• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Broumovský guláš
Napište svůj komentář k receptu

Broumovský guláš

autor: Katka37
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: 120 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Broumovský guláš
Broumovský guláš
Broumovský guláš
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 500
      g hovězí maso
    • 2
      lžíce sádlo brick
    • 4
      ks cibule
    • 2
      stroužek česnek
    • 300
      ml voda
    • 2
      lžíce hladká mouka
    • 1
      lžíce rajský protlak
    • 2
      ks mrkev
    • 2
      ks brambory
    • petrželka
    • chléb kmínový

Postup přípravy receptu

1
Na sádle Brick opečeme cibulku. Přidáme dvě lžíce sladké papriky a drcený česnek. Důkladně promícháme. Přidáme 1/2 kg na kostičky nakrájeného hovězího masa, lžíci rajského protlaku a po chvíli také mrkev.
2
Vše společně restujeme a poté zalijeme 1/2 l vody. Přidáme brambory na kostky a guláš dusíme do změknutí.
3
Můžeme zahustit trochou chleba. Nakonec bohatě posypeme petrželkou. Podáváme nejlépe s čerstvým chlebem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Guláš z divočáka (kančí guláš)

Guláš z divočáka (kančí guláš)

Pikantní bramborový guláš

Pikantní bramborový guláš

Poldiho zelný guláš

Poldiho zelný guláš

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Kukyn | 4. 12. 2016 22:33

    To teda jako mám jíst guláš s chlebem a vevnitř je chleba? A nač jsou tam v receptu ty dvě lžíce mouky???

  • Kukyn | 4. 12. 2016 22:31

    Teda, a nač jsou tam ty dvě lžíce mouky, když to mám případně zahustit chlebem? To jako mám jíst guláš z chleba s chlebem??? ;-)

  • Roman | 2. 12. 2016 09:53

    Jiné sádlo to být nemůže? :-\

  • Kecy | 27. 11. 2016 14:15

    Posypeme bohatě petrželkou a na obrázku trochu tymiánu :-$ proč zahustit chlebem, když se brambory rozvaří na kaši než maso změkne :-$ to je jako reklama na brick sádlo nebo na blbost?

  • Martina | 26. 11. 2016 12:18

    Na Topkách ti to za zkopírovaní už vycinkali a tady uděláš to samé. Kopírování je zlodějina! Sluší se napsat zdroj receptu i fotky a tady projde asi všechno.

Vyberte, co chcete vytisknout
Pokrmy Oběd Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Česnek Chléb kmínový Cibule Hladká mouka Hovězí maso Mrkev Petrželka Rajský protlak Sádlo Brick Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zavináče

Zavináče

Nejlepší dort

Nejlepší dort

Kuřecí kapsa First class

Kuřecí kapsa First class

Zapečené brambory s mozzarellou a rajčaty

Zapečené brambory s mozzarellou a…

Quiche s cibulí a olivami

Quiche s cibulí a olivami

Přírodní maso se zeleninou

Přírodní maso se zeleninou

Ruské okurky - rychlokvašky na slano

Ruské okurky - rychlokvašky na slano

Jablečný závin z listového těsta

Jablečný závin z listového těsta

Vanilkový krém

Vanilkový krém

Doporučujeme

45 minut
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami

Vepřové s mrkví, hráškem a…

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

120 minut
Pikantní pečený bůček

Pikantní pečený bůček

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

Křížaly - sušená jablka

Křížaly - sušená jablka

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

47
Rýže s mletým hovězím z bambusového sítka
Rýže s mletým hovězím z…
27
Jablečné / Hruškové kynuté knedlíky
Jablečné / Hruškové…
23
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
18
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
17
Cizrnové ragú s rýží
Cizrnové ragú s rýží

Zajímavé články

Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu malované a ještě si na nich pochutnáte!
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu…
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát, usmažte je nebo z nich udělejte kečup
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát…
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
Nejlepší holandský řízek, jaký jste kdy jedli: Naučte se poctivý recept na tuhle klasiku
Nejlepší holandský řízek, jaký jste kdy jedli:…
Jablečný závin, který chutná božsky aneb osvědčené triky našich babiček
Jablečný závin, který chutná božsky aneb…
AHA.cz Borhyová jako paní Smečková: Tajná svatba v zahraničí

Borhyová jako paní Smečková: Tajná svatba v zahraničí

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Blesk pro ženy Horoskop na další týden: Kdo by se měl vyhnout změně vizáže a kdo se blýskne před novým šéfem?

Horoskop na další týden: Kdo by se měl vyhnout změně vizáže a kdo se blýskne před novým šéfem?

Ženy.cz „Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

„Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

Blesk.cz Gregorová o nedožitých narozeninách Brzobohatého (†79): Co jsem mu nestihla splnit! O jediný den…

Gregorová o nedožitých narozeninách Brzobohatého (†79): Co jsem mu nestihla splnit! O jediný den…

SportRevue.cz FOTO: Pro šmíráky. 28 sexy (ex)sportovkyň, které můžete sledovat na Twitteru

FOTO: Pro šmíráky. 28 sexy (ex)sportovkyň, které můžete sledovat na Twitteru

Maminka.cz 7 mocných komplimentů, které by měly mámy říkat svým dcerám v každém věku

7 mocných komplimentů, které by měly mámy říkat svým dcerám v každém věku

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo by se měl vyhnout změně vizáže a kdo se blýskne před novým šéfem?

Horoskop na další týden: Kdo by se měl vyhnout změně vizáže a kdo se blýskne před novým šéfem?

Další doporučené recepty:

Broskvový koláč z listového těsta
Broskvový koláč z listového těsta
Broskvový moučník
Broskvový moučník
Broskvový želé řez
Broskvový želé řez
Brownies
Brownies
Brownies - vláčné a kypré :-)
Brownies - vláčné a kypré :-)
Brownies cupcake
Brownies cupcake
  • Recepty.cz
  • Broumovský guláš
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact