• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Brownies II.
Napište svůj komentář k receptu

Brownies II.

autor: kvetina.luca
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Brownies II.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Na těsto
    • 140
      g hladká mouka
    • 210
      g cukr
    • 150
      g vlašské ořechy
    • 320
      g máslo
    • 210
      g čokoláda na vaření
    • 5
      ks vejce
    • sůl
    • 50
      g škrob pšeničný
    • 70
      g pistácie loupané
  • Na krém
    • 250
      ml smetana
    • 50
      g moučkový cukr
    • 100
      g máslo
    • 250
      g čokoláda

Postup přípravy receptu

1
Mouku se škrobem prosijte a smíchejte s pokrájenými vlašskými ořechy a pistáciemi. Změklé máslo, cukr rozpuštěnou čokoládu a sůl utřete do pěny. Postupně přidávejte vejce a stále třete. Nakonec vmíchejte směs mouky a ořechů. Tímto těstem naplňte formu 26x26 cm. Pečte v troubě vyhřáté na 160 °C asi 50 minut. Pak moučník nechte vychladnout a zatím připravte krém. Svařte smetanu s cukrem a rozpusťte v ní rozlámanou čokoládu, vymíchejte směs do hladka a dejte vychladit.
2
Moučník otočte spodní stranou nahoru a potřete vychladlým krémem, povrch uhlaďte a nechte ztuhnout. Před servírováním mistra brownies rozkrájejte na čtverečky.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Domácí brownies

Domácí brownies

Brownies s ostružinovým pyré

Brownies s ostružinovým pyré

Čokoládové Brownies

Čokoládové Brownies

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Zora Manasová | 9. 11. 2008 14:46

    Priznám sa, že o pšeničnom škrobe som nikdy nepočula aj keď zbieram recepty a kuchárske knihy. Kde a pod akým názvom sa dá kúpiť? Ďakujem.

  • Lucie Jeřábková | 26. 8. 2007 16:03

    To maslo dejte az po te nalamane cokolade omlouvam se za chybicku

  • Adéla | 31. 7. 2007 23:14

    Proboha nezlobte se, ale je to hrůza: pomalu 500 gr másla, 500 gr čokolády, 5 vajec, plno cukru a navrch tolik smetany......asi chutné, ale děsně kalorické, děsně cholesterolu a ne právě nejlevnější.v Mám dojem že recept odpovídá zvyklostem tak v USA - přitom u nás máme plno opravdu skvělých chutných moučníků a mnohem přijatelnějších. Lucii jsem ale v žádném případě tímhle svým názorem nechtěla urazit nebo se jí dotknout, je samozřejmě věcí každého co si uvaří nebo upeče, jen se mi prostě zdá být někdy "opičení" spíš na škodu.

  • iris | 31. 7. 2007 09:43

    Vypadá to dobře, ale co s tím máslem do krému?Kam se podělo?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Řezy Pečení Výjimečný den Posvícení Oslava Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čokoláda Čokoláda na vaření Cukr Hladká mouka Máslo Moučkový cukr Pistácie Škrob Smetana Sůl Vejce Vlašské ořechy
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Vepřová krkovice se šlehačkou

Vepřová krkovice se šlehačkou

Mlsná krůta

Mlsná krůta

Zapečené těstoviny s pudinkem

Zapečené těstoviny s pudinkem

Jehněčí pečeně

Jehněčí pečeně

Pečený pstruh s holandskou omáčkou

Pečený pstruh s holandskou omáčkou

Koláčky s drobenkou

Koláčky s drobenkou

Tvarohové lívance

Tvarohové lívance

Smoothie z červené řepy

Smoothie z červené řepy

Moje sýrovo-šunkové muffiny

Moje sýrovo-šunkové muffiny

Doporučujeme

300 minut
Rolovaná krkovice à la porchetta

Rolovaná krkovice à la porchetta

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

28
Krém z bílé ředkve na víně
Krém z bílé ředkve na…
28
Řecká musaka podle časopisu F.O.O.D.
Řecká musaka podle…
25
Lívance a la Jamie Oliver
Lívance a la Jamie Oliver
23
Pampeliškový salát s medovo-hořčičnou zálivkou a slaninou
Pampeliškový salát s…
22
Špaldovo-semolinové palačinky, základní recept
Špaldovo-semolinové…

Zajímavé články

Nejpovedenější dorty na Halloween: Mohou být strašidelné, až děsivé, ale i elegantní a krásné
Nejpovedenější dorty na Halloween: Mohou být…
Pečené kaštany: Příprava v troubě je jednoduchá a chutnají jako z trhu
Pečené kaštany: Příprava v troubě je jednoduchá a…
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou přesnídávku nebo povidla bez práce
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou…
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky, kandovaným zázvorem i povidly
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky…
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
AHA.cz Herečka Pavla Beretová: V hospicu přijala smrt

Herečka Pavla Beretová: V hospicu přijala smrt

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Největší klikaři zvěrokruhu: Těmto znamením vždycky všechno projde

Největší klikaři zvěrokruhu: Těmto znamením vždycky všechno projde

Blesk pro ženy Od Coco Chanel po Carrie: 7 módních legend, které určovaly trendy

Od Coco Chanel po Carrie: 7 módních legend, které určovaly trendy

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Otevřená zpověď Vojty Kotka (37): Jak si táta zlomil vaz! A proč si vlastně pořídil farmu

Otevřená zpověď Vojty Kotka (37): Jak si táta zlomil vaz! A proč si vlastně pořídil farmu

SportRevue.cz FOTO: 41 žen známých (ex)tenistů. Kdo má (nebo měl) doma největší kočku?

FOTO: 41 žen známých (ex)tenistů. Kdo má (nebo měl) doma největší kočku?

Maminka.cz Kdyby pohled zabíjel... 25 fotek naštvaných miminek, která vás zaručeně rozesmějí

Kdyby pohled zabíjel... 25 fotek naštvaných miminek, která vás zaručeně rozesmějí

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo by měl posílit imunitu a komu se ozve někdo z minulosti?

Horoskop na další týden: Kdo by měl posílit imunitu a komu se ozve někdo z minulosti?

  • Recepty.cz
  • Brownies II.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact