemá být kakao, ale kvalitní čokoláda

  • Pony11 | 18. 10. 2012 18:49

    Byly naprosto skvělé :)

  • Vendy | 17. 10. 2012 19:23

    Toho má být tak málo? Tak malý žádný plech nemám :D teprve to dávám do trouby ale jinak chuť těsta je skvělá :)

  • danio.rerio | 4. 4. 2012 10:48

    Tak nevím, kde jsem udělala chybu, ale těsto bylo strašně tuhé (musela jsem ho prsty rozhňácat na plech). Bála jsem se, že z trouby vytáhnu akorát spálený škvarek. Nakonec byly k jídlu a chuťově dobré, ale byly prostě tuhé... :-\

  • menohe | 5. 11. 2011 12:34

    Dala jsem o něco méně cukru a trochu rozsekané čokolády, opravdu výborné!

  • majka | 21. 11. 2010 15:55

    Na druhý pokus se povedlo a je to fakt dost dobrý. Dala jsem 100g Hery, 1 hrnek cukru a 100g hrubé mouky dále dle rozpisu. Hlavně pekla jsem na 175°C a doba 25 - 29 minut. Nebát se toho, že těsto opravdu jaksi není dopečené, po vychladnutí ztuhne. Synek má mlsný jazýček a nemohl si to vynachválit. Hodně zdaru dalším kuchaříčkům.

  • Katka Maršálková | 14. 8. 2008 12:07

    a jakou dobu a na kolik se to má teda péct aby to nebylo syrové a zároveň se to nepřepeklo?

  • MS | 28. 5. 2007 15:47

    Ja nevim, ale vzdycky jsem myslela, ze brownies jsou z Ameriky a ne z Anglie :-(

  • Radka | 13. 1. 2007 23:35

    Brownies jsem dneska vyzkoušela, ale nepřečetla jsem si komentáře a "přepekla" jsem to-pozor na to!!Nedá se to vůbec jíst a je to jako kámen.Jinak péčte v hlubší formě, protože to moc nevyběhne.Tak zítra jdu péct znovu a snad se to povede!!

  • Michaela Atherton | 28. 5. 2006 11:32

    Tesco ted prodava skvele brownies. Jsou na povrchu polite cokoladou a ozdobene lentilkami M&M's.

  • dada | 28. 5. 2006 09:22

    ako dlho sa to ma piect a na akej teplote?

  • Dáša Holubcová | 9. 11. 2005 18:43

    Prosím kde seženu vanilkový extrakt a co to je?

  • Sofi | 9. 11. 2005 09:02

    Už dlouho sháním originál recept na brownies. protože syn tento moučník přímo zbožňuje...Tak jsem ho upekla, byl FAKT VYNIKAJÍCÍ a přesně takový, jaký známe z USA. Moc děkuji, udělala jste synovi i mně velkou radost! Všem, kteří mají rádi čokoládové moučníky vřele doporučuji.

  • Jana Han | 9. 11. 2005 07:33

    Jane z WM, az brownie upecete a pak rozkrojite, nebudte prekvapena, ze vypada jako sedly nebo nedopeceny kolac. Tak to ma byt. Hlavne ho nesmite prepeci, dokonce kdyz zkousite spejli uprosted pekace, jde ven "vopatlana", ale u tohoto typu kolace to tak ma byt. Take povrch vypada jako popraskany nater, ale i to je typicke. Ale jinak pro milovniky cokolady primo bozske jak uz napsala Tana. Napisi recept na ten z cololady.

  • Jana z VM | 8. 11. 2005 13:42

    Díky, díky, moc, holky za vyčerpávající informace !! Určitě vyzkouším. U nás - co je hnědé, je nejlepší. Dík.

  • Kafenka :-) | 8. 11. 2005 13:23

    Paní Jano, je to typický americký moučník.. a velmi oblíbený. Když jsem nějakou dobu pracovala v USA v rychlém občerstvení, vozili nám ho dodavatelé už upečený a zmražený. Je to hnědé podkladové těsto jako v tomto receptu a my jsme na něm měli ještě na můj vkus velmi sladkou čokoládovou polevu. V restauracích se servíruje třeba ještě se zmrzlinou a šlehačkou. Tohle kupované brownie mě zrovna moc nenadchlo, ale jednou jsem zkoušela i domácí a to bylo výborné.

  • Táňa K. | 8. 11. 2005 13:21

    Tento recept jsem zatím nezkoušela, ale různé druhy Brownies jsem ochutnala v Americe i v Anglii. Některé se pečou s kakaem, jako u tohoto receptu, jiné se pečou s čokoládou. Já mám raději ty s čokoládou, mám pocit, že to je chutnější, vynikne čokoládová chuť těsta (pro milovníky čokolády je to opravdová lahůdka:-) a buchta je hutnější a sytější než s kakaem. A když se přidají ještě ořechy (pekanové lze snadno nahradit vlašskými), tak to nemá chybu. Cukr se může použít bílý (krystal nebo krupice), ale s hnědým cukrem, který se v originálních receptech užívá nejčastěji, je to ještě lepší.

  • Jana z VM | 8. 11. 2005 06:41

    Moc by mě zajímalo, jak tento moučník chutná? Můžete se někdo podělit o své zkušenostki?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty Brownies
Moučníky Buchty Pečení Výjimečný den Návštěva Spojené království Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krystal Hrubá mouka Kakao Máslo Ořechy pekanové Sůl Vanilkový extrakt Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Brambory s tvarohem

Brambory s tvarohem

Vepřová pečeně Robert

Vepřová pečeně Robert

Hrášková polévka s česnekovými krutony se slaninou a bramborové pyré

Hrášková polévka s česnekovými…

Krevety Pil Pil

Krevety Pil Pil

Těstoviny s rajčatovou omáčkou

Těstoviny s rajčatovou omáčkou

"POLÁRKA"  vanilkové řezy

"POLÁRKA" vanilkové řezy

Celer z trouby

Celer z trouby

Borůvkový dezertík I.

Borůvkový dezertík I.

Pravý vídeňský řízek podle šéfkuchaře Sapíka

Pravý vídeňský řízek podle šéfkuchaře…

Doporučujeme

45 minut
Cuketové placky

Cuketové placky

55 minut
Švestkové knedlíky z bramborového těsta

Švestkové knedlíky z bramborového…

20 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

Domácí kečup

Domácí kečup

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Poslední sledované recepty

39
Řecký salát s cizrnou
Řecký salát s cizrnou
28
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
28
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami
Vepřové s mrkví, hráškem…
25
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
22
Trojí sladká ovesná kaše
Trojí sladká ovesná kaše

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které připravíte do půl hodiny
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které…
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na recepty pro zoufalé babičky
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na…
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch se starou technikou zdobení dortů
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch…
Nakládané okurky 3x jinak: Ochutnejte znojemské, sladkokyselé nebo s chilli papričkou
Nakládané okurky 3x jinak: Ochutnejte znojemské,…
Recepty ze švestek nasladko i naslano. Zkuste povidla bez míchání, koláč i marinádu
Recepty ze švestek nasladko i naslano. Zkuste…
AHA.cz Veřejný vzkaz Ztracenému! Silná slova od manželky Marcely…

Veřejný vzkaz Ztracenému! Silná slova od manželky Marcely…

Mimibazar Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Dáma.cz Terence Hill: Fešáka s modrýma očima proslavily westerny. Jak vypadá dnes?

Terence Hill: Fešáka s modrýma očima proslavily westerny. Jak vypadá dnes?

Blesk pro ženy Zvěřinec Světlany Nálepkové: Kočičí císařovna i pejsek od šansoniéra. Koně už přenechala dceři

Zvěřinec Světlany Nálepkové: Kočičí císařovna i pejsek od šansoniéra. Koně už přenechala dceři

Ženy.cz Přemotivovanci, běžte se bodnout! Kvůli vám se cítím neschopná

Přemotivovanci, běžte se bodnout! Kvůli vám se cítím neschopná

Blesk.cz Dojemné zapíjení Jiřího Krampola (†87): Vémolův obřad, múza Bláhová i hvězda Kameňáku

Dojemné zapíjení Jiřího Krampola (†87): Vémolův obřad, múza Bláhová i hvězda Kameňáku

SportRevue.cz FOTO: Paulina Gretzky – sexy blondýna, která kdysi dráždila (nejen) golfistky

FOTO: Paulina Gretzky – sexy blondýna, která kdysi dráždila (nejen) golfistky

Maminka.cz Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Blesk Horoskopy Velký horoskop lásky na srpen: Kdo prožije románek a koho čekají problémy ve vztahu?

Velký horoskop lásky na srpen: Kdo prožije románek a koho čekají problémy ve vztahu?

  • Recepty.cz
  • Brownies (original England)
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact