• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Brownies (original England)
Napište svůj komentář k receptu

Brownies (original England)

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 8
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Brownies (original England)
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 6
      lžíce kakao hořké
    • 0,25
      hrnek máslo
    • 1
      hrnek cukr krystal může být i třtinový
    • 0,50
      lžička vanilkový extrakt
    • 0,25
      lžička sůl
    • 0,33
      hrnek hrubá mouka
    • 1
      hrnek ořechy pekanové nemusí být
    • 2
      ks vejce

Postup přípravy receptu

1
Rozpustíme máslo a přidáme kakao - mixujeme. Potom přimícháme vše ostatní a dobře promícháme. Plech vymažeme máslem a vysypeme moukou, pečeme ve vyhřáté troubě. Necháme vystydnout a servírujeme.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Hamburgery original

Hamburgery original

Velikonoční brownies

Velikonoční brownies

Čokoládové brownies

Čokoládové brownies

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • hanka | 5. 4. 2013 20:45

    není originální recept !!!!!!!! nemá být kakao, ale kvalitní čokoláda

  • Pony11 | 18. 10. 2012 18:49

    Byly naprosto skvělé :)

  • Vendy | 17. 10. 2012 19:23

    Toho má být tak málo? Tak malý žádný plech nemám :D teprve to dávám do trouby ale jinak chuť těsta je skvělá :)

  • danio.rerio | 4. 4. 2012 10:48

    Tak nevím, kde jsem udělala chybu, ale těsto bylo strašně tuhé (musela jsem ho prsty rozhňácat na plech). Bála jsem se, že z trouby vytáhnu akorát spálený škvarek. Nakonec byly k jídlu a chuťově dobré, ale byly prostě tuhé... :-\

  • menohe | 5. 11. 2011 12:34

    Dala jsem o něco méně cukru a trochu rozsekané čokolády, opravdu výborné!

  • majka | 21. 11. 2010 15:55

    Na druhý pokus se povedlo a je to fakt dost dobrý. Dala jsem 100g Hery, 1 hrnek cukru a 100g hrubé mouky dále dle rozpisu. Hlavně pekla jsem na 175°C a doba 25 - 29 minut. Nebát se toho, že těsto opravdu jaksi není dopečené, po vychladnutí ztuhne. Synek má mlsný jazýček a nemohl si to vynachválit. Hodně zdaru dalším kuchaříčkům.

  • Katka Maršálková | 14. 8. 2008 12:07

    a jakou dobu a na kolik se to má teda péct aby to nebylo syrové a zároveň se to nepřepeklo?

  • MS | 28. 5. 2007 15:47

    Ja nevim, ale vzdycky jsem myslela, ze brownies jsou z Ameriky a ne z Anglie :-(

  • Radka | 13. 1. 2007 23:35

    Brownies jsem dneska vyzkoušela, ale nepřečetla jsem si komentáře a "přepekla" jsem to-pozor na to!!Nedá se to vůbec jíst a je to jako kámen.Jinak péčte v hlubší formě, protože to moc nevyběhne.Tak zítra jdu péct znovu a snad se to povede!!

  • Michaela Atherton | 28. 5. 2006 11:32

    Tesco ted prodava skvele brownies. Jsou na povrchu polite cokoladou a ozdobene lentilkami M&M's.

  • dada | 28. 5. 2006 09:22

    ako dlho sa to ma piect a na akej teplote?

  • Dáša Holubcová | 9. 11. 2005 18:43

    Prosím kde seženu vanilkový extrakt a co to je?

  • Sofi | 9. 11. 2005 09:02

    Už dlouho sháním originál recept na brownies. protože syn tento moučník přímo zbožňuje...Tak jsem ho upekla, byl FAKT VYNIKAJÍCÍ a přesně takový, jaký známe z USA. Moc děkuji, udělala jste synovi i mně velkou radost! Všem, kteří mají rádi čokoládové moučníky vřele doporučuji.

  • Jana Han | 9. 11. 2005 07:33

    Jane z WM, az brownie upecete a pak rozkrojite, nebudte prekvapena, ze vypada jako sedly nebo nedopeceny kolac. Tak to ma byt. Hlavne ho nesmite prepeci, dokonce kdyz zkousite spejli uprosted pekace, jde ven "vopatlana", ale u tohoto typu kolace to tak ma byt. Take povrch vypada jako popraskany nater, ale i to je typicke. Ale jinak pro milovniky cokolady primo bozske jak uz napsala Tana. Napisi recept na ten z cololady.

  • Jana z VM | 8. 11. 2005 13:42

    Díky, díky, moc, holky za vyčerpávající informace !! Určitě vyzkouším. U nás - co je hnědé, je nejlepší. Dík.

  • Kafenka :-) | 8. 11. 2005 13:23

    Paní Jano, je to typický americký moučník.. a velmi oblíbený. Když jsem nějakou dobu pracovala v USA v rychlém občerstvení, vozili nám ho dodavatelé už upečený a zmražený. Je to hnědé podkladové těsto jako v tomto receptu a my jsme na něm měli ještě na můj vkus velmi sladkou čokoládovou polevu. V restauracích se servíruje třeba ještě se zmrzlinou a šlehačkou. Tohle kupované brownie mě zrovna moc nenadchlo, ale jednou jsem zkoušela i domácí a to bylo výborné.

  • Táňa K. | 8. 11. 2005 13:21

    Tento recept jsem zatím nezkoušela, ale různé druhy Brownies jsem ochutnala v Americe i v Anglii. Některé se pečou s kakaem, jako u tohoto receptu, jiné se pečou s čokoládou. Já mám raději ty s čokoládou, mám pocit, že to je chutnější, vynikne čokoládová chuť těsta (pro milovníky čokolády je to opravdová lahůdka:-) a buchta je hutnější a sytější než s kakaem. A když se přidají ještě ořechy (pekanové lze snadno nahradit vlašskými), tak to nemá chybu. Cukr se může použít bílý (krystal nebo krupice), ale s hnědým cukrem, který se v originálních receptech užívá nejčastěji, je to ještě lepší.

  • Jana z VM | 8. 11. 2005 06:41

    Moc by mě zajímalo, jak tento moučník chutná? Můžete se někdo podělit o své zkušenostki?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty Brownies
Moučníky Buchty Pečení Výjimečný den Návštěva Spojené království Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krystal Hrubá mouka Kakao Máslo Ořechy pekanové Sůl Vanilkový extrakt Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bramborová pizza s dvojím sýrem

Bramborová pizza s dvojím sýrem

Olejová bábovka s kakaem

Olejová bábovka s kakaem

Velikonoční mazanec

Velikonoční mazanec

Rohlíčky bez cukru

Rohlíčky bez cukru

Sýrová pomazánka s česnekem III.

Sýrová pomazánka s česnekem III.

Ovocný salátek

Ovocný salátek

Zapékané brambory s brokolicí a kuřecím masem

Zapékané brambory s brokolicí a…

Kefírovo-kokosové řezy: Eskymo po našem

Kefírovo-kokosové řezy: Eskymo po…

Gulášová polévka

Gulášová polévka

Doporučujeme

15 minut
Papriková frittata

Papriková frittata

30 minut
Rebarborový džem s vanilkou

Rebarborový džem s vanilkou

20 minut
Chřest s křupavou posýpkou a ztraceným vejcem

Chřest s křupavou posýpkou a…

35 minut
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

10 minut
Domácí vanilkový a kakaový pribináček

Domácí vanilkový a kakaový pribináček

70 minut
Koláč z rebarbory

Koláč z rebarbory

Poslední sledované recepty

80
Pórkový mls
Pórkový mls
65
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…
54
Bábovka s tvarohovou náplní
Bábovka s tvarohovou…
51
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.
44
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka

Zajímavé články

Trápí vás nespavost? Těchto 6 potravin vám pomůže vyspat se dorůžova
Trápí vás nespavost? Těchto 6 potravin vám pomůže…
Pavlova s amarettem nebo rumové tiramisu? Vyberte si svůj oblíbený opilý dezert
Pavlova s amarettem nebo rumové tiramisu? Vyberte…
Staročeský pokrm z Plzeňska aneb Víte, co jsou to pískorky?
Staročeský pokrm z Plzeňska aneb Víte, co jsou to…
5 potravin, které vám pomohou zbavit se tuku na břiše
5 potravin, které vám pomohou zbavit se tuku na…
Zapomenutá kuchařka z Vilniusu: Vyzkoušejte jednoduché vegetariánské recepty, které překvapí svou chutí
Zapomenutá kuchařka z Vilniusu: Vyzkoušejte…
AHA.cz Brzobohatá tvrdě narazila! Režim jako v base a drsné zákazy

Brzobohatá tvrdě narazila! Režim jako v base a drsné zákazy

Mimibazar První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

Dáma.cz Infarkt, autonehoda nebo otrava: Jak asi zemřete podle znamení zvěrokruhu

Infarkt, autonehoda nebo otrava: Jak asi zemřete podle znamení zvěrokruhu

Blesk pro ženy Hvězda světového formátu Anna Geislerová ovládla červený koberec v Cannes!

Hvězda světového formátu Anna Geislerová ovládla červený koberec v Cannes!

Ženy.cz Jak rychle usnout do 10, 60 a 120 vteřin. 3 vědecky ověřené metody

Jak rychle usnout do 10, 60 a 120 vteřin. 3 vědecky ověřené metody

Blesk.cz Verešová s maminkou Ester: Po velkém strachu mejdan!

Verešová s maminkou Ester: Po velkém strachu mejdan!

SportRevue.cz FOTO: Polonahé fanynky na fotbalových tribunách. Těšme se na příští mistrovství světa!

FOTO: Polonahé fanynky na fotbalových tribunách. Těšme se na příští mistrovství světa!

Maminka.cz Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Blesk Horoskopy Rozloučit se s manželstvím nebo nenarozeným dítětem? O rituálech a jejich síle s Lilií Khousnoutdinovou

Rozloučit se s manželstvím nebo nenarozeným dítětem? O rituálech a jejich síle s Lilií Khousnoutdinovou

  • Recepty.cz
  • Brownies (original England)
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact