• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Brownies II.
Napište svůj komentář k receptu

Brownies II.

autor: kvetina.luca
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Brownies II.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Na těsto
    • 140
      g hladká mouka
    • 210
      g cukr
    • 150
      g vlašské ořechy
    • 320
      g máslo
    • 210
      g čokoláda na vaření
    • 5
      ks vejce
    • sůl
    • 50
      g škrob pšeničný
    • 70
      g pistácie loupané
  • Na krém
    • 250
      ml smetana
    • 50
      g moučkový cukr
    • 100
      g máslo
    • 250
      g čokoláda

Postup přípravy receptu

1
Mouku se škrobem prosijte a smíchejte s pokrájenými vlašskými ořechy a pistáciemi. Změklé máslo, cukr rozpuštěnou čokoládu a sůl utřete do pěny. Postupně přidávejte vejce a stále třete. Nakonec vmíchejte směs mouky a ořechů. Tímto těstem naplňte formu 26x26 cm. Pečte v troubě vyhřáté na 160 °C asi 50 minut. Pak moučník nechte vychladnout a zatím připravte krém. Svařte smetanu s cukrem a rozpusťte v ní rozlámanou čokoládu, vymíchejte směs do hladka a dejte vychladit.
2
Moučník otočte spodní stranou nahoru a potřete vychladlým krémem, povrch uhlaďte a nechte ztuhnout. Před servírováním mistra brownies rozkrájejte na čtverečky.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Domácí brownies

Domácí brownies

Čokoládové Brownies

Čokoládové Brownies

Čokoládové Brownies III.

Čokoládové Brownies III.

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Zora Manasová | 9. 11. 2008 14:46

    Priznám sa, že o pšeničnom škrobe som nikdy nepočula aj keď zbieram recepty a kuchárske knihy. Kde a pod akým názvom sa dá kúpiť? Ďakujem.

  • Lucie Jeřábková | 26. 8. 2007 16:03

    To maslo dejte az po te nalamane cokolade omlouvam se za chybicku

  • Adéla | 31. 7. 2007 23:14

    Proboha nezlobte se, ale je to hrůza: pomalu 500 gr másla, 500 gr čokolády, 5 vajec, plno cukru a navrch tolik smetany......asi chutné, ale děsně kalorické, děsně cholesterolu a ne právě nejlevnější.v Mám dojem že recept odpovídá zvyklostem tak v USA - přitom u nás máme plno opravdu skvělých chutných moučníků a mnohem přijatelnějších. Lucii jsem ale v žádném případě tímhle svým názorem nechtěla urazit nebo se jí dotknout, je samozřejmě věcí každého co si uvaří nebo upeče, jen se mi prostě zdá být někdy "opičení" spíš na škodu.

  • iris | 31. 7. 2007 09:43

    Vypadá to dobře, ale co s tím máslem do krému?Kam se podělo?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Řezy Pečení Výjimečný den Posvícení Oslava Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čokoláda Čokoláda na vaření Cukr Hladká mouka Máslo Moučkový cukr Pistácie Škrob Smetana Sůl Vejce Vlašské ořechy
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zapečená bramborová kaše

Zapečená bramborová kaše

Zeleninová polévka s rýží

Zeleninová polévka s rýží

Listové taštičky plněné mletým masem

Listové taštičky plněné mletým masem

Brambory s kysanou smetanou

Brambory s kysanou smetanou

Minipizzy - šnečci

Minipizzy - šnečci

Zapékaný pórek

Zapékaný pórek

Perníčky - hned měkké

Perníčky - hned měkké

Broskvový želé řez

Broskvový želé řez

Pařížské řezy ....Danča

Pařížské řezy ....Danča

Doporučujeme

20 minut
Salát s quinoou a sýrem halloumi

Salát s quinoou a sýrem halloumi

30 minut
Třešňová marmeláda

Třešňová marmeláda

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

20 minut
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.

Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

150 minut
Koprová omáčka s hovězím masem

Koprová omáčka s hovězím masem

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Třešňový koláč s tvarohem

Třešňový koláč s tvarohem

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

Poslední sledované recepty

178
Kachna s fíkovým zelím
Kachna s fíkovým zelím
142
Řecký salát s cizrnou
Řecký salát s cizrnou
70
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…
63
Dušené zelí s uzeným masem a cizrnou
Dušené zelí s uzeným…
49
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka

Zajímavé články

4 tipy, jak rychle vypeckovat třešně
4 tipy, jak rychle vypeckovat třešně
Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí nutriční terapeutka Lada Nosková
Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí…
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník: Vsaďte na jednoduchý třešňový kompot!
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník:…
Marinády na gril 7x jinak: Využijete je na žebra, kuře, ryby i steak
Marinády na gril 7x jinak: Využijete je na žebra,…
10 třešňových dezertů, na kterých si určitě pochutnáte!
10 třešňových dezertů, na kterých si určitě…
AHA.cz Adamcová poslala režiséra k moři: Šokující zprávy z Egypta!

Adamcová poslala režiséra k moři: Šokující zprávy z Egypta!

Mimibazar Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Dáma.cz Boubelky, za křivky se nestyďte: Tyto jednodílné plavky vám budou slušet!

Boubelky, za křivky se nestyďte: Tyto jednodílné plavky vám budou slušet!

Blesk pro ženy Módní peklo: Režisérka Eva Toulová nepřestává šokovat svými bizarními modely

Módní peklo: Režisérka Eva Toulová nepřestává šokovat svými bizarními modely

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Morbidní nález Míši Kuklové: Mrtvola na kuchyňské lince

Morbidní nález Míši Kuklové: Mrtvola na kuchyňské lince

SportRevue.cz FOTO: Vzpomínáte? 28 krásek, které jsme sledovali na olympiádě v Pchjongčchangu

FOTO: Vzpomínáte? 28 krásek, které jsme sledovali na olympiádě v Pchjongčchangu

Maminka.cz Legendy mezi knížkami pro děti. Tyhle poklady možná ještě máte doma

Legendy mezi knížkami pro děti. Tyhle poklady možná ještě máte doma

Blesk Horoskopy Horoskop na víkend 14.–15. 6. 2025: Kdo zatouží po dobrodružství a komu hrozí konflikt?

Horoskop na víkend 14.–15. 6. 2025: Kdo zatouží po dobrodružství a komu hrozí konflikt?

  • Recepty.cz
  • Brownies II.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact