• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Brownies (original England)
Napište svůj komentář k receptu

Brownies (original England)

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 8
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Brownies (original England)
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 6
      lžíce kakao hořké
    • 0,25
      hrnek máslo
    • 1
      hrnek cukr krystal může být i třtinový
    • 0,50
      lžička vanilkový extrakt
    • 0,25
      lžička sůl
    • 0,33
      hrnek hrubá mouka
    • 1
      hrnek ořechy pekanové nemusí být
    • 2
      ks vejce

Postup přípravy receptu

1
Rozpustíme máslo a přidáme kakao - mixujeme. Potom přimícháme vše ostatní a dobře promícháme. Plech vymažeme máslem a vysypeme moukou, pečeme ve vyhřáté troubě. Necháme vystydnout a servírujeme.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Hamburgery original

Hamburgery original

Velikonoční brownies

Velikonoční brownies

Čokoládové brownies

Čokoládové brownies

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • hanka | 5. 4. 2013 20:45

    není originální recept !!!!!!!! nemá být kakao, ale kvalitní čokoláda

  • Pony11 | 18. 10. 2012 18:49

    Byly naprosto skvělé :)

  • Vendy | 17. 10. 2012 19:23

    Toho má být tak málo? Tak malý žádný plech nemám :D teprve to dávám do trouby ale jinak chuť těsta je skvělá :)

  • danio.rerio | 4. 4. 2012 10:48

    Tak nevím, kde jsem udělala chybu, ale těsto bylo strašně tuhé (musela jsem ho prsty rozhňácat na plech). Bála jsem se, že z trouby vytáhnu akorát spálený škvarek. Nakonec byly k jídlu a chuťově dobré, ale byly prostě tuhé... :-\

  • menohe | 5. 11. 2011 12:34

    Dala jsem o něco méně cukru a trochu rozsekané čokolády, opravdu výborné!

  • majka | 21. 11. 2010 15:55

    Na druhý pokus se povedlo a je to fakt dost dobrý. Dala jsem 100g Hery, 1 hrnek cukru a 100g hrubé mouky dále dle rozpisu. Hlavně pekla jsem na 175°C a doba 25 - 29 minut. Nebát se toho, že těsto opravdu jaksi není dopečené, po vychladnutí ztuhne. Synek má mlsný jazýček a nemohl si to vynachválit. Hodně zdaru dalším kuchaříčkům.

  • Katka Maršálková | 14. 8. 2008 12:07

    a jakou dobu a na kolik se to má teda péct aby to nebylo syrové a zároveň se to nepřepeklo?

  • MS | 28. 5. 2007 15:47

    Ja nevim, ale vzdycky jsem myslela, ze brownies jsou z Ameriky a ne z Anglie :-(

  • Radka | 13. 1. 2007 23:35

    Brownies jsem dneska vyzkoušela, ale nepřečetla jsem si komentáře a "přepekla" jsem to-pozor na to!!Nedá se to vůbec jíst a je to jako kámen.Jinak péčte v hlubší formě, protože to moc nevyběhne.Tak zítra jdu péct znovu a snad se to povede!!

  • Michaela Atherton | 28. 5. 2006 11:32

    Tesco ted prodava skvele brownies. Jsou na povrchu polite cokoladou a ozdobene lentilkami M&M's.

  • dada | 28. 5. 2006 09:22

    ako dlho sa to ma piect a na akej teplote?

  • Dáša Holubcová | 9. 11. 2005 18:43

    Prosím kde seženu vanilkový extrakt a co to je?

  • Sofi | 9. 11. 2005 09:02

    Už dlouho sháním originál recept na brownies. protože syn tento moučník přímo zbožňuje...Tak jsem ho upekla, byl FAKT VYNIKAJÍCÍ a přesně takový, jaký známe z USA. Moc děkuji, udělala jste synovi i mně velkou radost! Všem, kteří mají rádi čokoládové moučníky vřele doporučuji.

  • Jana Han | 9. 11. 2005 07:33

    Jane z WM, az brownie upecete a pak rozkrojite, nebudte prekvapena, ze vypada jako sedly nebo nedopeceny kolac. Tak to ma byt. Hlavne ho nesmite prepeci, dokonce kdyz zkousite spejli uprosted pekace, jde ven "vopatlana", ale u tohoto typu kolace to tak ma byt. Take povrch vypada jako popraskany nater, ale i to je typicke. Ale jinak pro milovniky cokolady primo bozske jak uz napsala Tana. Napisi recept na ten z cololady.

  • Jana z VM | 8. 11. 2005 13:42

    Díky, díky, moc, holky za vyčerpávající informace !! Určitě vyzkouším. U nás - co je hnědé, je nejlepší. Dík.

  • Kafenka :-) | 8. 11. 2005 13:23

    Paní Jano, je to typický americký moučník.. a velmi oblíbený. Když jsem nějakou dobu pracovala v USA v rychlém občerstvení, vozili nám ho dodavatelé už upečený a zmražený. Je to hnědé podkladové těsto jako v tomto receptu a my jsme na něm měli ještě na můj vkus velmi sladkou čokoládovou polevu. V restauracích se servíruje třeba ještě se zmrzlinou a šlehačkou. Tohle kupované brownie mě zrovna moc nenadchlo, ale jednou jsem zkoušela i domácí a to bylo výborné.

  • Táňa K. | 8. 11. 2005 13:21

    Tento recept jsem zatím nezkoušela, ale různé druhy Brownies jsem ochutnala v Americe i v Anglii. Některé se pečou s kakaem, jako u tohoto receptu, jiné se pečou s čokoládou. Já mám raději ty s čokoládou, mám pocit, že to je chutnější, vynikne čokoládová chuť těsta (pro milovníky čokolády je to opravdová lahůdka:-) a buchta je hutnější a sytější než s kakaem. A když se přidají ještě ořechy (pekanové lze snadno nahradit vlašskými), tak to nemá chybu. Cukr se může použít bílý (krystal nebo krupice), ale s hnědým cukrem, který se v originálních receptech užívá nejčastěji, je to ještě lepší.

  • Jana z VM | 8. 11. 2005 06:41

    Moc by mě zajímalo, jak tento moučník chutná? Můžete se někdo podělit o své zkušenostki?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty Brownies
Moučníky Buchty Pečení Výjimečný den Návštěva Spojené království Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krystal Hrubá mouka Kakao Máslo Ořechy pekanové Sůl Vanilkový extrakt Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Višňový šlehačkový dort

Višňový šlehačkový dort

Bruselské hovězí - minutka

Bruselské hovězí - minutka

Panenky v parmském kabátku s batátovými chipsy

Panenky v parmském kabátku s…

Vajíčková pomazánka podle dcery

Vajíčková pomazánka podle dcery

Vegetariánská Quesadilla

Vegetariánská Quesadilla

Noky se špenátem a ricottou

Noky se špenátem a ricottou

Asijský králík - jednoduše a chutně

Asijský králík - jednoduše a chutně

Kulaté kynuté knedlíky - příloha

Kulaté kynuté knedlíky - příloha

Křehké škvarkové pracny

Křehké škvarkové pracny

Doporučujeme

30 minut
Tortilla wrap s lilkem a halloumi

Tortilla wrap s lilkem a halloumi

300 minut
Švestková povidla

Švestková povidla

45 minut
Pravé maďarské lečo

Pravé maďarské lečo

20 minut
Cukeťák z trouby

Cukeťák z trouby

80 minut
Švestkový koláč s vanilkovým krémem

Švestkový koláč s vanilkovým krémem

50 minut
Roláda s mletým masem a zeleninou

Roláda s mletým masem a zeleninou

30 minut
Cuketovomrkvové placky

Cuketovomrkvové placky

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

Poslední sledované recepty

74
Špagety se zeleninovou omáčkou a mletým masem
Špagety se zeleninovou…
70
Řecký salát s cizrnou
Řecký salát s cizrnou
63
Fazolková rýže - (nejen) příloha
Fazolková rýže - (nejen)…
62
Těstoviny se smetanovou omáčkou, zeleninou a kuřetem
Těstoviny se smetanovou…
58
Kachna s fíkovým zelím
Kachna s fíkovým zelím

Zajímavé články

Velký cuketový speciál: Rady, tipy a recepty, jak chutně naložit s úrodou cuket
Velký cuketový speciál: Rady, tipy a recepty, jak…
Rychlé buchty s broskvemi: 5 receptů na sladké letní moučníky, které mají šťávu
Rychlé buchty s broskvemi: 5 receptů na sladké…
Domácí vepřová konzerva: Pochoutka k letní večeři nebo na cesty, kterou zvládnete připravit i v paneláku
Domácí vepřová konzerva: Pochoutka k letní večeři…
Sezóna rajčat je tady! S našimi 50 recepty si s úrodou hravě poradíte. A ještě si pochutnáte!
Sezóna rajčat je tady! S našimi 50 recepty si s…
Letní mlsání? Pojďte na to chytře
Letní mlsání? Pojďte na to chytře
AHA.cz Laďka Něrgešová v paruce: Zdrcující verdikt lékařů

Laďka Něrgešová v paruce: Zdrcující verdikt lékařů

Mimibazar Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Dáma.cz Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Blesk pro ženy Manikúra, kterou milují celebrity: Hitem sociálních sítí jsou mléčné nehty

Manikúra, kterou milují celebrity: Hitem sociálních sítí jsou mléčné nehty

Ženy.cz Profesionální trenér otestoval 10 běžných sportů. Při kterém z nich spálíte nejvíc tuku?

Profesionální trenér otestoval 10 běžných sportů. Při kterém z nich spálíte nejvíc tuku?

Blesk.cz Rapper Vercetti má problém: 5 let natvrdo a vyhoštění

Rapper Vercetti má problém: 5 let natvrdo a vyhoštění

SportRevue.cz Nahota, běh, plavání, moře piva a zábava - takhle opět přivítají dánští studenti jaro

Nahota, běh, plavání, moře piva a zábava - takhle opět přivítají dánští studenti jaro

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy 5 znamení, která vůbec nestárnou: Kdo zraje jako víno a těžko by mu někdo hádal jeho skutečný věk?

5 znamení, která vůbec nestárnou: Kdo zraje jako víno a těžko by mu někdo hádal jeho skutečný věk?

  • Recepty.cz
  • Brownies (original England)
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact